Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bygningssagkyndig og energikonsulent søges

Drømmer du om at arbejde seriøst med dit fagområde og samtidig have større indflydelse på din løn og arbejdsdag?
Rask Boligrådgivning er et mindre firma som leverer bygningsrådgivning i forbindelse med hushandler og anden bygningsrådgivning, som bygningsskader, skimmel, trykprøver mv.

Rask Boligrådgivning dækker hovedsagelig Nordjylland og opgaverne ligger i en radius af 50-70 km fra Støvring.

Som byggesagkyndig og energikonsulent i Rask Boligrådgivning, får du et job med stor frihed og indflydelse på din arbejdsdag. Du får en attraktiv basisløn, og inden din tiltrædelse, aftaler vi i fællesskab et ugentlig antal sager du skal nå. I perioder kan der være behov for en ekstra indsats, som selvfølgelig aflønnes derefter.
Du skal kunne arbejde selvstændigt og færdiggøre dine opgaver til aftalt tid.
Dine arbejdsopgaver består primært af udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærker, men hvis du har interesse i og kan løse opgaver som trykprøver, energimærke på nybyggeri samt køberrådgivning, er disse også opgaver som Rask Boligrådgivning udfører.

Der vil altid være mulighed for sparring, og der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra idé til handling.
Du er beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent og har erfaring med at lave tilstandsrapporter og energimærker.
Du har stor faglig stolthed og er samtidig god til kunder. Du går op i at kunden får en god oplevelse, og føler sig godt behandlet.

Ansøgning og kontakt:
Send din ansøgning og CV til at@raskboligraadgivning.dk så hurtigt som muligt, da vi løbende kalder ind til samtale. Ansøgningsfrist den 20 februar 2018.

Har du spørgsmål til jobbets indhold og kvalifikationskrav – eller vil du vide mere om Rask Boligrådgivning så ring gerne til Annette Rask på tlf. 2083 4060 eller kig på www.raskboligraadgivning.dk

Rask Boligrådgivning er et mindre firma, der lever af tilfredse kunder ved at levere et højt serviceniveau og god kvalitet til tiden.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her