Bygningsmaler til Vejle

For en virksomhed i Vejle, søger vi en faglært bygningsmaler til indvendig maling af opgange. Stillingen vil være et Try & Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt.

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 07.00 – 16.00 og fredag kl. 07.00 – 12.00.

Vi forventer følgende af dig:

- du er mødestabil

- du er faglært bygningsmaler

- du kan arbejde selvstændigt

- du taler dansk

- du har kørekort

Virksomheden tilbyder:

- gode kollegaer med mange års erfaring

- mulighed for fastansættelse
 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen "Bygningsmaler, Vejle"


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330087629Phoenix-f829f5ca12019-09-10T00:00:00Bygningsmaler til Vejle

For en virksomhed i Vejle, søger vi en faglært bygningsmaler til indvendig maling af opgange. Stillingen vil være et Try & Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt.

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 07.00 – 16.00 og fredag kl. 07.00 – 12.00.

Vi forventer følgende af dig:

- du er mødestabil

- du er faglært bygningsmaler

- du kan arbejde selvstændigt

- du taler dansk

- du har kørekort

Virksomheden tilbyder:

- gode kollegaer med mange års erfaring

- mulighed for fastansættelse
 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen "Bygningsmaler, Vejle"

For en virksomhed i Vejle, søger vi en faglært bygningsmaler til indvendig maling af opgange. Stillingen vil være et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt. Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 07.00 16.00 og fredag kl. 07.00 12.00. Vi forventer følgende af dig: - du er mødestabil - du er faglært bygningsmaler - du kan arbejde selvstændigt - du taler dansk - du har kørekort Virksomheden tilbyder: - gode kollegaer med mange års erfaring - mulighed for fastansættelse Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen Bygningsmaler, Vejle11jobnetf829f5ca100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-11-05T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3605376Work4all Vejle11avej 17100VejleDKDanmark0
vejle@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent821672JobNet5042822504282210010-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f829f5cahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f829f5cahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f829f5ca&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f829f5ca&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/5.jpgBygningsmaler til Vejle12008001Dansk3Læse/ tale937467Bygningsmaler28Industri362661335vejle@work4all.nuvejle@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark330076121Frisk faglært maler i Vejle til god fast stillingRobot Maler til lokal virksomhed i Vejle Viktech søger en kvalitetsbevidst faglært maler i Vejle for kunde, som er et mindre danskejet firma. Du kommer til at arbejde indendørs i en større lagerhal, hvor der altid er varmt og tørt. Du får flinke kollegaer, samt gode og ordnede forhold. Klassisk malerarbejde Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet maling af moduler, hvor du kommer til at spartle, maler fodlister og lofter, vægge og sætte glasvæv op. Personlige kvalifikationer Du er uddannet bygningsmaler og har nogle års erfaring Du kan arbejde selvstændigt og er motiveret for at udføre et stykke arbejde af god håndværksmæssig kvalitet Du arbejder i et godt tempo og kan tage fat samtidig med at du har sans for detaljer og arbejder omhyggeligt Du er mødestabil Vi mangler dig og dine kompetencer Vi behandler ansøgninger løbende og ser frem til at modtage din ansøgning via linket herunder hurtigst muligt. Om Viktech Viktech er et fagligt specialiseret bemandingsbureau, der tilbyder fleksible bemandingsløsninger til vores kunder i bygge-, el- og teknikbranchen. Viktech arbejder for, at vores kunders projekter færdiggøres med kvalitetsarbejdskraft leveret af kompetente medarbejdere. Vi beskæftiger omkring 700 faglærte håndværkere. Viktech er medlem af Dansk Byggeri, Tekniq, Dansk Industri og Danske Malermestre.

Maler til lokal virksomhed i Vejle

Viktech søger en kvalitetsbevidst faglært maler i Vejle for kunde, som er et mindre danskejet firma. Du kommer til at arbejde indendørs i en større lagerhal, hvor der altid er varmt og tørt. Du får flinke kollegaer, samt gode og ordnede forhold.

Klassisk malerarbejde

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet maling af moduler, hvor du kommer til at spartle, maler fodlister og lofter, vægge og sætte glasvæv op.

Personlige kvalifikationer

 • Du er uddannet bygningsmaler og har nogle års erfaring
 • Du kan arbejde selvstændigt og er motiveret for at udføre et stykke arbejde af god håndværksmæssig kvalitet
 • Du arbejder i et godt tempo og kan tage fat samtidig med at du har sans for detaljer og arbejder omhyggeligt
 • Du er mødestabil
 • Vi mangler dig og dine kompetencer

  Vi behandler ansøgninger løbende og ser frem til at modtage din ansøgning via linket herunder hurtigst muligt.

  Om Viktech

  Viktech er et fagligt specialiseret bemandingsbureau, der tilbyder fleksible bemandingsløsninger til vores kunder i bygge-, el- og teknikbranchen. Viktech arbejder for, at vores kunders projekter færdiggøres med kvalitetsarbejdskraft leveret af kompetente medarbejdere. Vi beskæftiger omkring 700 faglærte håndværkere.

  Viktech er medlem af Dansk Byggeri, Tekniq, Dansk Industri og Danske Malermestre.

Viktech P/S Kbh.Vejle2019-08-20T00:00:002019-10-15T00:00:00
330081827Professionel maler søges til HorsensRobot Har du god erfaring fra malerfaget, og søger du nye udfordringer inden for branchen? Er du god til detaljeorienteret arbejde, og har du ikke noget imod at yde dét ekstra? Så kan du med fordele læse mere om en spændende mulighed som vikar i Horsens, lige her! Vi er et mindre firma, som har eksisteret siden 1977. Alle år er virksomheden blevet i familien, hvilket blandt andet ligger til grund for, at vi har mange trofaste kunder, som henvender sig til os, når de har brug for hjælp til deres malerarbejde. Grundet øget travlhed og ekstra opgaver har vi brug for en skarp maler til at træde til i et vikariat hos os. Der er opstart hurtigst muligt og tale om minimum 1 måneds arbejde. Der er god mulighed for at få forlænget vikariatet. Vi ser gerne, at du er faglært inden for malerfaget og har omkring 2 års erfaring fra branchen, men mener du, at du er kvalificeret til jobbet på baggrund af andre faktorer, vil vi meget gerne høre fra dig alligevel. Hos os er kvalitet i højsædet, og det betyder, at vi altid er omhyggelige med vores arbejde og forlader stedet pænt opryddet. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service, og derfor er vi ikke blege for at hjælpe med at flytte møbler eller hjælpe med rengøring af bolig og inventar, hvis kunden ikke selv kan klare opgaven. Vores mester er selv ude i marken, hvilket skaber en god arbejdsmoral blandt de øvrige medarbejdere. Vi sætter en ære i veludført arbejde og leverer altid til tiden uden at slække på kvaliteten af vores arbejde. Dine arbejdsopgaver vil bestå i... Sprosse vinduer Finish træværk Fraflytterlejligheder Derfor forventer vi at du... Optimalt set er faglært maler og muligvis har kørekort B (ikke et krav) Har arbejdet med sprosse vinduer før, da det er detaljeorienteret arbejde med små vinduer Har god erfaring med malerarbejde og kan arbejde selvstændigt samt effektivt Er kvalitetsbevidst i udførelsen af dit arbejde og serviceminded ude hos kunderne Til gengæld får du... 170 kr. timen for dit arbejde Minimum en måneds vikariat med god mulighed for forlængelse En arbejdsdag i selskab med et professionelt hold med godt humør Varierede arbejdsopgaver inden for malerfaget Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Laura Toft. Kontaktoplysninger findes i boksen. Husk at vedhæft reference nr. 125965 Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du god erfaring fra malerfaget, og søger du nye udfordringer inden for branchen? Er du god til detaljeorienteret arbejde, og har du ikke noget imod at yde dét ekstra? Så kan du med fordele læse mere om en spændende mulighed som vikar i Horsens, lige her!

Vi er et mindre firma, som har eksisteret siden 1977. Alle år er virksomheden blevet i familien, hvilket blandt andet ligger til grund for, at vi har mange trofaste kunder, som henvender sig til os, når de har brug for hjælp til deres malerarbejde. 

Grundet øget travlhed og ekstra opgaver har vi brug for en skarp maler til at træde til i et vikariat hos os. Der er opstart hurtigst muligt og tale om minimum 1 måneds arbejde. Der er god mulighed for at få forlænget vikariatet. Vi ser gerne, at du er faglært inden for malerfaget og har omkring 2 års erfaring fra branchen, men mener du, at du er kvalificeret til jobbet på baggrund af andre faktorer, vil vi meget gerne høre fra dig alligevel.

Hos os er kvalitet i højsædet, og det betyder, at vi altid er omhyggelige med vores arbejde og forlader stedet pænt opryddet. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service, og derfor er vi ikke blege for at hjælpe med at flytte møbler eller hjælpe med rengøring af bolig og inventar, hvis kunden ikke selv kan klare opgaven.

Vores mester er selv ude i marken, hvilket skaber en god arbejdsmoral blandt de øvrige medarbejdere. Vi sætter en ære i veludført arbejde og leverer altid til tiden uden at slække på kvaliteten af vores arbejde.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i...

 • Sprosse vinduer
 • Finish træværk
 • Fraflytterlejligheder


Derfor forventer vi at du...

 • Optimalt set er faglært maler og muligvis har kørekort B (ikke et krav)
 • Har arbejdet med sprosse vinduer før, da det er detaljeorienteret arbejde med små vinduer
 • Har god erfaring med malerarbejde og kan arbejde selvstændigt samt effektivt
 • Er kvalitetsbevidst i udførelsen af dit arbejde og serviceminded ude hos kunderne


Til gengæld får du...

 • 170 kr./timen for dit arbejde
 • Minimum en måneds vikariat med god mulighed for forlængelse
 • En arbejdsdag i selskab med et professionelt hold med godt humør
 • Varierede arbejdsopgaver inden for malerfaget


Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Laura Toft. Kontaktoplysninger findes i boksen.
Husk at vedhæft reference nr. 125965

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kandidaterne ApSHorsens2019-09-02T00:00:002019-10-24T00:00:00
330091573PAINTER DUO WANTED IN HORSENS!!Robot We are looking for two experienced painters, who are used to work as a team. The work is a long-term project, where you will be painting different kind of apartments. The project is in Horsens, Denmark. Primary tasks: One of you will typically work with spray filling and the other will work with general distribution of filling. The job require that you can sand the fillings you are making and that you have been working with woodwork paneling and wallpaper repapering previously. Professional qualifications: Both of you are educated painters and have earned experience in the field You need to have earned experience in filling walls You need to have earned experience in working with papering walls on woodwork It is an advantage if you have been working on large construction sites before Personally qualifications: You are both aware of the quality of the work you provide thoroughness is important You are used to work as a team You work fast together Accommodation We offer an opportunity for you to have a place to stay. If we provide accommodation for you, the salary will be 140 DKK per hour If you provide the accommodation yourself the salary will be 160 DKK per hour Our accommodation is located in Jelling, Denmark. Interested? Are you a team of two and find this work opportunity interesting? Please send your CV or a thorough description of your occupational experience to Brian at bpe@jobteam.dk. Your application should be delivered to the above E-mail, and labelled with Painting Duo

We are looking for two experienced painters, who are used to work as a team. The work is a long-term project, where you will be painting different kind of apartments.

The project is in Horsens, Denmark.

 

Primary tasks:

One of you will typically work with spray filling and the other will work with general distribution of filling.

The job require that you can sand the fillings you are making and that you have been working with woodwork/paneling and wallpaper/repapering previously.

 

Professional qualifications:

 • Both of you are educated painters and have earned experience in the field
 • You need to have earned experience in filling walls
 • You need to have earned experience in working with papering walls on woodwork
 • It is an advantage if you have been working on large construction sites before

 

Personally qualifications:

 • You are both aware of the quality of the work you provide – thoroughness is important
 • You are used to work as a team
 • You work fast together

 

Accommodation

We offer an opportunity for you to have a place to stay.

If we provide accommodation for you, the salary will be 140 DKK per hour

If you provide the accommodation yourself the salary will be 160 DKK per hour

Our accommodation is located in Jelling, Denmark.

 

Interested?

Are you a team of two and find this work opportunity interesting? Please send your CV or a thorough description of your occupational experience to Brian at bpe@jobteam.dk.

Your application should be delivered to the above E-mail, and labelled with “Painting Duo”

JobTeam Kolding A/SHorsens2019-09-17T00:00:002019-11-12T00:00:00
330093883Malere søges til Vejle-området!Robot Vi søger på vegne af kunde dygtige malere til Vejle-området! Vi forventer: Er uddannet maler Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel Det er til nybyg - sprøjtemale spartle, filt, fodpaneler mm. For mere information kontakt konsulent Isabella Sommer på tlf.: 25 79 00 22 hverdage mellem kl. 8-16 eller send cv til cv@connectionvikar.dk

Vi søger på vegne af kunde dygtige malere til Vejle-området!

Vi forventer:

 • Er uddannet maler

 • Har gode samarbejdsevner

 • Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed

 • Kan arbejde selvstændigt

 • At du er fleksibel

 Det er til nybyg - sprøjtemale/spartle, filt, fodpaneler mm.

 

For mere information kontakt konsulent Isabella Sommer på tlf.: 25 79 00 22 hverdage mellem kl. 8-16

eller

send cv til cv@connectionvikar.dk

CONNECTION VIKAR ApSVejle2019-09-23T00:00:002019-11-18T00:00:00
330079573Malersvende søgesRobot Vi har forrygende travlt og søger derfor flere udlærte og dygtige malersvende. Vi udfører alle typer opgaver. både ude og indvendigt. Nybyg renovering og flyttelejligheder mv. Kontakt os på maf@maf-silkeborg.dk eller på tlf: 86803088

Vi har forrygende travlt og søger derfor flere udlærte og dygtige malersvende.

Vi udfører alle typer opgaver. både ude og indvendigt. Nybyg/renovering og flyttelejligheder mv.

Kontakt os på maf@maf-silkeborg.dk eller på tlf: 86803088

MALERNES ANDELS-FORRETNINGSilkeborg2019-08-28T00:00:002019-10-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Frisk faglært maler i Vejle til god fast stilling

Viktech P/S Kbh.

Vejle
Maler til lokal virksomhed i Vejle Viktech søger en kvalitetsbevidst faglært maler i Vejle for kunde, som er et mindre danskejet firma. Du kommer til at arbejde indendørs i en større lagerhal, hvor der altid er varmt og tørt. Du får flinke kollegaer...
Indrykket:20. august 2019
Udløbsdato:15. oktober 2019

Professionel maler søges til Horsens

Kandidaterne ApS

Horsens
Har du god erfaring fra malerfaget, og søger du nye udfordringer inden for branchen? Er du god til detaljeorienteret arbejde, og har du ikke noget imod at yde dét ekstra? Så kan du med fordele læse mere om en spændende mulighed som vikar i Horsens, ...
Indrykket:2. september 2019
Udløbsdato:24. oktober 2019

PAINTER DUO WANTED IN HORSENS!!

JobTeam Kolding A/S

Horsens
We are looking for two experienced painters, who are used to work as a team. The work is a long-term project, where you will be painting different kind of apartments. The project is in Horsens, Denmark. Primary tasks: One of you will typically work ...
Indrykket:17. september 2019
Udløbsdato:12. november 2019

Malere søges til Vejle-området!

CONNECTION VIKAR ApS

Vejle
Vi søger på vegne af kunde dygtige malere til Vejle-området! Vi forventer: Er uddannet maler Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel Det er til nybyg - sprøjtemale sp...
Indrykket:23. september 2019
Udløbsdato:18. november 2019

Malersvende søges

MALERNES ANDELS-FORRETNING

Silkeborg
Vi har forrygende travlt og søger derfor flere udlærte og dygtige malersvende. Vi udfører alle typer opgaver. både ude og indvendigt. Nybyg renovering og flyttelejligheder mv. Kontakt os på maf@maf-silkeborg.dk eller på tlf: 86803088
Indrykket:28. august 2019
Udløbsdato:21. oktober 2019