Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bygningsmaler søges

bygningsmaler

Malersvend/inde efterlyses!

Selvstændig maler med faglig stolthed.

Svendebrev skal fremvises

 

Vi mangler dig.

 

Ring eller skriv venligst

Der er 1 ledig stilling Jacobsen+Partnere ApS


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330032768Phoenix-20e6dbd812019-06-04T00:00:00Bygningsmaler søges

bygningsmaler

Malersvend/inde efterlyses!

Selvstændig maler med faglig stolthed.

Svendebrev skal fremvises

 

Vi mangler dig.

 

Ring eller skriv venligst

Der er 1 ledig stilling Jacobsen+Partnere ApS

2019-07-23T00:51:06.827 bygningsmaler Malersvend inde efterlyses! Selvstændig maler med faglig stolthed. Svendebrev skal fremvises Vi mangler dig. Ring eller skriv venligst Der er 1 ledig stilling Jacobsen Partnere ApS Ruteplan Del11jobnet20e6dbd8100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-22T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHerlevEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFuresøEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGladsaxe3536088Jacobsen+Partnere ApS11Snogebakken 352880BagsværdDKDanmark0info@jpmalerfirma.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent768627JobNet4996241499624110027-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=20e6dbd8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=20e6dbd8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=20e6dbd8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=20e6dbd8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonBygningsmaler søges1Dansk3Læse/ tale937467Bygningsmaler28Industri361933878Egon Jacobseninfo@jpmalerfirma.dkDKDanmarkDKDanmark330075498Malersvende søges til spændende restaureringsopgaverRobot Da vi har gang i flere restaureringsopgaver i København, søger vi malersvende som kan være med til at løfte disse. Dine opgaver Vi søger specifikt malersvende som har erfaring med at udføre malerbehandlinger med linoliemaling af træværk samt mos- og limfarve på lofter- og vægge. Kompetencer At du selvfølgelig besidder ovenstående nævnte kundskaber Vi lægger stor vægt på, at du kan arbejde selvstændigt Er struktureret og effektiv i den tilgang til opgaverne Du har en bygningsmaleruddannelse. Du har selvfølgelig erfaring med malerfaget. Du har fokus på kvalitet i håndværket og er pålidelig og ansvarsbevidst. Vi tilbyder Et spændende job i et godt arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold, hvor vi giver en ekstra hånd, når det brænder på. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og egne kvalifikationer Mere information Få mere at vide om stillingen på 36 47 08 11. Ansøgning og tiltrædelse Vi ansætter løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt, da tiltrædelse vil være snarest muligt. Det kan du gøre på kju@malerhuset.com. Om os Malerhuset Steen Nielsen blev grundlagt i 1938, og har i sine mere end 75 år deltaget aktivt i malerfagets udvikling. Vi har holdt de gamle håndværkstraditioner i hævd og kan derfor føre stafetten videre til kommende generationer af malersvende og lærlinge.

Da vi har gang i flere restaureringsopgaver i København, søger vi malersvende som kan være med til at løfte disse.

Dine opgaver

Vi søger specifikt malersvende som har erfaring med at udføre malerbehandlinger med linoliemaling af træværk samt mos- og limfarve på lofter- og vægge.

Kompetencer

 • At du selvfølgelig besidder ovenstående nævnte kundskaber
 • Vi lægger stor vægt på, at du kan arbejde selvstændigt
 • Er struktureret og effektiv i den tilgang til opgaverne
 • Du har en bygningsmaleruddannelse.
 • Du har selvfølgelig erfaring med malerfaget.
 • Du har fokus på kvalitet i håndværket og er pålidelig og ansvarsbevidst. 

Vi tilbyder

 • Et spændende job i et godt arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold, hvor vi giver en ekstra hånd, når det brænder på. 
 • Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og egne kvalifikationer

Mere information

Få mere at vide om stillingen på 36 47 08 11.

Ansøgning og tiltrædelse

Vi ansætter løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt, da tiltrædelse vil være snarest muligt. Det kan du gøre på kju@malerhuset.com.

Om os

Malerhuset Steen Nielsen blev grundlagt i 1938, og har i sine mere end 75 år deltaget aktivt i malerfagets udvikling. Vi har holdt de gamle håndværkstraditioner i hævd og kan derfor føre stafetten videre til kommende generationer  af malersvende og –lærlinge.

MALERHUSET STEEN NIELSEN A/SSøborg2019-08-20T00:00:002019-10-11T00:00:00
330075493Bygningsmaler søgesRobot Malersvend inde efterlyses! Selvstændig maler med faglig stolthed søges. Svendebrev skal fremvises. Ring eller skriv venligst Der er 1 ledig stilling Jacobsen Partnere ApS Ruteplan Del

 

Malersvend/inde efterlyses!

Selvstændig maler med faglig stolthed søges.

Svendebrev skal fremvises.

 

Ring eller skriv venligst

Der er 1 ledig stilling Jacobsen+Partnere ApS

Jacobsen+Partnere ApSBagsværd2019-08-20T00:00:002019-10-11T00:00:00
330078611Nyd sensommeren med udendørs arbejde i feriebyen Henne StrandRobot Er du interesseret i en god malerstilling? Vi søger en dygtig faglært maler til primært udendørs arbejde som indebærer maling af træværk, afrensning, maling af udhæng og andet malerarbejde. Det er sommerhuse som skal males udvendigt, så det er en god tjans i det kommende sommervejr. Personlige kvalifikationer Du er uddannet bygningsmaler og har gerne nogle års erfaring Du kan arbejde selvstændigt og er motiveret for at udføre et stykke arbejde af god håndværksmæssig kvalitet Du arbejder i et godt tempo og kan tage fat samtidig med at du har sans for detaljer og arbejder omhyggeligt Du er mødestabil Vi tilbyder Faste rammer med din egen personlige kontaktperson Dit eget kvalitetsværktøj og arbejdstøj Arbejdskontrakt med god løn, der følger overenskomsten Pension, feriepenge m.m. Sociale arrangementer med dine kollegaer Viktech tilbyder dig: Som medarbejder får du faste rammer med n kontaktperson, der varetager din trivsel hos vores kunder og samtidig arbejder hårdt på, at du bliver tilbudt et nyt ansættelsesforløb, når t projekt færdiggøres. Muligheden for at få et fleksibelt arbejdsliv, hvor du selv bestemmer om du takker ja til de projekter vi tilbyder dig. Dit eget kvalitetsværktøj samt arbejdstøj og evt. påkrævet sikkerhedsudstyr. Løn til tiden hver 14. dag samt feriepenge, og som ansat er du omfattet af gældende overenskomst og har pension med tilhørende sundhedsforsikring. Sociale arrangementer med dine kollegaer som f.eks. sommerfest og julefrokost m.m. Vi mangler dig og dine kompetencer Vi behandler ansøgninger løbende og ser frem til at modtage din ansøgning via linket herunder hurtigst muligt. Om Viktech Viktech er et fagligt specialiseret bemandingsbureau, der tilbyder fleksible bemandingsløsninger til vores kunder i bygge-, el- og teknikbranchen. Viktech arbejder for, at vores kunders projekter færdiggøres med kvalitetsarbejdskraft leveret af kompetente medarbejdere. Vi beskæftiger omkring 700 faglærte håndværkere. Viktech er medlem af Dansk Byggeri, Tekniq, Dansk Industri og Danske Malermestre.

Er du interesseret i en god malerstilling?

Vi søger en dygtig faglært maler til primært udendørs arbejde som indebærer maling af træværk, afrensning, maling af udhæng og andet malerarbejde. Det er sommerhuse som skal males udvendigt, så det er en god tjans i det kommende sommervejr.

Personlige kvalifikationer

 • Du er uddannet bygningsmaler og har gerne nogle års erfaring
 • Du kan arbejde selvstændigt og er motiveret for at udføre et stykke arbejde af god håndværksmæssig kvalitet
 • Du arbejder i et godt tempo og kan tage fat samtidig med at du har sans for detaljer og arbejder omhyggeligt
 • Du er mødestabil

Vi tilbyder

 • Faste rammer med din egen personlige kontaktperson
 • Dit eget kvalitetsværktøj og arbejdstøj
 • Arbejdskontrakt med god løn, der følger overenskomsten
 • Pension, feriepenge m.m.
 • Sociale arrangementer med dine kollegaer

Viktech tilbyder dig:

 • Som medarbejder får du faste rammer med én kontaktperson, der varetager din trivsel hos vores kunder og samtidig arbejder hårdt på, at du bliver tilbudt et nyt ansættelsesforløb, når ét projekt færdiggøres.
 • Muligheden for at få et fleksibelt arbejdsliv, hvor du selv bestemmer om du takker ja til de projekter vi tilbyder dig.
 • Dit eget kvalitetsværktøj samt arbejdstøj og evt. påkrævet sikkerhedsudstyr.
 • Løn til tiden hver 14. dag samt feriepenge, og som ansat er du omfattet af gældende overenskomst og har pension med tilhørende sundhedsforsikring.
 • Sociale arrangementer med dine kollegaer som f.eks. sommerfest og julefrokost m.m.

Vi mangler dig og dine kompetencer

Vi behandler ansøgninger løbende og ser frem til at modtage din ansøgning via linket herunder hurtigst muligt.

Om Viktech

Viktech er et fagligt specialiseret bemandingsbureau, der tilbyder fleksible bemandingsløsninger til vores kunder i bygge-, el- og teknikbranchen. Viktech arbejder for, at vores kunders projekter færdiggøres med kvalitetsarbejdskraft leveret af kompetente medarbejdere. Vi beskæftiger omkring 700 faglærte håndværkere.

Viktech er medlem af Dansk Byggeri, Tekniq, Dansk Industri og Danske Malermestre.

Viktech P/S Kbh.Taastrup2019-08-26T00:00:002019-10-21T00:00:00
330076039HumanizeR is looking for painters Køge.Robot Can you work independently, but can also be part of a team. If you are service minded, quality minded and have a sense of detail, then it is you we need. The work will consist of various tasks such as spray fill, felting and painting. We do not expect you to be educated, just that you have experience with a least filler job. however it is a huge plus if you are an skilled painter. If this sounds like something to you, send us your resume today - we look forward to hearing from you. If you live far away from Copenhagen Køge it is able to live in mobilehome near construction yard. (1500dkk monthly) Interview will be in Tåstrup or Maribo. HumanizeR is a 100 Danish owned temporary agency and recruitment company. We have a strategy to add value to our customers and candidates. We deliver staff and HR solutions within finance, administration, kitchen canteen, cleaning and crafts. We encourage everyone to apply for positions regardless of nationality, religion or disability. HumanizeR cooperates actively with our customers around CSR and HR.

Can you work independently, but can also be part of a team. If you are service minded, quality minded and have a sense of detail, then it is you we need.

The work will consist of various tasks such as spray fill, felting and painting. We do not expect you to be educated, just that you have experience with a least filler job. however it is a huge plus if you are an skilled painter.

If this sounds like something to you, send us your resume today - we look forward to hearing from you.

If you live far away from Copenhagen/Køge it is able to live in "mobilehome" near construction yard. (1500dkk monthly)

Interview will be in Tåstrup or Maribo.

HumanizeR is a 100% Danish owned temporary agency and recruitment company. We have a strategy to add value to our customers and candidates. We deliver staff and HR solutions within finance, administration, kitchen / canteen, cleaning and crafts. We encourage everyone to apply for positions regardless of nationality, religion or disability. HumanizeR cooperates actively with our customers around CSR and HR.

HumanizerTaastrup2019-08-20T00:00:002019-10-15T00:00:00
330073146BygningsmalerRobot Vi søger grundige og ansvarsbevidste malersvende til opgaver i Storkøbenhavn og omegn. Du vil indgå i et team af dygtige medarbejdere med lang erfaring og store faglige kvaliteter. Vi udfører alt fra renoveringsopgaver til nybyggeri, så du vil i høj grad få medindflydelse på hvilke opgaver der ligger bedst til din hånd. Vi forventer at du har er: Dansk Svendebrev Kvalitetsbevidst Ansvarsbevidst Ordenssans Vi Tilbyder: Løn efter kvalifikationer Mulighed for opkvalificering (Kurser) Et ungt og Dynamisk miljø Traditionsrig svendeklub med julefrokost og skovtur 45 gode og kvalitetsbevidste kollegaer Varigt arbejde

Vi søger grundige og ansvarsbevidste malersvende til opgaver i Storkøbenhavn og omegn.

Du vil indgå i et team af dygtige medarbejdere med lang erfaring og store faglige kvaliteter.

Vi udfører alt fra renoveringsopgaver til nybyggeri, så du vil i høj grad få medindflydelse på hvilke opgaver der ligger bedst til din hånd.

Vi forventer at du har/er:

 • Dansk Svendebrev
 • Kvalitetsbevidst
 • Ansvarsbevidst
 • Ordenssans

 Vi Tilbyder:

 • Løn efter kvalifikationer
 • Mulighed for opkvalificering (Kurser)
 • Et ungt og Dynamisk miljø
 • Traditionsrig svendeklub med julefrokost og skovtur
 • 45 gode og kvalitetsbevidste kollegaer
 • Varigt arbejde

 

 

MALERFIRMAET H FRIEDMANN & SØN A/SGentofte2019-08-15T00:00:002019-10-08T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Malersvende søges til spændende restaureringsopgaver

MALERHUSET STEEN NIELSEN A/S

Søborg
Da vi har gang i flere restaureringsopgaver i København, søger vi malersvende som kan være med til at løfte disse. Dine opgaver Vi søger specifikt malersvende som har erfaring med at udføre malerbehandlinger med linoliemaling af træværk samt mos- og...
Indrykket:20. august 2019
Udløbsdato:11. oktober 2019

Bygningsmaler søges

Jacobsen+Partnere ApS

Bagsværd
Malersvend inde efterlyses! Selvstændig maler med faglig stolthed søges. Svendebrev skal fremvises. Ring eller skriv venligst Der er 1 ledig stilling Jacobsen Partnere ApS Ruteplan Del
Indrykket:20. august 2019
Udløbsdato:11. oktober 2019

Nyd sensommeren med udendørs arbejde i feriebyen Henne Strand

Viktech P/S Kbh.

Taastrup
Er du interesseret i en god malerstilling? Vi søger en dygtig faglært maler til primært udendørs arbejde som indebærer maling af træværk, afrensning, maling af udhæng og andet malerarbejde. Det er sommerhuse som skal males udvendigt, så det er en go...
Indrykket:26. august 2019
Udløbsdato:21. oktober 2019

HumanizeR is looking for painters Køge.

Humanizer

Taastrup
Can you work independently, but can also be part of a team. If you are service minded, quality minded and have a sense of detail, then it is you we need. The work will consist of various tasks such as spray fill, felting and painting. We do not expe...
Indrykket:20. august 2019
Udløbsdato:15. oktober 2019

Bygningsmaler

MALERFIRMAET H FRIEDMANN & SØN A/S

Gentofte
Vi søger grundige og ansvarsbevidste malersvende til opgaver i Storkøbenhavn og omegn. Du vil indgå i et team af dygtige medarbejdere med lang erfaring og store faglige kvaliteter. Vi udfører alt fra renoveringsopgaver til nybyggeri, så du vil i høj...
Indrykket:15. august 2019
Udløbsdato:8. oktober 2019