Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byplanlæggere søges til Roskilde Kommune

Brænder du for byplanlægningens mangeartede discipliner, og har du lyst til at være del af en tværfaglig organisation med fokus på samskabelse? Har du erfaring med lokalplanlægningen, bygnings-, by- og landskabsarkitektoniske evner og en stærk rumlig forståelse? Og har du lyst til at være med til at udvikle og passe godt på en af Danmarks smukkeste byer omgivet af eftertragtede lokalsamfund og enestående natur. Så er en af de ledige stillinger som byplanlægger måske noget for dig.

Roskilde Kommune er midt i en rivende byudvikling, hvor bolig- og erhvervsudviklingen buldrer af sted, og hvor developere, entreprenører, boligselskaber og virksomheder står i kø for at sætte deres fysiske præg på kommunen. Hos Plan- og Udvikling har vi brug for nye kollegaer, der kan hjælpe med at omsætte de stærke bevægelser i markedet til gode og levende byer og lokalsamfund.

Lige nu har vi 1-2 fuldtidsstillinger samt et 1-årigt barselsvikariat, som i særlig grad skal kunne løfte lokalplanopgaver, men som også får mulighed for at arbejde med flere af kommunens mange udviklingsområder (Musicon, Roskilde Bymidte, Æblehaven-Rønnebærparken, Trekroner, Viby Sj. og meget mere). Din opgave bliver, i samskabelse med private udviklere, det lokale erhvervsliv, politikere og borgere, at udvikle, lokalplanlægge og følge op på byudviklingsprojekter, der gør Roskilde Kommunes byer og landdistrikter endnu bedre at bo og arbejde i.

Plan og Udvikling er en tværfaglig afdeling med ca. 20 dygtige medarbejdere, der er meget engagerede i opgaverne og er dygtige til at sætte deres forskellige fagligheder i spil. Der er en stærk social sammenhængskraft, hvor der lægges vægt på at løfte opgaverne i fællesskab – både inden for afdelingen og på tværs af forvaltningen.  Der er stor bredde i opgaverne, og vi har en god sammensætning af erfarne planlæggere og yngre medarbejdere.

Vi forventer, at vores kommende kollegaer:

  • Brænder for byudvikling og har en stærk faglighed
  • Har god rumlig forståelse og meget gerne konkret erfaring med lokalplanlægning
  • Er stærke i skriftlig kommunikation og evner at afslutte både små og store skriveopgaver
  • Kan formidle klare budskaber både visuelt og mundtligt
  • Er gode til at opbygge og fastholde relationer
  • Tør tage et standpunkt, men accepterer at andre kan have et andet
  • Har en fleksibel indstilling og tager ansvar for at få løst opgaverne i samarbejde med kollegaer

Vi er interesserede i ansøgninger fra både meget erfarne, rutinerede og talentfulde medarbejdere. Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Spørgsmål vedr. stillingerne kan rettes til arkitekt og planlægger Søren Andersen, tlf. 4631 3415 eller plan- og udviklingschef Vilfred Hvid, tlf. 4631 3501. Motiveret ansøgning, CV og eksamenspapirer med karakterudskrift sendes til chefsekretær Anita Rye via linket senest 20. september.

1. runde samtaler holdes hhv. 23. og 24. september og 2. runde samtaler holdes 28. september - der indhentes referencer imellem de to samtaler. Forventet ansættelse er 1. november 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.