Bygningsmaler søges til arbejde i områderne Thisted, Skive, VIborg, Herning og Århus

Vi har travlt hos R2 Farver og søger derfor uddannede bygningsmalere til ansættelse hurtigst muligt.

R2 Farver har idag 75 ansatte malersvende, gulvfolk, rengøringsfolk, butiksansatte og kontormedarbejdere. Vi er et stærkt hold, som altid arbejder for at levere et professionelt arbejde. Høj faglighed, godt samarbejde, og trivsel er nogle af de værdier, vi sætter højt hos R2 Farver.

Vi søger;

 • Uddannede bygningsmalere, der kan arbejde selvstændigt
 • Bygningsmalere, der går op i kvalitet og god service

Det er vigtigt at du er flexibel og kan arbejde sammen med andre.

Arbejdet vil være udendørsarbejde, nybyg, flyttelejligheder og spjældopgaver i områderne omkring Thisted, Skive, Viborg, Herning og Århus.

Ring til os hurtigst muligt på tlf. 20330821 (Thue, malermester) - eller send en mail på thue@r2farver.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330010044Phoenix-87b759c912019-04-23T00:00:00Bygningsmaler søges til arbejde i områderne Thisted, Skive, VIborg, Herning og Århus

Vi har travlt hos R2 Farver og søger derfor uddannede bygningsmalere til ansættelse hurtigst muligt.

R2 Farver har idag 75 ansatte malersvende, gulvfolk, rengøringsfolk, butiksansatte og kontormedarbejdere. Vi er et stærkt hold, som altid arbejder for at levere et professionelt arbejde. Høj faglighed, godt samarbejde, og trivsel er nogle af de værdier, vi sætter højt hos R2 Farver.

Vi søger;

 • Uddannede bygningsmalere, der kan arbejde selvstændigt
 • Bygningsmalere, der går op i kvalitet og god service

Det er vigtigt at du er flexibel og kan arbejde sammen med andre.

Arbejdet vil være udendørsarbejde, nybyg, flyttelejligheder og spjældopgaver i områderne omkring Thisted, Skive, Viborg, Herning og Århus.

Ring til os hurtigst muligt på tlf. 20330821 (Thue, malermester) - eller send en mail på thue@r2farver.dk

Vi har travlt hos R2 Farver og søger derfor uddannede bygningsmalere til ansættelse hurtigst muligt. R2 Farver har idag 75 ansatte malersvende, gulvfolk, rengøringsfolk, butiksansatte og kontormedarbejdere. Vi er et stærkt hold, som altid arbejder for at levere et professionelt arbejde. Høj faglighed, godt samarbejde, og trivsel er nogle af de værdier, vi sætter højt hos R2 Farver. Vi søger Uddannede bygningsmalere, der kan arbejde selvstændigt Bygningsmalere, der går op i kvalitet og god service Det er vigtigt at du er flexibel og kan arbejde sammen med andre. Arbejdet vil være udendørsarbejde, nybyg, flyttelejligheder og spjældopgaver i områderne omkring Thisted, Skive, Viborg, Herning og Århus. Ring til os hurtigst muligt på tlf. 20330821 (Thue, malermester) - eller send en mail på thue@r2farver.dk11star87b759c9100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-31T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3512114R2 Farver ApS11Falkevej 68800ViborgDKDanmark0
thue@r2farver.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent747797JobNet4977554497755410023-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=87b759c9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=87b759c9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=87b759c9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=87b759c9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/5.jpgBrænder du for at blive Bygningsmaler?12008001Dansk3Læse/ tale937467Bygningsmaler28Industri361555619Thue Rasmussenthue@r2farver.dkDanmarkDanmark330012380BygningsmalerRobot Fruerlunds malerfirma søger ansvarsbevidst uddannet maler på fuld tid, med tiltrædelse hurtigst muligt. Du skal kunne arbejde selvstændig og være serviceminded. DU SKAL KUNNE TALE OG FORSTÅ DANSK. Du skal have kørekort B. Vi laver alt fra nybyg, flyttelejligheder, renovering, tapetsering samt udvendigt arbejde. Er du svenden vi mangler, så kontakt malermester Kim Fruerlund på: 40 27 60 61 eller send en cv ansøgning pr mail på: kim@fruerlunds.dk

Fruerlunds malerfirma søger ansvarsbevidst uddannet maler på fuld tid, med tiltrædelse hurtigst muligt.

Du skal kunne arbejde selvstændig og være serviceminded.

DU SKAL KUNNE TALE OG FORSTÅ DANSK.

Du skal have kørekort B.

Vi laver alt fra nybyg, flyttelejligheder, renovering, tapetsering samt udvendigt arbejde.

Er du svenden vi mangler, så kontakt malermester Kim Fruerlund på: 40 27 60 61 eller send en cv/ansøgning pr mail på: kim@fruerlunds.dk

 

FRUERLUND`S MALERFIRMA V/KIM FRUERLUNDRanders C2019-04-26T00:00:002019-05-31T00:00:00
330024148Tillærte maler til tapetsering og malingRobot Vi søger tillærte eller faglærte malere til indendørs arbejde Start: Hurtigst muligt. Du skal tale, skrive og forstå dansk. Arbejdstid: 5-dages arbejdsuge, mandag-fredag Er du interesseret og er en erfaren tapetserer og maler, så ring på 97102010 eller send dit CV til indehaver judi@aktivpersonale.dk Matcher dine kvalifikationer ikke de nævnte krav, vil vi ikke kunne tilbyde dig dette job. I stedet er du altid velkommen til at ansøge generelt hos os. Dette gøres ved at udfylde et ansøgningsskema på http: www.aktivpersonale.dk .

 

Vi søger tillærte eller faglærte malere til indendørs arbejde

Start: Hurtigst muligt.

Du skal tale, skrive og forstå dansk.

Arbejdstid: 5-dages arbejdsuge, mandag-fredag

Er du interesseret og er en erfaren tapetserer og maler, så ring på 97102010 eller send dit CV til indehaver judi@aktivpersonale.dk

Matcher dine kvalifikationer ikke de nævnte krav, vil vi ikke kunne tilbyde dig dette job. I stedet er du altid velkommen til at ansøge generelt hos os. Dette gøres ved at udfylde et ansøgningsskema på http://www.aktivpersonale.dk/.

AktivPersonale A/SHerning2019-05-14T00:00:002019-07-09T00:00:00
330020521Seriøs og dygtig maler søgesRobot Der er fyldt godt op i vores ordrebog, og derfor er jeg på udkig efter den de helt rigtige faglærte bygningsmalere. Men jeg vil tillade mig at stille krav, da vi sætter samarbejde og gensidig respekt højt. Vi får planlagt, produceret og afleveret vores opgaver til aftalt tid. Vi hjælper hinanden, og vi har en god tone. Jeg er som mester positiv og løsningsorienteret og man ved, hvor man har mig. Jeg forventer noget af alle, og alle kan forvente noget af mig. Vi investerer fritid sammen et par gange om året ved forskellige arrangementer. For os bidrager det til den daglige arbejdsglæde. Vi vil tage rigtig godt imod vores nye kollega kollegaer, så han hun hurtigt føler sig godt til rette. Vores primære opgaver er: Flyttelejligheder i Aarhus og omegn. Service. Mindre byggesager renoveringer. Diverse udvendigt. Privat vedligeholdelse mv. Jeg forventer at: Du er uddannet bygningsmaler. Stabil og med gåpåmod. Selvkørende og løsningsorienteret. Kan planlægge dine opgaver og få produceret. Har kørekort til personbil. Kan tåle, at jeg forventer noget af dig. For den rette kan der forventes varigt arbejde, evt. med firmabil, efter aftale. Akkord og timeløn aftales individuelt. Har ovenstående din interesse, så send mig en mail med din ansøgning samt CV på kontakt@egaamalerfirma.dk og fortæl hvorfor jeg skal kontakte dig. Jeg ønsker ikke at blive kontaktet på tlf. Jeg håber, at jeg med dette opslag har givet udtryk for, at jeg KUN ønsker seriøse henvendelser.

Der er fyldt godt op i vores ordrebog, og derfor er jeg på udkig efter den/de helt rigtige faglærte bygningsmalere. Men jeg vil tillade mig at stille krav, da vi sætter samarbejde og gensidig respekt højt. Vi får planlagt, produceret og afleveret vores opgaver til aftalt tid.

 

Vi hjælper hinanden, og vi har en god tone. Jeg er som mester positiv og løsningsorienteret og man ved, hvor man har mig. Jeg forventer noget af alle, og alle kan forvente noget af mig.

 

Vi investerer fritid sammen et par gange om året ved forskellige arrangementer. For os bidrager det til den daglige arbejdsglæde.

 

Vi vil tage rigtig godt imod vores nye kollega/kollegaer, så han/hun hurtigt føler sig godt til rette.

 

Vores primære opgaver er: Flyttelejligheder i Aarhus og omegn. Service. Mindre byggesager/renoveringer. Diverse udvendigt. Privat vedligeholdelse mv.

 

Jeg forventer at: Du er uddannet bygningsmaler. Stabil og med gåpåmod. Selvkørende og løsningsorienteret. Kan planlægge dine opgaver og få produceret. Har kørekort til personbil.

Kan tåle, at jeg forventer noget af dig.

 

For den rette kan der forventes varigt arbejde, evt. med firmabil, efter aftale.

Akkord og timeløn aftales individuelt.

 

Har ovenstående din interesse, så send mig en mail med din ansøgning samt CV på kontakt@egaamalerfirma.dk og fortæl hvorfor jeg skal kontakte dig. Jeg ønsker ikke at blive kontaktet på tlf.

 

Jeg håber, at jeg med dette opslag har givet udtryk for, at jeg KUN ønsker seriøse henvendelser.

EGÅ MALERFIRMA ApSSkødstrup2019-05-09T00:00:002019-07-01T00:00:00
330018185Erfaren maler søgesRobot Vi søger 1 erfaren maler til Vejle. Vi søger 1 maler til all-around opgaver i Vejle. Opgaven spreder sig over et længerevarende vikariat med stor mulighed for fastansættelse. Erfaring er en fordel, dog ikke et krav. Vi forventer at du: Har en god fysik Er grundig i dit arbejde Er fleksibel og mødestabil Kan arbejde i teams Kan bruge værktøj Kan tale dansk Vilkår Forventet varighed: 10-12 uger med mulighed for fastansættelse Løn: Efter kvalifikation Tillæg jvf. overenskomst over 37timer. Medmindre man er bor tæt på, kræver arbejdet transport. Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre fra dig. Vi er medlem af Dansk Byggeri Dansk Industri. Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info sa@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538

Vi søger 1 erfaren maler til Vejle. 

Vi søger 1 maler til all-around opgaver i Vejle. Opgaven spreder sig over et længerevarende vikariat med stor mulighed for fastansættelse. Erfaring er en fordel, dog ikke et krav.

Vi forventer at du:

 • Har en god fysik
 • Er grundig i dit arbejde
 • Er fleksibel og mødestabil
 • Kan arbejde i teams
 • Kan bruge værktøj
 • Kan tale dansk

Vilkår

 • Forventet varighed: 10-12 uger med mulighed for fastansættelse
 • Løn: Efter kvalifikation
 • Tillæg jvf. overenskomst over 37timer.  
 • Medmindre man er bor tæt på, kræver arbejdet transport.

Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre fra dig. 

Vi er medlem af Dansk Byggeri/Dansk Industri.

Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info sa@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538

Vikarholdet.dk ApSVejle2019-05-06T00:00:002019-07-01T00:00:00
330018155Maler til opgaver med renovering og vedligeholdelse i Århus områdetRobot Virksomheden har travlt og mangler erfarne malere til opgaver til renovering og vedligehold hos private, boligforeninger, private udlejere, hovedentreprenør, butikskæder osv. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er mødestabil, serviceminded og kvalitetsbevidst og kan tage ansvar for at planlægge din arbejdsdag. Herudover er du fleksibel, hvis der er brug for det og tør tage mod nye udfordringer. Det skal nævnes, at jobbet til tider kan være fysisk krævende. OBS. Det er et krav, at du har svendebrev, og at du taler dansk. Hvis du synes, at du honorere kravene og har mod på opgaverne, vil vi gerne høre fra dig snarest.

Virksomheden har travlt og mangler erfarne malere til opgaver til renovering og vedligehold hos private, boligforeninger, private udlejere, hovedentreprenør, butikskæder osv.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er mødestabil, serviceminded og kvalitetsbevidst og kan tage ansvar for at planlægge din arbejdsdag.

Herudover er du fleksibel, hvis der er brug for det og tør tage mod nye udfordringer. Det skal nævnes, at jobbet til tider kan være fysisk krævende.

OBS. Det er et krav, at du har svendebrev, og at du taler dansk.

Hvis du synes, at du honorere kravene og har mod på opgaverne, vil vi gerne høre fra dig snarest.

Malerfirmaet DueholmRisskov2019-05-06T00:00:002019-07-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Bygningsmaler

FRUERLUND`S MALERFIRMA V/KIM FRUERLUND

Randers C
Fruerlunds malerfirma søger ansvarsbevidst uddannet maler på fuld tid, med tiltrædelse hurtigst muligt. Du skal kunne arbejde selvstændig og være serviceminded. DU SKAL KUNNE TALE OG FORSTÅ DANSK. Du skal have kørekort B. Vi laver alt fra nybyg, fly...
Indrykket:26. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Tillærte maler til tapetsering og maling

AktivPersonale A/S

Herning
Vi søger tillærte eller faglærte malere til indendørs arbejde Start: Hurtigst muligt. Du skal tale, skrive og forstå dansk. Arbejdstid: 5-dages arbejdsuge, mandag-fredag Er du interesseret og er en erfaren tapetserer og maler, så ring på 97102010 el...
Indrykket:14. maj 2019
Udløbsdato:9. juli 2019

Seriøs og dygtig maler søges

EGÅ MALERFIRMA ApS

Skødstrup
Der er fyldt godt op i vores ordrebog, og derfor er jeg på udkig efter den de helt rigtige faglærte bygningsmalere. Men jeg vil tillade mig at stille krav, da vi sætter samarbejde og gensidig respekt højt. Vi får planlagt, produceret og afleveret vo...
Indrykket:9. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Erfaren maler søges

Vikarholdet.dk ApS

Vejle
Vi søger 1 erfaren maler til Vejle. Vi søger 1 maler til all-around opgaver i Vejle. Opgaven spreder sig over et længerevarende vikariat med stor mulighed for fastansættelse. Erfaring er en fordel, dog ikke et krav. Vi forventer at du: Har en god fy...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Maler til opgaver med renovering og vedligeholdelse i Århus området

Malerfirmaet Dueholm

Risskov
Virksomheden har travlt og mangler erfarne malere til opgaver til renovering og vedligehold hos private, boligforeninger, private udlejere, hovedentreprenør, butikskæder osv. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er mødestabil, servicemind...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019