Bygningskonstruktør med interesse for renovering og BIM

Er du bygningskonstruktør med interesse for bygningsrenovering og BIM – Så er dette job lige dig!
Vi søger en dygtig og engageret bygningskonstruktør, gerne med erfaring indenfor bygningsrenovering og med interesse for BIM. Vi er et engageret team af ingeniører og bygningskonstruktører, der holder til i Vedbæk, nord for København. Omgangstonen er uformel og humoristisk i et løsningsorienteret arbejdsmiljø. Vores team har stor faglig stolthed med fokus på at være en troværdig og professionel samarbejdspartner.
Vi beskæftiger os primært med bygningsrenovering for almennyttige boligselskaber og offentlige bygherrer.
Vi har stor tilgang af både større og mindre opgaver af forskellig karakter. Vi søger derfor en bygningskonstruktør, der har lyst til at indgå i vores i forvejen stærke team.

Dine opgaver
Dine opgaver bliver blandt andet projektering af små og store renoveringsopgaver herunder tværfaglig koordinering med bla. arkitekter og ingeniører, føre tilsyn og byggeledelse samt udførelse af 1 og 5 års eftersyn. Du vil medvirke som rådgiver med tæt kontakt til bygherre og deltage i processen fra start til slut på opgaverne.
Du kommer til at bidrage og indgå i teamet bag vores dynamiske digitaliseringsproces, herunder udvikling af BIM med tilhørende digitale værktøjer.
Du har din faste gang på tegnestuen i Vedbæk, men du vil også skulle arbejde ”ud af huset” med tilstandsvurderinger, byggeledelse og tilsyn.

Om dig
Du er uddannet bygningskonstruktør og har gerne 2-5 års praktisk erfaring med byggeledelse, rådgivning vedr. renoveringsløsninger og projektering. Du er rutineret bruger af Revit og har interesse for udvikling og implementering af digitale værktøjer, der kan understøtte brugen af BIM i bygningsrenovering. Du taler og skriver dansk og er fortrolig med IT på brugerniveau.
Du kan arbejde selvstændigt og selv tilrettelægge din hverdag. Du er kvalitetsbevidst, udadvendt og positiv og er god til at holde overblikket. Samtidig kan du arbejde i teams og indgå som en sparringspartner for de øvrige i teamet. Du trives godt med udfordringer og en afvekslende hverdag.

Vi tilbyder dig
Et job i en organisation med en flad ledelsesstruktur.
Et job med gode muligheder for personlig udvikling og faglig efteruddannelse.
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med udgangspunkt i dine erfaringer, kvalifikationer og kompetencer.
Et job hvor du har mulighed for at påvirke udviklingen og din egen karriere.
Send os en ansøgning med dine kvalifikationer til Per Mohr Hansen på pmh@ekas.dk.
Yderligere oplysninger ved henvendelse til Per Mohr Hansen på ovennævnte mail eller på 45 65 01 11.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. december 2017
Udløbsdato:29. januar 2018

Bygningskonstruktør søges til anerkendt firma i rivende udvikling

INGHOLT CONSULT ApS

Bygningkonstruktør søges til anerkendt firma i rivende udvikling Trives du i en alsidig hverdag, hvor du kommunikerer med mange forskellige mennesker og tager ansvar for meget komplicerede byggesager? Og har du lyst til at blive en del af et firma i...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:21. januar 2018

Bygherre og projektleder

Hillerød Kommune

Hillerød
Vil du være med til at præge 48.000 borgeres hverdag? Motiveres du af at renovere vores bygninger samt at bygge til og om og af et tæt tværfagligt samarbejde med mange interessenter? Og ser du muligheder i og brænder for at bringe nyt liv til eksist...