Bygningsstruktør søges til virksomhed i Billund

Har du god erfaring som bygningsstruktør og har du epoxy certifikat? –  Så er det måske dig vi søger, til en fuldtidsstilling med mulighed for fastansættelse. Læs mere om jobbet her.

Vi søger én erfaren bygningsstruktør til en virksomhed i Billund. Opstart er hurtigst muligt og stillingen byder til start på et prøveforløb (Try and Hire) med fuldtidsbeskæftigelse, med henblik på fastansættelse ved rette match.

Du vil blive en del af et kompetent team, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være støbning af svømmehal og forskalling af rør. Erfaring med dette er en fordel, men ikke et krav. Du vil skulle arbejde på daghold.

Som person skal du være frisk, mødestabil og gå op i at levere høj kvalitet. Har du kørekort B er dette en fordel, men ikke et krav.

Du er helt perfekt til stillingen hvis…

  • Du har erfaring som bygningsstruktør
  • Du har epoxy certifikat
  • Du er frisk, mødestabil og går op i at levere høj kvalitet

Vi tilbyder til gengæld…

  • En fuldtidsstilling med mulighed for fastansættelse
  • Opstart hurtigst muligt
  • Gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer
  • Mulighed for kurser og efteruddannelser


Der er tale om et Try n Hire forløb, hvor formålet er fastansættelse, hvis både virksomheden og medarbejderen er glade og tilfredse efter prøveperioden.

Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Louise D. på tlf. 42 57 50 91 eller mail job@cooljobs.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.