Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

C++ applikationsudvikler til en af Danmarks bedste IT arbejdspladser

Dygtige softwareudviklere søger kollega!

Bliv en del af et fagligt og socialt fællesskab som C++ applikationsudvikler hos en af Danmarks bedste IT-arbejdspladser - Mjølner Informatics.

Få udviklet din faglighed ved at bygge forretningsskabende IT-løsninger hos Mjølner Informatics. Bring IT i anvendelse i et dynamisk software- og designhus med en høj faglighed og en række markedsførende kunder. 

Mjølner Informatics er et dansk software- og designhus med 100 ansatte. Vi leverer forretningsskabende IT-løsninger til en lang række kunder såsom Vestas, Norlys og LEGO på alt fra pc, web og mobil til IoT og indlejrede platforme.

Vi er succesfulde, og vi har brug for endnu flere kloge hoveder, der kan udvikle IT-løsninger med forretning for øje på en kompetent og innovativ måde.

Konkret søger vi en C++ applikationsudvikler, der har lyst til at komme med ombord. Det er en fordel, hvis du bor i kort køreafstand til trekantsområdet, da vi har mange spændende kundeprojekter her.

Din Mjølner-hverdag

Som udvikler hos Mjølner Informatics indgår du i en række projekter for nationale og internationale kunder. Projekterne har en varighed af 3-12 måneder og udføres i teams af 3-10 kollegaer med forskellige fagligheder. Arbejdet kan foregå enten hos Mjølner Informatics eller on-site hos kunden.

Du arbejder tæt sammen med vores innovations- og designafdeling for på den måde at sikre at bruger- og forretningsanalyse, interaktions- og grafisk design implementeres på bedst mulig vis.

Som Mjølner-medarbejder tilrettelægger du selv din hverdag, da vi tror på tillid frem for kontrol, og med vidensdeling i højsædet har du altid mulighed for at inspirere andre og blive inspireret.

Din uddannelse og erfaring  

Kompetencer:

 • Erfaring med UI/frontend udvikling i tæt samarbejde med UX-specialister og grafikere
 • Erfaring med Qt
 • Erfaring med Git
 • Erfaring med agil udvikling (fx scrum)
 • Gerne erfaring med C++11, C++14, C++17
 • Gerne erfaring med IoT-teknologier (fx MQTT, ZeroMQ)
 • Gerne erfaring med trådløse teknologier (fx Bluetooth, Wifi, Zigbee)
 • Gerne erfaring med GCC
 • Dine personlige kvalifikationer

  Du er selvstændig og initiativrig og har et drive inden for alle faser i softwareudviklingsprocessen; fra analyse, krav og design over implementation til test og release.

  Der er stor variation i de opgaver vi løser. Derfor ansætter vi aldrig personer med kun ét projekt for øje. Det betyder også at vi i høj grad ansætter efter det potentiale vi ser i dig og ikke kun dine konkrete kompetencer. Vi ansætter hele mennesker – ikke profiler.

  Du skal være blandt de dygtigste inden for dit fag; nysgerrig på teknologiens forretningsskabende muligheder såvel som dygtig til formidling af viden. Sidst, men absolut ikke mindst, skal du være udadvendt og indstillet på at indgå i et meget socialt miljø.

  Hvad kan Mjølner tilbyde dig?  

  Som arbejdsplads tilbyder vi dygtige, kreative og frem for alt engagerede kollegaer. Vi har et højt niveau af vidensdeling på tværs af projekterne og en uformel omgangstone, der giver plads til diversitet og udvikling.

  Mjølner har over 30 år på bagen, og er dermed et modent softwareudviklingshus. Dette kommer til udtryk i et højt fagligt niveau inden for projektdiscipliner som projektledelse, kravstyring, softwarearkitektur og brugervenlighed, og vi arbejder konstant på at mestre disse endnu bedre.

  Vi er en fleksibel arbejdsplads, der rummer det hele menneske – vi har respekt for familie og fritid. Det betyder, at vi stoler på vores medarbejdere, der selv står til ansvar for deres arbejde.

  Vores sociale fællesskab er stærkt både i hverdagen og til vores mange sociale arrangementer. Vi afholder fredagsbarer og flere årlige fester og huser både en film- og en løbeklub og rummer gerne endnu mere.

  Vi er gentagne gange blevet kåret som en af Danmarks allerbedste it-arbejdspladser og har tidligere vundet Great Place To Work's "Work-Life Balance" specialpris.

  Læs mere om Mjølners kultur og hverdag i vores  kulturprofil


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.