Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Café- og køkkenleder med fagligheden i orden, hjerte for frivillighed og fællesskab og sund forretningssans søges hurtigst muligt til Folkestedets café.

Kan du se dig selv som den inspirerende drivkraft bag en socialøkonomisk café, hvor frivilligledelse, madlavning og økonomi skal gå op i en højere enhed? Kan du sætte kvaliteten i højsædet og samtidig skabe et sted, hvor man har lyst til at være, både som gæst, frivillig i køkkenet og medarbejder? Så er det dig, vi leder efter.

 

Folkestedet er et medborgerhus for alle i Aarhus. Et sted med nærvær, mangfoldighed og hjerterum, der bidrager til, at borgere i Aarhus Kommune får et aktivt, spændende og varieret liv med fokus på aktiviteter på tværs af interesser, alder og baggrund. Brugerne af huset bidrager til og tager ansvar for huset, og frivillige varetager en række opgaver bl.a. at sidde i receptionen og afholde arrangementer. De frivillige er også en væsentlig del af caféen i huset, som drives af FO-Aarhus. Vores nuværende café- og køkkenleder har fået til opgave at starte et nyt projekt op i FO-Aarhus, og derfor er stillingen blevet ledig.

 

Den nye café- og køkkenleder skal kunne navigere i krydsfeltet mellem bæredygtig forretning og hensynet til caféens formål: at fungere som samlingspunkt og understøtte inkluderende fælleskaber og de sociale, kulturelle og folkeoplysende aktiviteter, der foregår rundt om caféen.

 

Om dig:

  • Du har en køkkenfaglig baggrund og styr på køkkendrift og servicebranchen.
  • Du er ambitiøs og kvalitetsbevidst i forhold til den mad, du laver.
  • Du har lyst til at arbejde med mennesker og kan også lære fra dig
  • Du har erfaring med frivilligledelse og arrangementsafvikling
  • Du er idérig, handlekraftig og rummelig.
  • Du er god til at se muligheder og god til at samarbejde.

 

Om jobbet:

Det bliver dig, der selvstændigt har ansvaret for den daglige drift og madproduktion i caféen. Du vil til hverdag primært arbejde sammen med Folkestedets medarbejdere om udvikling af nye aktiviteter og tilbud i caféen. Du bliver en del af et kollega-team af andre køkkenledere, som du kan sparre med, ligesom du selvfølgelig bliver en del af FO-Aarhus med reference til udviklingschefen.

 

Om os:

FO-Aarhus er en folkeoplysende forening. Vi driver blandt andet en aftenskole og en daghøjskole, samt en lang række andre projekter, herunder en række socialøkonomiske cafékøkkener, hvor formålet er understøtte inkluderende fællesskaber og de sociale, kulturelle og folkeoplysende aktiviteter, der foregår rundt om caféen. Mangfoldighed, rummelighed og aktivt medborgerskab er nogle af nøgleordene.

 

Ansøgning og CV, med emnefeltet ”Folkestedet” sendes til Anne Thorø på atn@fo-aarhus.dk Der er ansøgningsfrist 15. januar 2021, men vi hører gerne fra dig inden. 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.