Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CAD/C# UDVIKLER

Er engagement og høj faglighed kendetegnende for dig?

Vi søger en dygtig udvikler til vores erfarne CAD-team, som hver dag udvikler innovative CAD-løsninger og står for real-time support og kontakt til vores CAD brugere. Hvis du er proaktiv og selvkørende, er dette muligheden for en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder, stor indflydelse og dygtige kollegaer.

 

Om stillingen

I stillingen vil du spille en vigtig rolle i vores team af dygtige udviklere med fokus på GIS og CAD. Vi designer mange nyskabende produkter og vokser hurtigt. Hverdagen vil bestå af udvikling og programmering i C#, databaser, dataanalyser, systemimplementering, programtilpasning, script-programmering og meget andet. Vi er en flad, decentral organisation og giver alle medarbejdere gode rammer for at agere selvstændigt og frit. Hos os er du selv med til at påvirke dagligdagen og bane vejen for din egen og IT34´s udvikling.

De primære arbejdsopgaver vil være plugin udvikling til diverse CAD programmer, men der vil også være andre opgaver fx skrivebordsprogrammer til processtyring eller backend udvikling til hjemmesider eller til diverse dataanalyser. En stor del af vores arbejde handler om at udvikle værktøjer og workflows der spare tid for vores kollegaer, eller sikre at de kan løste en given opgave.

Kontorsted vil være Ballerup eller Falster alt efter den rette kandidats ønske. 

 

Hvem er du? 

Vi forventer, at du har en stor interesse for IT og har lyst til at udvikle dig og har gåpåmod til at lære de ting, du ikke allerede kan.

Din uddannelsesmæssige baggrund kunne være .net-udvikler, landinspektør, geograf eller ingeniør med speciale i udvikling og CAD. Kendskab til Bentley Software vil være en fordel.

Da en stor del af vores opgaver er opbygget omkring datamodeller og databasearkitektur, forventer vi, at du har en struktureret og fremsynet tilgang til design og implementering af disse. Vores udvikling er i høj grad drevet af ønsker fra vores brugere, så det er vigtigt at du kan tage snakken med dem, og følge op på at det du er i gang med at udvikle faktisk er det der er behov for.

Vi benytter C# som vores primære sprog til udvikling i CAD teamet, men vedligeholder og retter samtidig i løsninger, der er lavet i forskellige andre sprog, så erfaring med disse er en fordel:

 

 • C#
 • VBA
 • SQL
 • Python
 • Node.JS

 

LE34 viser vejen for samfundets udvikling inden for ejendomsdannelse, byudvikling og infrastruktur, og vores arbejde påvirker mange aktører og spiller en vigtig rolle for vores kunder. Det er et ansvar, du skal være parat til at løfte.  

 

Vi lægger vægt på, at du 

 • har en relevant baggrund og erfaring med udvikling og CAD
 • arbejder godt sammen med andre
 • er løsningsorienteret og tager ansvar
 • er positiv og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde  

 

IT34 tilbyder 

 • en dynamisk virksomhedskultur med mere end 50 engagerede kollegaer 
 • gode udviklings- og avanceringsmuligheder 
 • gode ansættelsesvilkår inkl. virksomhedsbetalt sundhedsordning 
 • behageligt og socialt arbejdsmiljø 

 

Vi ønsker at besætte stillingen snarest, så ansøgninger vil blive behandlet løbende.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CTO Frank Rasmussen på fras@it34.com.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.