Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bygningskonstruktør med interesse for renovering og BIM

Er du bygningskonstruktør med interesse for bygningsrenovering og BIM – Så er dette job lige dig!
Vi søger en dygtig og engageret bygningskonstruktør, gerne med erfaring indenfor bygningsrenovering og med interesse for BIM. Vi er et engageret team af ingeniører og bygningskonstruktører, der holder til i Vedbæk, nord for København. Omgangstonen er uformel og humoristisk i et løsningsorienteret arbejdsmiljø. Vores team har stor faglig stolthed med fokus på at være en troværdig og professionel samarbejdspartner.
Vi beskæftiger os primært med bygningsrenovering for almennyttige boligselskaber og offentlige bygherrer.
Vi har stor tilgang af både større og mindre opgaver af forskellig karakter. Vi søger derfor en bygningskonstruktør, der har lyst til at indgå i vores i forvejen stærke team.

Dine opgaver
Dine opgaver bliver blandt andet projektering af små og store renoveringsopgaver herunder tværfaglig koordinering med bla. arkitekter og ingeniører, føre tilsyn og byggeledelse samt udførelse af 1 og 5 års eftersyn. Du vil medvirke som rådgiver med tæt kontakt til bygherre og deltage i processen fra start til slut på opgaverne.
Du kommer til at bidrage og indgå i teamet bag vores dynamiske digitaliseringsproces, herunder udvikling af BIM med tilhørende digitale værktøjer.
Du har din faste gang på tegnestuen i Vedbæk, men du vil også skulle arbejde ”ud af huset” med tilstandsvurderinger, byggeledelse og tilsyn.

Om dig
Du er uddannet bygningskonstruktør og har gerne 2-5 års praktisk erfaring med byggeledelse, rådgivning vedr. renoveringsløsninger og projektering. Du er rutineret bruger af Revit og har interesse for udvikling og implementering af digitale værktøjer, der kan understøtte brugen af BIM i bygningsrenovering. Du taler og skriver dansk og er fortrolig med IT på brugerniveau.
Du kan arbejde selvstændigt og selv tilrettelægge din hverdag. Du er kvalitetsbevidst, udadvendt og positiv og er god til at holde overblikket. Samtidig kan du arbejde i teams og indgå som en sparringspartner for de øvrige i teamet. Du trives godt med udfordringer og en afvekslende hverdag.

Vi tilbyder dig
Et job i en organisation med en flad ledelsesstruktur.
Et job med gode muligheder for personlig udvikling og faglig efteruddannelse.
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med udgangspunkt i dine erfaringer, kvalifikationer og kompetencer.
Et job hvor du har mulighed for at påvirke udviklingen og din egen karriere.
Send os en ansøgning med dine kvalifikationer til Per Mohr Hansen på pmh@ekas.dk.
Yderligere oplysninger ved henvendelse til Per Mohr Hansen på ovennævnte mail eller på 45 65 01 11.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her