Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bygningsstyrelsen søger en erfaren projektleder til vedligehold

Kan du tage del i at sikre en høj standard for vedligeholdelse af statens bygninger? Og bevarer du overblikket over tid og økonomi i vedligeholdelsesprojekter? Så er det måske dig vi har brug for.

I Bygningsstyrelsen varetager vi drift og vedligeholdelse af bygninger og basisinstallationer på en lang række af vores ejendomme fordelt over hele landet. For at varetage disse opgaver har vi organiseret os i tre centre: Center for byggeri, Center for Udlejning og Center for Facility Management. Du vil blive en del af Center for Facility Management, hvor vi blandt andet har ansvar for prioritering og gennemførelse af vedligeholdelsesprojekter, bygningssyn, 5-års eftersyn, energirenoveringer og moderniseringer.

Vedligehold og Planlægning
I rollen som projektleder, vil du blive en del af Vedligehold- og Planlægningsteamet. Her er vi 16 medarbejdere, og du vil være omgivet af kolleger, der som dig, har faglige kompetencer inden for byggeri og projektledelse. Desuden er der kolleger med økonomiske, juridiske og kundemæssige kompetencer. Du vil derfor have rig mulighed for faglig sparring. I teamet sætter vi pris på humor, og prioriterer et godt kollegaskab, hvor vi står sammen om opgaveløsningen.

Bred berøringsflade og ansvar
Du vil arbejde med en stor projektportefølje og med alle facetter af projektledelse. Dette indebærer kontakt med kunder, leverandører og samarbejdspartnere omkring de bygninger og projekter du har ansvar for. Derudover vil du have ansvar for kontrakter og økonomi og håndtering af forskelligt data. For at have succes i jobbet er det derfor vigtigt at du både kan bevare overblikket i projekternes forskellige faser samt sikre gode samarbejdsrelationer med alle interessenter.

Hvem er du?
Den ideelle kandidat har en byggefaglig baggrund som enten arkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende samt nogle års erfaring med projektledelse af større vedligeholdelsessager. Derudover kræver rollen, at du har erfaring med én – og gerne flere – af følgende opgaver:

  • Vedligeholdelse af klimaskærm
  • Vedligeholdelse af fredede ejendomme
  • Vedligeholdelse af tekniske installationer
  • Økonomistyring af projekter og gerne erfaring med Dalux
  • Energioptimering og indeklima
  • Optimering og strukturering af vedligehold – Asset Management
Vi forventer desuden, at du:

  • Kan håndtere et bredt netværk og kontakter på alle niveauer
  • Har indgående dataforståelse og kendskab til IT-systemer
  • Evner at samarbejde på tværs af fagligheder
  • Er selvkørende og klar på at tage ansvar
Om os
Bygningsstyrelsen er den største ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vi løfter vores opgave i en stærk bygherrefunktion gennem nybyggeri og moderniseringer, ved at udleje statens ejendomme og ved at videreformidle private lejemål til de statslige institutioner. Derudover leverer vi serviceydelser som reception, kantine og rengøring med videre til en del af de statslige institutioner.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i arbejdsområder, der understøtter de arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning, fordi vi i Bygningsstyrelsen ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til relevant overenskomst. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transport og Boligministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Da vi er placeret på to lokationer, og dækker hele landet, anvender vi ofte virtuelle møder på tværs af kontorerne. Nogle gange vil du dog også opleve at skulle til møder rundt om i landet.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Christian Hauser på mail chh@bygst.dk. Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest søndag den 17. januar på følgende link: bygst.dk/job/. Vi afholder samtaler i uge 3 (18. – 22. januar) med forventet tiltrædelse 1. marts 2021. Vi håber at kunne afholde samtaler på vores kontor, men du skal være indstillet på, at samtalerne eventuelt gennemføres som videosamtale på grund af den aktuelle sundhedssituation i Danmark.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.