Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bygningskonstruktør/byggetekniker søges

Vi søger en kollega til tegnestuen hos Byggebjerg Beton. Er du selvkørende i forhold til projekteringsopgaver på alle bygningsniveauer, og kan du håndtere komplekse byggemæssige problemstillinger, så er det dig, vi skal bruge. 

Du har en teknisk baggrund som bygningskonstruktør, byggetekniker eller tilsvarende. Du har gerne erfaring med lignende arbejde og både lyst og evne til at arbejde som projekterende på vores tegnestue. Du kan tegne i 3D tegne-programmer og meget gerne Tekla. Du får naturligvis den oplæring, der er behov for. Du vil i dit arbejde komme til at indgå i et tæt samarbejde med vores søsterselskaber ØSB og Perstrup Beton Industri. 

Som person er du pligtopfyldende, detaljeorienteret og selvkørende. Du kan forvandle idéer til praktisk handling, holder uden problemer mange bolde i luften, og du overholder dine deadlines. Samtidig er du en team player, og du er god til at kommunikere både internt og eksternt, da du med tiden skal være projektleder på dine egne sager. Du skal således have sans for projektstyring og kundebetjening og gerne have erfaring hermed. Har du en håndværksmæssig baggrund, vil det være en fordel. Du skriver og taler flydende dansk. Tyskkundskaber vil også være en fordel. 

Vi tilbyder

et job med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonproduktion. Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et tværfagligt og til tider hektisk miljø samt gode lønforhold, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgning

Ønskes yderligere information om jobbet, kontakt da tegnestueleder Niels Christian Sønnichsen på mail ns@industribeton.dk eller tlf. 73 51 44 35. Send ansøgning mærket ”Bygningskonstruktør/byggetekniker” vedlagt CV og andre relevante bilag til job@byggebjerg.dk senest fredag den 29. juni 2018.

Samtaler afholdes løbende.

 

Byggebjerg Beton er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Perstrup Beton Industri, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Byggebjerg Beton beskæftiger pt. ca. 50 medarbejdere.

Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her