Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bygningskonstruktør/Teknisk Designer med BIM-erfaring

Er du bygningskonstruktør eller teknisk designer med BIM-erfaring? Har du mod på at udvikle dig yderligere og tage ansvaret for komplicerede opgaver fra start til slut? Brænder du for optegning, udvikling, modellering og koordinering af komplekse 3D VVS- og ventilationsmodeller i alle typer af byggerier – så er du muligvis vores nye kollega.

Vi er en rådgivende ingeniørvirksomhed inden for bygge- og anlægsbranchen med 270 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Herning og Aarhus. Sammen løser vi rådgivningsopgaver over hele landet indenfor bærende konstruktioner, el- & VVS-installationer, ventilation, anlægsarbejde, bygningskomplettering, energianlæg, bæredygtighed, commissioning, CTS, brand, bygningsakustik, food & pharma, bygherrerådgivning og projektledelse. Udover at være Midtconsult, er vi også en del af ÅF, som er en international ingeniør- og designvirksomhed med mere end 10.000 medarbejdere på verdensplan og kontorer i 30 lande. Vi forventer en fortsat vækst i 2018 i hele forretningen, og derfor søger vi en dygtig og dedikeret bygningskonstruktør eller teknisk designer vores kontor i Herning.

Du bliver en del af vores VVS-afdeling i Herning, hvor vi er 36 kollegaer, der arbejder tæt sammen om at løse en bred vifte af projekter inden for byggeri. Her får du bl.a. ansvaret for modellering og koordinering af komplekse 3D VVS- og ventilationsmodeller i Revit, mængdeudtræk fra bygningsmodeller, arbejde med tilbudslister samt udførelse af kollisionskontroller og håndtering af resultaterne. Samtidig giver vores tværfaglige projektform dig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer i samarbejde med kollegaer indenfor andre fagområder.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø og gode udviklingsmuligheder

Det er vigtigt for os, at du har det godt. Derfor tilbyder vi gode udviklingsmuligheder i form af uddannelse og karriereveje, samt medindflydelse på egen arbejdssituation i en firmakultur, som er præget af en flad organisationsstruktur og en stor grad af frihed under ansvar. Vi gør generelt rigtig meget for at tilpasse arbejdsopgaverne og din arbejdstid, således at både privat- og arbejdsliv går op i en højere enhed. Vi har en aktiv personaleforening der jævnligt arrangerer sociale arrangementer med alt fra fredagsølsmagning til fodboldturneringer, brætspilsaftener og løbeture.

Du bliver i det hele taget en del af et stærkt tværfagligt miljø præget af godt humør og effektivitet, hvor der lægges vægt på karriereudvikling, vidensdeling, synlig ledelse og samarbejde. Vi hjælper og støtter hinanden, når det ”brænder på”, og vi løfter i samlet flok.

Hvem er du?

  • Du er erfaren bygningskonstruktør/teknisk designer eller nyuddannet med gåpåmod
  • Du har interesse for installationsfaget og formår at indgå i en tæt tværfaglig dialog med kollegaer og samarbejdspartnere
  • Du er erfaren bruger af Revit MagiCad/MEP eller har mod på at udvikle dine færdigheder i Revit yderligere
  • Du forstår at udnytte BIM potentialet med kollisionskontrol i Navisworks og mængdeudtræk fra Revit
  • Du er som person en dedikeret holdspiller med forståelse for de samarbejdsprocesser og roller, der indgår i et digitalt projekt

Kan du se dig selv hos os?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning samt CV via vores hjemmeside Midtconsult.dk.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du naturligvis velkommen til at kontakte teamleder Tanja Lund på mail: tj@midtconsult.dk, eller på telefon: +45 51 15 03 18. Alternativt via vores omstilling på telefon +45 97 22 11 33. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Læs og se mere om Midtconsult her:

  • Midtconsult.dk
  • Medarbejdervideoer
  • Midtconsult er en del af ÅF


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her