Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bygningsmaler

Vi søger en dygtig bygningsmaler der kan arbejde selvstændigt og har god sans for finish.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329793271Phoenix-6b7355a712018-04-13T00:00:00Bygningsmaler

Vi søger en dygtig bygningsmaler der kan arbejde selvstændigt og har god sans for finish.

2018-06-09T00:50:37.863 Vi søger en dygtig bygningsmaler der kan arbejde selvstændigt og har god sans for finish.11Jobnet6b7355a7100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-08T00:00:0000110EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3215186CITY GRUPPEN A/S11Valhøjs Alle 1902610RødovreDKDanmark0
mail@citygruppen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent554814JobNet48089241000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6b7355a7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6b7355a7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6b7355a7&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6b7355a7&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/5.jpgMed et job indenfor Industri bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Bygningsmaler lige noget for dig.12008001Dansk3Læse/ tale937467Bygningsmaler28Industri354346301Annette Eriksenmail@citygruppen.dkDKDanmarkDKDanmark329897760Maler søges til herskabslejligheder på Østerbro (KBH)Robot Er du maler med stort M og sætter du en ære i at levere kvalitetsarbejde? Viktech søger malere til indendørs arbejde i lejligheder i København. Arbejdsopgaverne omfatter spartling af gips samt maling af vægge og lofter. Vi forventer: Svendebrev som maler Gode samarbejdsevner Stabilitet og fleksibilitet Ordenssans Vi tilbyder: Dit eget kvalitetsværktøj og arbejdstøj Pension, feriepenge m.m. Afvekslende arbejde Ordnede arbejdsforhold Sociale arrangementer med dine kollegaer Har vi fanget din interesse? Kontakt os med det samme. Har du spørgsmål til stillingen, så ring gerne til os på 70209043. Ansøg via nedenstående link eller send en mail til job@viktech.dk.

Er du maler med stort M og sætter du en ære i at levere kvalitetsarbejde?

Viktech søger malere til indendørs arbejde i lejligheder i København. Arbejdsopgaverne omfatter spartling af gips samt maling af vægge og lofter.

Vi forventer:

 • Svendebrev som maler
 • Gode samarbejdsevner
 • Stabilitet og fleksibilitet
 • Ordenssans

Vi tilbyder:

 • Dit eget kvalitetsværktøj og arbejdstøj
 • Pension, feriepenge m.m.
 • Afvekslende arbejde
 • Ordnede arbejdsforhold
 • Sociale arrangementer med dine kollegaer

Har vi fanget din interesse?

Kontakt os med det samme. Har du spørgsmål til stillingen, så ring gerne til os på 70209043. Ansøg via nedenstående link eller send en mail til job@viktech.dk.

Viktech P/S Kbh.2018-10-26T00:00:002018-12-12T00:00:00
329911758Malersvend til fast stilling - København - MMO MalerfirmaRobot MMO Malerfirma APS søger en malersvend til arbejde i København. MMO malerfirma har base på Amager med sprøjteværksted i Dragør. MMO Malerfirma henvender sig primært til private kunder samt fast kundedatabase af samarbejdspartnere. Vi er kendt for at være et lille firma med højt til loftet, med en god og uformel tone og med plads til alle. Du m k vil indgå i et team af ialt 4 malersvende samt en voksenlærling. Vores base er på Amager og vi dækker hele storkøbenhavn. Vi gør en dyd i at levere kvalitetsarbejde, møder til tiden med et godt humør og passer godt på vores kunder. Vi har til tider travlt så det forventes at man som person kan tage fat med en god arbejdsindstilling. Da vi har utrolig mange private kunder i og omkring København, vil der være meget kundekontakt, og derfor forventes det, at man taler dansk. Dine primære arbejdsopgaver: Indvendigt udvendigt malerarbejde (istandsættelse og vedligeholdelse.) Facade- og vinduesrenovering Tapet filtarbejde Sprøjtemaling Kort beskrevet - Alle typer af malerarbejde Vi søger en ny kollega, som: Ønsker et fast fuldtidsjob med arbejde hele året rundt Er uddannet bygningsmaler Møder til tiden, er stabil, præsentabel og holder orden Du kan lide at der til tider er travlt Taler dansk grundet meget kundekontakt Sætter en ære i at levere et pænt stykke arbejde Bidrager med et godt humør Du er vant til at arbejde i små teams, men kan også gå alene Kan arbejde med girafsliber, på stilladser samt arbejde fra lift mm Har kørekort til alm. bil Kan fremvise straffeattest Formår at lære fra sig Dine faglige kvalifikationer: Du er uddannet bygningsmaler og må gerne have deltaget i efteruddannelser inden for dit fag. Du formår at holde hovedet koldt under pressede situationer og kan arbejde med alle typer af mennesker. Du har en solid erfaring indenfor branchen og har gerne arbejdet som maler i mange år, dette er dog ikke et krav. Du har kørekort B. Du kan lære fra dig, da der vil kan indgå oplæring af malerlærling Du ønsker et fuldtidsarbejde og er mødestabil Hos MMO Malerfirma får du: Firma tlf. med online timeregistrering Frihed under ansvar Godt arbejdsmiljø Arbejdstøj mm Konkurrencedygtig løn, pension: Overenskomst med Danske Malermestre Arbejdstid: 37 timer pr. uge, man-fre imellem kl. 06:00 - 18:00. Efter aftale MMO Malerfirma APS er medlem af Danske Malermestre, Enrigtigmaler.dk samt Københavns Malerlaug. Ansøgning: Ansøgningsfrist: 15.12.2018 Tiltrædelse efter aftale. Ansøgning sendes til malermester Martin Mortensen, email: info@mmomalerfirma.dk I emailen bedes du vedhæfte en kopi af dit svendebrev, motiveret ansøgning, CV og billede. Ansøgninger fra ufaglærte malere frabedes. Har du behov for yderligere information, eller har du spørgsmål vedr. stillingen ,så kan du kontakte Malermester Martin Mortensen på email: info@mmomalerfirma.dk

MMO Malerfirma APS søger en malersvend til arbejde i København. MMO malerfirma har base på Amager med sprøjteværksted i Dragør. MMO Malerfirma henvender sig primært til private kunder samt  fast kundedatabase af samarbejdspartnere.

Vi er kendt for at være et lille firma med højt til loftet, med en god og uformel tone og med plads til alle. Du m/k vil indgå i et team af ialt 4 malersvende samt en voksenlærling. Vores base er på Amager og vi dækker hele storkøbenhavn.

Vi gør en dyd i at levere kvalitetsarbejde, møder til tiden med et godt humør og passer godt på vores kunder. Vi har til tider travlt så det forventes at man som person kan tage fat med en god arbejdsindstilling.

Da vi har utrolig mange private kunder i og omkring København, vil der være meget kundekontakt, og derfor forventes det, at man taler dansk.

 

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Indvendigt & udvendigt malerarbejde (istandsættelse og vedligeholdelse.)
 • Facade- og vinduesrenovering
 • Tapet/filtarbejde
 • Sprøjtemaling
 • Kort beskrevet - Alle typer af malerarbejde

 

Vi søger en ny kollega, som:

 • Ønsker et fast fuldtidsjob med arbejde hele året rundt
 • Er uddannet bygningsmaler 
 • Møder til tiden, er stabil, præsentabel og holder orden
 • Du kan lide at der til tider er travlt
 • Taler dansk grundet meget kundekontakt
 • Sætter en ære i at levere et pænt stykke arbejde
 • Bidrager med et godt humør 
 • Du er vant til at arbejde i små teams, men kan også gå alene
 • Kan arbejde med girafsliber, på stilladser samt arbejde fra lift mm
 • Har kørekort til alm. bil
 • Kan fremvise straffeattest
 • Formår at lære fra sig

 

Dine faglige kvalifikationer:

 • Du er uddannet bygningsmaler og må gerne have deltaget i efteruddannelser inden for dit fag.
 • Du formår at holde hovedet koldt under pressede situationer og kan arbejde med alle typer af mennesker.
 • Du har en solid erfaring indenfor branchen og har gerne arbejdet som maler i mange år, dette er dog ikke et krav.
 • Du har kørekort B.
 • Du kan lære fra dig, da der vil/kan indgå oplæring af malerlærling
 • Du ønsker et fuldtidsarbejde og er mødestabil

 

Hos MMO Malerfirma får du:

 • Firma tlf. med online timeregistrering
 • Frihed under ansvar
 • Godt arbejdsmiljø
 • Arbejdstøj mm
 • Konkurrencedygtig løn, pension:  Overenskomst med Danske Malermestre
 • Arbejdstid: 37 timer pr. uge, man-fre imellem kl. 06:00 - 18:00. Efter aftale
 • MMO Malerfirma APS er medlem af Danske Malermestre, Enrigtigmaler.dk samt Københavns Malerlaug.

 

Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15.12.2018

Tiltrædelse efter aftale.

Ansøgning sendes til malermester Martin Mortensen,  email: info@mmomalerfirma.dk   I emailen bedes du vedhæfte en kopi af dit svendebrev, motiveret ansøgning, CV og billede. 

Ansøgninger fra ufaglærte malere frabedes.

Har du behov for yderligere information, eller har du spørgsmål vedr. stillingen ,så kan du kontakte Malermester Martin Mortensen på email: info@mmomalerfirma.dk

MMO Malerfirma ApSKøbenhavn2018-11-13T00:00:002018-12-15T00:00:00
329915747VVS ASAP !Robot Maler søges!Vi søger en dygtige og erfaren bygningsmalere til stort hotel projekt i København. Faglige kompetencer: Du er faglært maler og har praktisk erfaringDu er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverneDu er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværkDu er ansvarsbevidst om at få produceret på arbejdspladsen Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommendeDu er engageret og fleksibelDu er stabil og møder til tiden Ansøgning:Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende. English PaintersWe are looking for a skilled and experienced painters for large hotel projects in Copenhagen. all work will be on chord. Professional skills: You are skilled painter and have practical experienceYou are self-employed and actively participate in the tasksYou are quality conscious and take pride in delivering a good piece of craftsYou are responsible for being produced at the workplace Personal characteristics: You are caring and accommodatingYou are committed and flexibleYou are stable and meet on time

Maler søges!
Vi søger en dygtige og erfaren bygningsmalere til stort hotel projekt i København.


Faglige kompetencer:

Du er faglært maler og har praktisk erfaring
Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk
Du er ansvarsbevidst om at få produceret på arbejdspladsen

Personlige egenskaber:

Du er omgængelig og imødekommende
Du er engageret og fleksibel
Du er stabil og møder til tiden

 

 

Ansøgning:
Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

//////////////////////////////////// English

Painters
We are looking for a skilled and experienced painters for large hotel projects in Copenhagen. all work will be on chord.


Professional skills:

You are skilled painter and have practical experience
You are self-employed and actively participate in the tasks
You are quality conscious and take pride in delivering a good piece of crafts
You are responsible for being produced at the workplace

Personal characteristics:

You are caring and accommodating
You are committed and flexible
You are stable and meet on time

 

 

FREELANCE HÅNDVÆRKERNE IVSBrøndby2018-11-21T00:00:002019-01-16T00:00:00
329913241BygningsmalerRobot Vi søger grundige og ansvarsbevidste malersvende til opgaver i Storkøbenhavn og omegn. Du vil indgå i et team af dygtige medarbejdere med lang erfaring og store faglige kvaliteter. Vi udfører alt fra renoveringsopgaver til nybyggeri, så du vil i høj grad få medindflydelse på hvilke opgaver der ligger bedst til din hånd. Vi forventer at du har er: Dansk Svendebrev Kvalitetsbevidst Ansvarsbevidst Ordenssans Vi Tilbyder: Løn efter kvalifikationer Mulighed for opkvalificering (Kurser) Et ungt og Dynamisk miljø Traditionsrig svendeklub med julefrokost og skovtur 45 gode og kvalitetsbevidste kollegaer Varigt arbejde

Vi søger grundige og ansvarsbevidste malersvende til opgaver i Storkøbenhavn og omegn.

Du vil indgå i et team af dygtige medarbejdere med lang erfaring og store faglige kvaliteter.

Vi udfører alt fra renoveringsopgaver til nybyggeri, så du vil i høj grad få medindflydelse på hvilke opgaver der ligger bedst til din hånd.

Vi forventer at du har/er:

 • Dansk Svendebrev
 • Kvalitetsbevidst
 • Ansvarsbevidst
 • Ordenssans

 Vi Tilbyder:

 • Løn efter kvalifikationer
 • Mulighed for opkvalificering (Kurser)
 • Et ungt og Dynamisk miljø
 • Traditionsrig svendeklub med julefrokost og skovtur
 • 45 gode og kvalitetsbevidste kollegaer
 • Varigt arbejde

 

 

MALERFIRMAET H FRIEDMANN & SØN A/SGentofte2018-11-15T00:00:002019-01-10T00:00:00
329908496Malersvende til medicinalvirksomhed søgesRobot Malerfirma Robert Rasmussen A S søger malersvende til fast vedligehold hos medicinalvirksomhed. Din dag Din primære arbejdsplads vil være vores kunde i Nordsjælland. Du vil indgå i et team på 2-3 medarbejdere. Din arbejdsdag på medicinalvirksomheden vil være under super ordnede forhold med stort fokus på sikkerhed, kvalitet og kundeservice. Størstedelen af arbejdet er almindeligt vedligehold med maling af vægge. Kompetencer Du har en bygningsmaleruddannelse og god erfaring med faget. Du er serviceminded og har erfaring med kundekontakt. Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Du har fokus på kvalitet i håndværket og er pålidelig og ansvarsbevidst. Vi tilbyder I firmaet bliver du en del af et malerteam på ca. 35 ansatte, hvor der er et godt kollegialt og socialt sammenhold med gode og ordnede arbejdsforhold. Årlig julefrokost, sommerfest samt halvårlige firmamøder. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og kvalifikationer. Mere information Få mere at vide om stillingen på tlf. 3312 0202 eller 5157 1892 Ansøgning og tiltrædelse Vi ansætter løbende, så send din ansøgning snarest og tiltrædelse vil blive efter aftale. Ansøgning mailes til avh@robertrasmussen.dk. Om os Besøg vores hjemmeside www.robertrasmussen.dk eller på Facebook, hvor du har mulighed for at dele jobannoncen med venner og bekendte.

Malerfirma Robert Rasmussen A/S søger malersvende til fast vedligehold hos medicinalvirksomhed.

Din dag

 • Din primære arbejdsplads vil være vores kunde i Nordsjælland.
 • Du vil indgå i et team på 2-3 medarbejdere.
 • Din arbejdsdag på medicinalvirksomheden vil være under super ordnede forhold med stort fokus på sikkerhed, kvalitet og kundeservice.
 • Størstedelen af arbejdet er almindeligt vedligehold med maling af vægge.

Kompetencer

 • Du har en bygningsmaleruddannelse og god erfaring med faget.
 • Du er serviceminded og har erfaring med kundekontakt.
 • Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.
 • Du har fokus på kvalitet i håndværket og er pålidelig og ansvarsbevidst. 

Vi tilbyder

 • I firmaet bliver du en del af et malerteam på ca. 35 ansatte, hvor der er et godt kollegialt og socialt sammenhold med gode og ordnede arbejdsforhold.
 • Årlig julefrokost, sommerfest samt halvårlige firmamøder.
 • Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og kvalifikationer.

Mere information

Få mere at vide om stillingen på tlf. 3312 0202 eller 5157 1892

Ansøgning og tiltrædelse

Vi ansætter løbende, så send din ansøgning snarest og tiltrædelse vil blive efter aftale.

Ansøgning mailes til avh@robertrasmussen.dk.

Om os

Besøg vores hjemmeside www.robertrasmussen.dk eller på Facebook, hvor du har mulighed for at dele jobannoncen med venner og bekendte.

MALERFIRMAERNE VALLING, RASMUSSEN& FOLMER HANSEN A/S2018-11-08T00:00:002019-01-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Maler søges til herskabslejligheder på Østerbro (KBH)

Viktech P/S Kbh.

Er du maler med stort M og sætter du en ære i at levere kvalitetsarbejde? Viktech søger malere til indendørs arbejde i lejligheder i København. Arbejdsopgaverne omfatter spartling af gips samt maling af vægge og lofter. Vi forventer: Svendebrev som ...
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:12. december 2018

Malersvend til fast stilling - København - MMO Malerfirma

MMO Malerfirma ApS

København
MMO Malerfirma APS søger en malersvend til arbejde i København. MMO malerfirma har base på Amager med sprøjteværksted i Dragør. MMO Malerfirma henvender sig primært til private kunder samt fast kundedatabase af samarbejdspartnere. Vi er kendt for at...
Indrykket:13. november 2018
Udløbsdato:15. december 2018

VVS ASAP !

FREELANCE HÅNDVÆRKERNE IVS

Brøndby
Maler søges!Vi søger en dygtige og erfaren bygningsmalere til stort hotel projekt i København. Faglige kompetencer: Du er faglært maler og har praktisk erfaringDu er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverneDu er kvalitetsbevidst og sætter ...
Indrykket:21. november 2018
Udløbsdato:16. januar 2019

Bygningsmaler

MALERFIRMAET H FRIEDMANN & SØN A/S

Gentofte
Vi søger grundige og ansvarsbevidste malersvende til opgaver i Storkøbenhavn og omegn. Du vil indgå i et team af dygtige medarbejdere med lang erfaring og store faglige kvaliteter. Vi udfører alt fra renoveringsopgaver til nybyggeri, så du vil i høj...
Indrykket:15. november 2018
Udløbsdato:10. januar 2019

Malersvende til medicinalvirksomhed søges

MALERFIRMAERNE VALLING, RASMUSSEN& FOLMER HANSEN A/S

Malerfirma Robert Rasmussen A S søger malersvende til fast vedligehold hos medicinalvirksomhed. Din dag Din primære arbejdsplads vil være vores kunde i Nordsjælland. Du vil indgå i et team på 2-3 medarbejdere. Din arbejdsdag på medicinalvirksomheden...
Indrykket:8. november 2018
Udløbsdato:3. januar 2019