Byplanlægger med fagkoordinatorfunktion - genopslag

Haderslev Kommune er inde i en spændende udvikling. Vi står over for et omfattende planarbejde med den strategiske udvikling af Haderslev by, der tegnes af to store projekter: Jomfrustien og Bymidtestrategi. Udover middelalderbyen Haderslev som hovedby, satses der også på centerbyerne, hvor flere initiativer skal sættes i gang, så kommunen udvikles som helhed. Men byerne gør det ikke alene og i Haderslev er vi stolte af vores smukke landskaber og den skønne natur, som vi er en del af.
 
I Haderslev Kommune vil vi helhedstænkningen, og derfor består Afdelingen for Planlægning af både planlæggere, trafikplanlæggere og naturplanlæggere. Vi er 20 engagerede og kompetente medarbejdere, der arbejder tæt sammen og tilsammen besidder en bred vifte af faglighed. Vi hjælper og støtter hinanden i en travl hverdag, hvor der skabes plads til fordybelse og sjov. Vi vil hinanden.
 
Med dig på holdet vil vi være 12 planlæggere, som arbejder med kommune- og lokalplanlægning, plan- og landzoneadministration, byudvikling, bevaringsværdige bygninger, klima, VVM, miljøvurdering og energiplanlægning.
 
Arbejdsområder
Du vil primært komme til at arbejde med lokalplanlægning og administration af lokal- og kommuneplaner. Derudover bliver du koblet på både Jomfrusti projektet og Bymidtestrategien sammen med flere af dine kolleger. Du vil få en bred samarbejdsflade internt i huset og eksternt, hvor du vil skulle arbejde sammen med fx rådgivere, projektudviklere og bygherrer. I det daglige vil du som fagkoordinator være den der fordeler og koordinerer opgaverne blandt planlæggerne, og du står også til rådighed med din sparring. Du vil på lige fod med de øvrige planlæggere referere til afdelingslederen.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte at:

 • Lokalplan planlægning
 • Deltage i tværgående sagsbehandling i Teknik og Miljø
 • Håndtere besvarelse af borgerhenvendelser
 • Udarbejde planer og sagsfremstillinger m.m.
 • Være projektdeltager på byudviklingsprojekter
 • Varetage koordinatorfunktion for planlæggerne.
Dine faglige kompetencer:
Vi forventer, at du har:
 • En baggrund som arkitekt, ingeniør, landskabsarkitekt, byplanlægger eller lignende
 • Erfaring med elektroniske værktøjer herunder Adobe pakken og GIS
 • Gode formidlingsevner, både mundtligt, skriftligt og grafisk
 • Lyst til en åben og serviceorienteret dialog med borgere og virksomheder
 • Et godt kendskab til planloven. 
Dine personlige kompetencer:
Som person forventer vi, at du er: 
 • Struktureret, serviceorienteret, tillidsvækkende og troværdig
 • Udadvendt og trives i en dynamisk dialog med kolleger, borgere og virksomheder
 • Empatisk, lyttende og uhøjtidelig.
Vi tilbyder
En spændende arbejdsplads, hvor vi ikke går af vejen for at prøve noget nyt. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor værdierne ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel er omdrejningspunktet. Vi har en åben og uformel omgangstone.

I Teknik og Miljø arbejder vi aktivt for at skabe muligheder for, at mennesker kan leve et godt liv og virksomheder kan skabe en god forretning under respekt for fælleskabet – dette arbejde vil du blive en naturlig del af.

I planafdelingen glæder dine kolleger sig til at byde dig velkommen. Vi sætter en ære i at planlægningsarbejdet sker på et højt fagligt niveau og ser frem til at udvikle kommunens plangrundlag sammen med dig. Hos os får du en arbejdsdag med masser af udfordringer i et rart og anerkendende arbejdsmiljø.

Dit daglige arbejdssted vil være ”Schaumanns Klædefabrik”, Simmerstedvej 1A, Haderslev.

Løn og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i ny løn.

Tiltrædelsestidspunkt: 1. marts 2018 eller snarest derefter.

Vil du vide mere?
Så kontakt endelig afdelingsleder for Planlægning, Christina Vedel-Birch Andersen, på telefon 20 23 84 74 eller cvba@haderslev.dk

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og dit CV samt bilag via knappen ”Send ansøgning”, senest mandag den 19. februar 2018 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført den 22. og 23. februar 2018.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Planlægger til udviklingsopgaver samt kommune- og lokalplanlægning i Plan & Arkitektur

Fredericia Kommune

Vil du være med til at tegne Fredericia som en stolt og levende by i udvikling? Så tilbyder vi dig et job i en organisation, hvor vi arbejder engageret og tværfagligt, og hvor du får mulighed for at præge udviklingen gennem forskellige planlægnings-...