Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byplanlægger (barselsvikariat) til Center for By, Kultur og Erhverv

Vi søger en dygtig byplanlægger til et barselsvikariat i Center for By, Kultur og Erhverv, hvor du bliver projektleder for arbejdet med kommuneplanen, og sammen med resten af kollegerne i centeret er med til at understøtte en bæredygtig udvikling af byen samt sikre gode rammer for oplevelser og muligheder for Herlevs borgere, foreninger og virksomheder.
 
Samtidigt med den fysiske udvikling, udvikler vi også den kommunale service med udgangspunkt i, at alle medarbejdere og ledere har et ansvar for helheden samt modet og kompetencerne til at træffe beslutninger.
 
Om Center for By, Kultur og Erhverv
Som medarbejder i Center for By, Kultur og Erhverv bliver du en del af en central enhed som arbejder for opfyldelsen af de politiske ambitioner. Centerets ansvarsområde er opgaver inden for kultur og fritid, erhvervsamt byudvikling. Samlet er der i alt ca. 120 ansatte, hvoraf de 14 er ansat på rådhuset i tre teams indenfor kultur og fritid, byplan samt grøn omstilling og erhverv.
 
Planområdet står centralt i udviklingen af Herlev Kommune og området er meddefinerende for udviklingen af Herlev i de kommende år. Der venter store og spændende opgaver specielt i forhold til udviklingen af byen i letbanestrækket, omdannelsen af erhvervskvarteret samt udvikling i Hjortespring. En udvikling, der er drevet af ambitionen om bæredygtighed og attraktive fællesskaber. Det stiller krav til processen, og inddragelsen af aktører for at få de bedst mulige løsninger. Krav som vi i centeret skal kunne håndtere.
 
Du bliver en del af teamet Byplan, der består af fem byplanlæggere og en leder, som står for den samlede byudvikling i Herlev Kommune. Med individuelle spidskompetencer bidrager vi til et højt fagligt niveau. Vi arbejder tæt sammen og har gode faglige diskussioner, der udvider vores horisont og er med til at skabe et stærkt sammenhold.
 
Du bliver projektleder på den nye kommuneplan som skal understøtte en fortsat positiv udvikling af Herlev de kommende år på baggrund af vores nye planstrategi. Derudover kommer du til at indgå i forskellige samarbejder om byudviklingsprojekter og lokalplaner, og du vil i det daglige arbejde have en stor kontaktflade, både internt til de mange faglige medarbejdere i forvaltningen samt eksternt til udviklere og borgere.
 
Om dig
Du er udadvendt og positiv af natur med let til et smil. Du trives i et miljø hvor vi bidrager til den fælles faglige udvikling og læring, og hvor der er plads til at komme med nye ideer og løsninger. Du afsøger input til løsninger bredt, men er også bevidst om betydningen af at kunne eksekvere. Du forstår at bidrage med din faglighed imellem det overordnede strategiske blik for helheden og det detaljerede blik i den konkrete plan. Du er derfor:
 

 • Teamplayer, men selvstændig i opgavevaretagelsen med drive og engagement
 • Proces- og løsningsorienteret
 • God til at afsøge, formidle og kommunikere planopgaverne
 • God til at indgå i samarbejder med forskellige typer mennesker
 • Social, udadvendt og positivt indstillet til opgaverne og dine omgivelser

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:
 • En akademisk uddannelse som f.eks. arkitekt, landskabsarkitekt, geograf eller lign.
 • Erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
 • Erfaring med at tilvejebringe en kommuneplan
 • Projektledererfaring fra større planlægnings- og udviklingsprojekter (evt. gennemført projektlederuddannelse)
 • Har et godt kendskab til planlovgivningen og støttelovgivning
 • Erfaring med lokalplanprocesser, herunder bl.a. miljøvurdering og bygherrekontakt

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er et barselsvikariat på fuld tid og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.
Lønnen aftales efter principperne om Ny løn.
Stillingen er til besættelse pr. 16. august 2021
 
Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den 22. juni 2021 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 23. juni 2021.
 
Få mere at vide
Du kan læse mere om kommunen på herlev.dk, og du er meget velkommen til at kontakte centerchef Peter Søndergaard via mail: Peter.Sondergaard@herlev.dk eller på tlf. 29 33 47 62, eller byplanlægger Tanja Breth Clausen via mail: Tanja.Breth.Clausen@herlev.dk eller på tlf. 23 39 22 64.

Ansøgning: Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.