Gem job

C# udvikler

OxyGuard International A/S søger en ny kollega til softwareafdelingen

Vi søger en ny fuldtidsmedarbejder til vores afdeling for Embedded Software. Du vil blive en del af et team, der har til opgave at knytte forbindelse mellem Embedded Software og Desktop/App.

Typiske arbejdsopgaver vil være:

  • Udvikling af kommunikation mellem Embedded Systemer, PC og Cloud.
  • Integration af protokoller på både Embedded og PC-systemer.
  • ”Peer review” af kollegaers arbejde.

Som en del af arbejdet indgår også dokumentation og test af egne udviklingsprojekter.

Det forventes, at du besidder følgende færdigheder:

  • Eng., datamatiker eller lignende relevant uddannelse
  • Er initiativrig, proaktiv og selvkørende
  • Har god erfaring med programmering i C#
  • Har erfaring med programmering af Embedded Systemer i C/C++
  • Er flydende i engelsk tale og skrift

Derudover vil det være en fordel, at du har kendskab til:

  • Version-styring med GIT
  • Dokumentation og Agile Processor igennem Atlassians produkter (Jira, Confluence, …)

Hos OxyGuard har vi en meget åben og fri kultur baseret på frihed under ansvar og forbundet med kort afstand til den øverste ledelse. Det betyder, at man har stor selvbestemmelse over de projekter, man arbejder på, og på hvilke projekter man deltager i.

Der er tale om en fuldtidsstilling, og der er mulighed for flekstid i et vist omfang.

 

Hvis du er interesseret i at søge stillingen, så send en email. 

Om virksomheden:

OxyGuard International A/S har siden 1987 leveret måle- og overvågningsudstyr til akvakultur og andre markeder over hele verden. Virksomheden har opnået en position som førende leverandør af vandkvalitetudstyr til akvakultursektoren og er foretrukken leverandør af en række produkter på markedet. Vi ligger i Farum, er omkring 50 ansatte og kan tilbyde dig ansættelse i et internationalt, uformelt miljø med mange forskellige faggrupper.

Vil du at være en del af teamet?

Som udvikler bliver du en del af vores ingeniørteam, hvor vi er ca. 20 personer, der arbejder med sensor- og analogelektronik samt digital elektronik med tilhørende embedded software. En stor del af os arbejder dog med den overliggende software, specielt til cloud, men også meget andet. Vi søger ansvarsbevidste personer, der kan arbejde selvstændigt og i små teams. Du er nysgerrig over for nye udfordringer, men også indstillet på at udføre mere rutineprægede opgaver. Udviklingsteams'ene er delt i 2 åbne kontormiljøer, hovedsageligt fordelt efter fagområder.  

OxyGuard International A/S tilbyder:

Hos OxyGuard International A/S er der fokus på at skabe og opretholde et godt arbejdsmiljø. Vi tror, at medarbejdere, der trives, er de mest værdifulde. Der tilbydes en selvstændig stilling med spændende og udfordrende arbejdsopgaver i et positivt og udviklingsorienteret arbejdsmiljø med stor fokus på kvalitet. Hos OxyGuard International A/S vil du fra starten få indflydelse på egne opgaver, udvikling og arbejdets udformning. Du kan læse mere om os på www.oxyguard.dk, men du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til ansættelsen. 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Erfaren e-læringsudvikler til Region H E-læring

HR og Uddannelse

Hellerup
Vil du være med til at skabe kreativ digital læring til medarbejderne i Region Hovedstaden? Sektion for Læringsteknologi i daglig tale Region H E-læring - søger en erfaren E-læringsudvikler, som har lyst og evnen til at skabe spændende digitale løsn...
Indrykket:15. april 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Erfaren e-læringsudvikler til Region H E-læring

HR og Uddannelse

Hellerup
Vil du være med til at skabe kreativ digital læring til medarbejderne i Region Hovedstaden? Sektion for Læringsteknologi i daglig tale Region H E-læring - søger en erfaren E-læringsudvikler, som har lyst og evnen til at skabe spændende digitale løsn...
Indrykket:15. april 2021