Bygningsmaler

Fruerlunds malerfirma søger ansvarsbevidst uddannet maler på fuld tid, med tiltrædelse hurtigst muligt.

Du skal kunne arbejde selvstændig og være serviceminded.

DU SKAL KUNNE TALE OG FORSTÅ DANSK.

Du skal have kørekort B.

Vi laver alt fra nybyg, flyttelejligheder, renovering, tapetsering samt udvendigt arbejde.

Er du svenden vi mangler, så kontakt malermester Kim Fruerlund på: 40 27 60 61 eller send en cv/ansøgning pr mail på: kim@fruerlunds.dk

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330012380Phoenix-1a6a13c812019-04-26T00:00:00Bygningsmaler

Fruerlunds malerfirma søger ansvarsbevidst uddannet maler på fuld tid, med tiltrædelse hurtigst muligt.

Du skal kunne arbejde selvstændig og være serviceminded.

DU SKAL KUNNE TALE OG FORSTÅ DANSK.

Du skal have kørekort B.

Vi laver alt fra nybyg, flyttelejligheder, renovering, tapetsering samt udvendigt arbejde.

Er du svenden vi mangler, så kontakt malermester Kim Fruerlund på: 40 27 60 61 eller send en cv/ansøgning pr mail på: kim@fruerlunds.dk

 

Fruerlunds malerfirma søger ansvarsbevidst uddannet maler på fuld tid, med tiltrædelse hurtigst muligt. Du skal kunne arbejde selvstændig og være serviceminded. DU SKAL KUNNE TALE OG FORSTÅ DANSK. Du skal have kørekort B. Vi laver alt fra nybyg, flyttelejligheder, renovering, tapetsering samt udvendigt arbejde. Er du svenden vi mangler, så kontakt malermester Kim Fruerlund på: 40 27 60 61 eller send en cv ansøgning pr mail på: kim@fruerlunds.dk11star1a6a13c8100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-31T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandFavrskov3514438FRUERLUND`S MALERFIRMA V/KIM FRUERLUND11Eskildsvej 158900Randers CDKDanmark0
kim@fruerlunds.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent750152JobNet4979565497956510026-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a6a13c8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a6a13c8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a6a13c8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a6a13c8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/4.jpgMed et job indenfor Industri bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Bygningsmaler lige noget for dig.12008001Dansk3Læse/ tale937467Bygningsmaler28Industri361575905Kim Fruerlundkim@fruerlunds.dkDKDanmarkDKDanmark330020521Seriøs og dygtig maler søgesRobot Der er fyldt godt op i vores ordrebog, og derfor er jeg på udkig efter den de helt rigtige faglærte bygningsmalere. Men jeg vil tillade mig at stille krav, da vi sætter samarbejde og gensidig respekt højt. Vi får planlagt, produceret og afleveret vores opgaver til aftalt tid. Vi hjælper hinanden, og vi har en god tone. Jeg er som mester positiv og løsningsorienteret og man ved, hvor man har mig. Jeg forventer noget af alle, og alle kan forvente noget af mig. Vi investerer fritid sammen et par gange om året ved forskellige arrangementer. For os bidrager det til den daglige arbejdsglæde. Vi vil tage rigtig godt imod vores nye kollega kollegaer, så han hun hurtigt føler sig godt til rette. Vores primære opgaver er: Flyttelejligheder i Aarhus og omegn. Service. Mindre byggesager renoveringer. Diverse udvendigt. Privat vedligeholdelse mv. Jeg forventer at: Du er uddannet bygningsmaler. Stabil og med gåpåmod. Selvkørende og løsningsorienteret. Kan planlægge dine opgaver og få produceret. Har kørekort til personbil. Kan tåle, at jeg forventer noget af dig. For den rette kan der forventes varigt arbejde, evt. med firmabil, efter aftale. Akkord og timeløn aftales individuelt. Har ovenstående din interesse, så send mig en mail med din ansøgning samt CV på kontakt@egaamalerfirma.dk og fortæl hvorfor jeg skal kontakte dig. Jeg ønsker ikke at blive kontaktet på tlf. Jeg håber, at jeg med dette opslag har givet udtryk for, at jeg KUN ønsker seriøse henvendelser.

Der er fyldt godt op i vores ordrebog, og derfor er jeg på udkig efter den/de helt rigtige faglærte bygningsmalere. Men jeg vil tillade mig at stille krav, da vi sætter samarbejde og gensidig respekt højt. Vi får planlagt, produceret og afleveret vores opgaver til aftalt tid.

 

Vi hjælper hinanden, og vi har en god tone. Jeg er som mester positiv og løsningsorienteret og man ved, hvor man har mig. Jeg forventer noget af alle, og alle kan forvente noget af mig.

 

Vi investerer fritid sammen et par gange om året ved forskellige arrangementer. For os bidrager det til den daglige arbejdsglæde.

 

Vi vil tage rigtig godt imod vores nye kollega/kollegaer, så han/hun hurtigt føler sig godt til rette.

 

Vores primære opgaver er: Flyttelejligheder i Aarhus og omegn. Service. Mindre byggesager/renoveringer. Diverse udvendigt. Privat vedligeholdelse mv.

 

Jeg forventer at: Du er uddannet bygningsmaler. Stabil og med gåpåmod. Selvkørende og løsningsorienteret. Kan planlægge dine opgaver og få produceret. Har kørekort til personbil.

Kan tåle, at jeg forventer noget af dig.

 

For den rette kan der forventes varigt arbejde, evt. med firmabil, efter aftale.

Akkord og timeløn aftales individuelt.

 

Har ovenstående din interesse, så send mig en mail med din ansøgning samt CV på kontakt@egaamalerfirma.dk og fortæl hvorfor jeg skal kontakte dig. Jeg ønsker ikke at blive kontaktet på tlf.

 

Jeg håber, at jeg med dette opslag har givet udtryk for, at jeg KUN ønsker seriøse henvendelser.

EGÅ MALERFIRMA ApSSkødstrup2019-05-09T00:00:002019-07-01T00:00:00
330018185Erfaren maler søgesRobot Vi søger 1 erfaren maler til Vejle. Vi søger 1 maler til all-around opgaver i Vejle. Opgaven spreder sig over et længerevarende vikariat med stor mulighed for fastansættelse. Erfaring er en fordel, dog ikke et krav. Vi forventer at du: Har en god fysik Er grundig i dit arbejde Er fleksibel og mødestabil Kan arbejde i teams Kan bruge værktøj Kan tale dansk Vilkår Forventet varighed: 10-12 uger med mulighed for fastansættelse Løn: Efter kvalifikation Tillæg jvf. overenskomst over 37timer. Medmindre man er bor tæt på, kræver arbejdet transport. Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre fra dig. Vi er medlem af Dansk Byggeri Dansk Industri. Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info sa@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538

Vi søger 1 erfaren maler til Vejle. 

Vi søger 1 maler til all-around opgaver i Vejle. Opgaven spreder sig over et længerevarende vikariat med stor mulighed for fastansættelse. Erfaring er en fordel, dog ikke et krav.

Vi forventer at du:

 • Har en god fysik
 • Er grundig i dit arbejde
 • Er fleksibel og mødestabil
 • Kan arbejde i teams
 • Kan bruge værktøj
 • Kan tale dansk

Vilkår

 • Forventet varighed: 10-12 uger med mulighed for fastansættelse
 • Løn: Efter kvalifikation
 • Tillæg jvf. overenskomst over 37timer.  
 • Medmindre man er bor tæt på, kræver arbejdet transport.

Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre fra dig. 

Vi er medlem af Dansk Byggeri/Dansk Industri.

Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info sa@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538

Vikarholdet.dk ApSVejle2019-05-06T00:00:002019-07-01T00:00:00
330018155Maler til opgaver med renovering og vedligeholdelse i Århus områdetRobot Virksomheden har travlt og mangler erfarne malere til opgaver til renovering og vedligehold hos private, boligforeninger, private udlejere, hovedentreprenør, butikskæder osv. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er mødestabil, serviceminded og kvalitetsbevidst og kan tage ansvar for at planlægge din arbejdsdag. Herudover er du fleksibel, hvis der er brug for det og tør tage mod nye udfordringer. Det skal nævnes, at jobbet til tider kan være fysisk krævende. OBS. Det er et krav, at du har svendebrev, og at du taler dansk. Hvis du synes, at du honorere kravene og har mod på opgaverne, vil vi gerne høre fra dig snarest.

Virksomheden har travlt og mangler erfarne malere til opgaver til renovering og vedligehold hos private, boligforeninger, private udlejere, hovedentreprenør, butikskæder osv.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er mødestabil, serviceminded og kvalitetsbevidst og kan tage ansvar for at planlægge din arbejdsdag.

Herudover er du fleksibel, hvis der er brug for det og tør tage mod nye udfordringer. Det skal nævnes, at jobbet til tider kan være fysisk krævende.

OBS. Det er et krav, at du har svendebrev, og at du taler dansk.

Hvis du synes, at du honorere kravene og har mod på opgaverne, vil vi gerne høre fra dig snarest.

Malerfirmaet DueholmRisskov2019-05-06T00:00:002019-07-01T00:00:00
330016714BygningsmalerRobot Faglært bygningsmaler Malerfirmaet Totalentreprise søger faglært maler til almindeligt malerarbejde. Der er tale om et fuldtidsjob med start hurtigst muligt.Det er en fordel hvis du har kørekort. DET ER ET KRAV AT DU ER FAGL RT og taler dansk Arbejdsopgaver som maler er placeret i og omkring Aarhus. Pension samt sundhedsforsikring er en del af lønpakken. Du søger stillingen ved at ringe til Carsten Jensen på mobil 28 74 45 58 eller sende en mail til malerfirmaet.aarhus@yahoo.dk Se bort fra ansøgningsfristen, annoncen nedtages når den rette ansøger er fundet.

Faglært bygningsmaler

Malerfirmaet Totalentreprise søger faglært maler til almindeligt malerarbejde.

Der er tale om et fuldtidsjob med start hurtigst muligt.Det er en fordel hvis du har kørekort.

DET ER ET KRAV AT DU ER FAGLÆRT og taler dansk

Arbejdsopgaver som maler er placeret i og omkring Aarhus.

Pension samt sundhedsforsikring er en del af lønpakken. Du søger stillingen ved at ringe til Carsten Jensen på mobil 28 74 45 58 eller sende en mail til malerfirmaet.aarhus@yahoo.dk

 

Se bort fra ansøgningsfristen, annoncen nedtages når den rette ansøger er fundet.

MALERFIRMAET TOTALENTREPRISE ApSHørning2019-05-06T00:00:002019-06-28T00:00:00
330010044Bygningsmaler søges til arbejde i områderne Thisted, Skive, VIborg, Herning og ÅrhusRobot Vi har travlt hos R2 Farver og søger derfor uddannede bygningsmalere til ansættelse hurtigst muligt. R2 Farver har idag 75 ansatte malersvende, gulvfolk, rengøringsfolk, butiksansatte og kontormedarbejdere. Vi er et stærkt hold, som altid arbejder for at levere et professionelt arbejde. Høj faglighed, godt samarbejde, og trivsel er nogle af de værdier, vi sætter højt hos R2 Farver. Vi søger Uddannede bygningsmalere, der kan arbejde selvstændigt Bygningsmalere, der går op i kvalitet og god service Det er vigtigt at du er flexibel og kan arbejde sammen med andre. Arbejdet vil være udendørsarbejde, nybyg, flyttelejligheder og spjældopgaver i områderne omkring Thisted, Skive, Viborg, Herning og Århus. Ring til os hurtigst muligt på tlf. 20330821 (Thue, malermester) - eller send en mail på thue@r2farver.dk

Vi har travlt hos R2 Farver og søger derfor uddannede bygningsmalere til ansættelse hurtigst muligt.

R2 Farver har idag 75 ansatte malersvende, gulvfolk, rengøringsfolk, butiksansatte og kontormedarbejdere. Vi er et stærkt hold, som altid arbejder for at levere et professionelt arbejde. Høj faglighed, godt samarbejde, og trivsel er nogle af de værdier, vi sætter højt hos R2 Farver.

Vi søger;

 • Uddannede bygningsmalere, der kan arbejde selvstændigt
 • Bygningsmalere, der går op i kvalitet og god service

Det er vigtigt at du er flexibel og kan arbejde sammen med andre.

Arbejdet vil være udendørsarbejde, nybyg, flyttelejligheder og spjældopgaver i områderne omkring Thisted, Skive, Viborg, Herning og Århus.

Ring til os hurtigst muligt på tlf. 20330821 (Thue, malermester) - eller send en mail på thue@r2farver.dk

R2 Farver ApSViborg2019-04-23T00:00:002019-05-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Seriøs og dygtig maler søges

EGÅ MALERFIRMA ApS

Skødstrup
Der er fyldt godt op i vores ordrebog, og derfor er jeg på udkig efter den de helt rigtige faglærte bygningsmalere. Men jeg vil tillade mig at stille krav, da vi sætter samarbejde og gensidig respekt højt. Vi får planlagt, produceret og afleveret vo...
Indrykket:9. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Erfaren maler søges

Vikarholdet.dk ApS

Vejle
Vi søger 1 erfaren maler til Vejle. Vi søger 1 maler til all-around opgaver i Vejle. Opgaven spreder sig over et længerevarende vikariat med stor mulighed for fastansættelse. Erfaring er en fordel, dog ikke et krav. Vi forventer at du: Har en god fy...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Maler til opgaver med renovering og vedligeholdelse i Århus området

Malerfirmaet Dueholm

Risskov
Virksomheden har travlt og mangler erfarne malere til opgaver til renovering og vedligehold hos private, boligforeninger, private udlejere, hovedentreprenør, butikskæder osv. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er mødestabil, servicemind...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Bygningsmaler

MALERFIRMAET TOTALENTREPRISE ApS

Hørning
Faglært bygningsmaler Malerfirmaet Totalentreprise søger faglært maler til almindeligt malerarbejde. Der er tale om et fuldtidsjob med start hurtigst muligt.Det er en fordel hvis du har kørekort. DET ER ET KRAV AT DU ER FAGL RT og taler dansk Arbejd...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:28. juni 2019

Bygningsmaler søges til arbejde i områderne Thisted, Skive, VIborg, Herning og Århus

R2 Farver ApS

Viborg
Vi har travlt hos R2 Farver og søger derfor uddannede bygningsmalere til ansættelse hurtigst muligt. R2 Farver har idag 75 ansatte malersvende, gulvfolk, rengøringsfolk, butiksansatte og kontormedarbejdere. Vi er et stærkt hold, som altid arbejder f...
Indrykket:23. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019