Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Café Sofa1 søger Kok

Hos Sofa1 præsenterer vi gæsterne for et familievenligt miljø i en hyggeligt indrettet og intim forretning som matcher vores ambitioner om at efterlade vores gæster med en mindeværdig oplevelse i hjertet af et turistbefolket Gilleleje.

Som kok hos Sofa1 vil du, sammen med resten af køkkenpersonalet, være med til at skabe fundamentet for vores gæsters oplevelse og deres beslutning om at komme tilbage, nemlig maden.

Vi forventer af dig

Den rette kandidat trives i et travlt miljø med massere af aktivitet og sjældent to helt ens dage. Vi bestræber os på at skabe et afslappet og uformelt miljø i godt humør for os selv, såvel som for vores gæster, men med fokus på kvalitet, ansvarlighed og stærkt fællesskab, hvorfor dette bør være værdier du er i stand til at identificere dig med.

Hos Sofa1 tror vi på at menneskelige værdier gør forskellen, men som del af vores køkken forventes du at have en interesse for gastronomi og en stolthed i dit produkt. Vi ser gerne at du har en baggrund uddannelses- eller stillingsmæssig erfaring, selvom du vil indgå i et oplæringsforløb ved opstart.

Vi tilbyder dig

Gilleleje er de senere år blevet et mekka for danskere der søger noget frisk luft i deres fritid og turister fra hele Europa som søger at opleve den danske idyl og dette er en unik mulighed for at blive del af et fællesskab i hjertet af en af de mest besøgte turist-byer i Danmark, henover en af de mest aktive periode med torve-dage, koncerter og masser aktivitet.

Arbejdsdagen inkluderer et dagligt måltid, nogle fantastiske kollegaer og rig mulighed for at have indflydelse på din dagligdag og produkterne der bliver sendt ud af vores køkken. Vi er altid interesserede i at forbedre os.

Om Sofa1

Vi er en veletableret familiecafé kørende på 12. år med et godt ry i Gilleleje og med et lige så veletableret team. Vores gæster er en sund blanding af gamle kendinge og nysgerrige turister hvis øje fanges af vores hyggelige omgivelser. Foruden et varieret menu-kort, er Sofa1 bygget på en koncept der hedder at ”alt” i butikken er til salg for besøgende gæster, med udgangspunkt i en helt speciel souvenir fra deres besøg i Gilleleje.

Ansøgning

Stillingen er med ansættelse på fuldtid fra juli til medio oktober med mulighed for deltidsansættelse efterfølgende, men i første omgang for sommeren 2019.

Det er en fordel at være bosiddende i Nordsjælland.

Ansøgninger kan sendes til job@sofa1.dk med emnefeltet "Kok - Sofa1"

Ved spørgsmål til stillingen, ring venligst på +45 48301520.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330051007Phoenix-94a53d0612019-06-30T00:00:00Café Sofa1 søger Kok

Hos Sofa1 præsenterer vi gæsterne for et familievenligt miljø i en hyggeligt indrettet og intim forretning som matcher vores ambitioner om at efterlade vores gæster med en mindeværdig oplevelse i hjertet af et turistbefolket Gilleleje.

Som kok hos Sofa1 vil du, sammen med resten af køkkenpersonalet, være med til at skabe fundamentet for vores gæsters oplevelse og deres beslutning om at komme tilbage, nemlig maden.

Vi forventer af dig

Den rette kandidat trives i et travlt miljø med massere af aktivitet og sjældent to helt ens dage. Vi bestræber os på at skabe et afslappet og uformelt miljø i godt humør for os selv, såvel som for vores gæster, men med fokus på kvalitet, ansvarlighed og stærkt fællesskab, hvorfor dette bør være værdier du er i stand til at identificere dig med.

Hos Sofa1 tror vi på at menneskelige værdier gør forskellen, men som del af vores køkken forventes du at have en interesse for gastronomi og en stolthed i dit produkt. Vi ser gerne at du har en baggrund uddannelses- eller stillingsmæssig erfaring, selvom du vil indgå i et oplæringsforløb ved opstart.

Vi tilbyder dig

Gilleleje er de senere år blevet et mekka for danskere der søger noget frisk luft i deres fritid og turister fra hele Europa som søger at opleve den danske idyl og dette er en unik mulighed for at blive del af et fællesskab i hjertet af en af de mest besøgte turist-byer i Danmark, henover en af de mest aktive periode med torve-dage, koncerter og masser aktivitet.

Arbejdsdagen inkluderer et dagligt måltid, nogle fantastiske kollegaer og rig mulighed for at have indflydelse på din dagligdag og produkterne der bliver sendt ud af vores køkken. Vi er altid interesserede i at forbedre os.

Om Sofa1

Vi er en veletableret familiecafé kørende på 12. år med et godt ry i Gilleleje og med et lige så veletableret team. Vores gæster er en sund blanding af gamle kendinge og nysgerrige turister hvis øje fanges af vores hyggelige omgivelser. Foruden et varieret menu-kort, er Sofa1 bygget på en koncept der hedder at ”alt” i butikken er til salg for besøgende gæster, med udgangspunkt i en helt speciel souvenir fra deres besøg i Gilleleje.

Ansøgning

Stillingen er med ansættelse på fuldtid fra juli til medio oktober med mulighed for deltidsansættelse efterfølgende, men i første omgang for sommeren 2019.

Det er en fordel at være bosiddende i Nordsjælland.

Ansøgninger kan sendes til job@sofa1.dk med emnefeltet "Kok - Sofa1"

Ved spørgsmål til stillingen, ring venligst på +45 48301520.

2019-08-23T00:51:30.897 Hos Sofa1 præsenterer vi gæsterne for et familievenligt miljø i en hyggeligt indrettet og intim forretning som matcher vores ambitioner om at efterlade vores gæster med en mindeværdig oplevelse i hjertet af et turistbefolket Gilleleje. Som kok hos Sofa1 vil du, sammen med resten af køkkenpersonalet, være med til at skabe fundamentet for vores gæsters oplevelse og deres beslutning om at komme tilbage, nemlig maden. Vi forventer af dig Den rette kandidat trives i et travlt miljø med massere af aktivitet og sjældent to helt ens dage. Vi bestræber os på at skabe et afslappet og uformelt miljø i godt humør for os selv, såvel som for vores gæster, men med fokus på kvalitet, ansvarlighed og stærkt fællesskab, hvorfor dette bør være værdier du er i stand til at identificere dig med. Hos Sofa1 tror vi på at menneskelige værdier gør forskellen, men som del af vores køkken forventes du at have en interesse for gastronomi og en stolthed i dit produkt. Vi ser gerne at du har en baggrund uddannelses- eller stillingsmæssig erfaring, selvom du vil indgå i et oplæringsforløb ved opstart. Vi tilbyder dig Gilleleje er de senere år blevet et mekka for danskere der søger noget frisk luft i deres fritid og turister fra hele Europa som søger at opleve den danske idyl og dette er en unik mulighed for at blive del af et fællesskab i hjertet af en af de mest besøgte turist-byer i Danmark, henover en af de mest aktive periode med torve-dage, koncerter og masser aktivitet. Arbejdsdagen inkluderer et dagligt måltid, nogle fantastiske kollegaer og rig mulighed for at have indflydelse på din dagligdag og produkterne der bliver sendt ud af vores køkken. Vi er altid interesserede i at forbedre os. Om Sofa1 Vi er en veletableret familiecaf kørende på 12. år med et godt ry i Gilleleje og med et lige så veletableret team. Vores gæster er en sund blanding af gamle kendinge og nysgerrige turister hvis øje fanges af vores hyggelige omgivelser. Foruden et varieret menu-kort, er Sofa1 bygget på en koncept der hedder at alt i butikken er til salg for besøgende gæster, med udgangspunkt i en helt speciel souvenir fra deres besøg i Gilleleje. Ansøgning Stillingen er med ansættelse på fuldtid fra juli til medio oktober med mulighed for deltidsansættelse efterfølgende, men i første omgang for sommeren 2019. Det er en fordel at være bosiddende i Nordsjælland. Ansøgninger kan sendes til job@sofa1.dk med emnefeltet Kok - Sofa1 Ved spørgsmål til stillingen, ring venligst på 45 48301520.11jobnet94a53d06100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-22T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandGribskov3554363Sofa 211Vesterbrogade 4B3250GillelejeDKDanmark0job@sofa1.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent784701JobNet5010932501093210027-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=94a53d06https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=94a53d06https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=94a53d06&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=94a53d06&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonCafé Sofa1 søger Kok1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362154223job@sofa1.dkjob@sofa1.dkDKDanmarkDKDanmark330124572Faglært kok til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Rørmosevej i Allerød. Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Tiltrædelse: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid. Arbejdstid fra kl. 6.30 - 14.30 mandag til torsdag og 6.30 - 14.00 fredag Masser af opgaver i produktionen. Du skal arbejde på tværs af alle køkkenpartier, dermed kommer du til at lave både varm mad, og mad i det kolde køkken samt salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, bagning af brød, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask samt rengøring Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring meget gerne fra lignende køkken Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - og kan du tilføje menuerne et udenlandsk tvist eller en sjov og spændende udskæring, så er dette en fordel Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 4 medarbejdere i alt, som dagligt laver frokost til ca 200 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation.Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Rørmosevej i Allerød.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid. Arbejdstid fra kl. 6.30 - 14.30 mandag til torsdag og 6.30 - 14.00 fredag
  • Masser af opgaver i produktionen. Du skal arbejde på tværs af alle køkkenpartier, dermed kommer du til at lave både varm mad, og mad i det kolde køkken samt salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, bagning af brød, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask samt rengøring
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – meget gerne fra lignende køkken
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - og kan du tilføje menuerne et udenlandsk tvist eller en sjov og spændende udskæring, så er dette en fordel
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 4 medarbejdere i alt, som dagligt laver frokost til ca 200 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation.Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SAllerød2019-11-14T00:00:002020-01-09T00:00:00
330119915Faglært kok/ernæringsassistent til Region Hovedstadens mødecenterRobot Er du uddannet kok eller ernæringsassistent? Har lyst til at være del af en travl arbejdsplads under konstant udvikling? har du lyst til at være omdrejningspunktet i teamet og bindeleddet til ledelsen i en stilling som teamkoordinator? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega! Vi er otte meget motiverende kolleger og to ernæringsassistentelever, som sammen står for den daglige betjening af regiongårdens ca. 600 ansatte. Arbejdsopgaver Du skal være indstillet på en travl hverdag med følgende arbejdsopgaver: madlavning, både koldt og varmt, herunder både frokost og aftenarrangementer for ansatte, politikere og gæster udregning af økologi daglig rengøring opvask i kantine køkken oplæring af ernæringsassistentelever menuplanlægning Om dig Stillingen forudsætter, at du er uddannet kok eller ernæringsassistent. Vi forventer, at du: er en fleksibel og positiv teamplayer, som er indstillet på, at vi hjælper hinanden producerer med høj kvalitet og kreativitet er positiv og har lyst til nye arbejdsopgaver har humor og godt humør, og kan klare perioder med spidsbelastninger er stabil og har et godt praktisk håndelag har et godt overblik, er serviceminded og imødekommende Det er en fordel, hvis du er bekendt med lovgivningen omkring egenkontrol. Vi tilbyder Vi kan give dig en arbejdsplads med mange udfordringer og stor medarbejderindflydelse i en kantine, der lægger vægt på god hygiejne, kvalitet og god service. Du vil få en travl arbejdsplads under konstant udvikling, hvor der er tæt kontakt til kunderne og nogle gode arbejdskolleger. Yderligere oplysninger Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionschef Laila Borgstrøm på tlf.: 29642780 på hverdage i tidsrummet 9-15. Ansættelsesforhold Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst med 3F Kost og Ernæringsforbundet. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, der placeres efter aftale mellem klokken 7.00 15.00 på hverdage. Derudover er du forpligtiget til at stå til rådighed ved aftenarrangementer ca. en-to gange månedligt og meget få gange i weekenden. Tiltrædelse forventes 1. februar 2020. Ansøgningsprocedure Send din ansøgning, cv og andre relevante dokumenter via linket her på siden. Ansøgningsfristen er fredag den 29. november 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler.Er du uddannet kok eller ernæringsassistent? Har lyst til at være del af en travl arbejdsplads under konstant udvikling? har du lyst til at være omdrejningspunktet i teamet og bindeleddet til ledelsen i en stilling som teamkoordinator?

Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega!

Vi er otte meget motiverende kolleger og to ernæringsassistentelever, som sammen står for den daglige betjening af regiongårdens ca. 600 ansatte.

Arbejdsopgaver

  • Du skal være indstillet på en travl hverdag med følgende arbejdsopgaver:
  • madlavning, både koldt og varmt, herunder både frokost og aftenarrangementer for ansatte, politikere og gæster
  • udregning af økologi
  • daglig rengøring/opvask i kantine/køkken
  • oplæring af ernæringsassistentelever
  • menuplanlægning
Om dig
Stillingen forudsætter, at du er uddannet kok eller ernæringsassistent.

Vi forventer, at du:

  • er en fleksibel og positiv teamplayer, som er indstillet på, at vi hjælper hinanden
  • producerer med høj kvalitet og kreativitet
  • er positiv og har lyst til nye arbejdsopgaver
  • har humor og godt humør, og kan klare perioder med spidsbelastninger
  • er stabil og har et godt praktisk håndelag
  • har et godt overblik, er serviceminded og imødekommende
Det er en fordel, hvis du er bekendt med lovgivningen omkring egenkontrol.

Vi tilbyder
Vi kan give dig en arbejdsplads med mange udfordringer og stor medarbejderindflydelse i en kantine, der lægger vægt på god hygiejne, kvalitet og god service. Du vil få en travl arbejdsplads under konstant udvikling, hvor der er tæt kontakt til kunderne og nogle gode arbejdskolleger.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionschef Laila Borgstrøm på tlf.: 29642780
på hverdage i tidsrummet 9-15.

Ansættelsesforhold
Løn – og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst med 3F/Kost og Ernæringsforbundet.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, der placeres efter aftale mellem klokken 7.00 – 15.00 på hverdage. Derudover er du forpligtiget til at stå til rådighed ved aftenarrangementer ca. en-to gange månedligt og meget få gange i weekenden.

Tiltrædelse forventes 1. februar 2020.

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, cv og andre relevante dokumenter via linket her på siden.

Ansøgningsfristen er fredag den 29. november 2019.

Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler.



Region HovedstadenHillerød2019-11-07T00:00:002019-11-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Allerød
Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Rørmosevej i Allerød. Ansøgningsfrist: Hurtigs...
Indrykket:14. november 2019
Udløbsdato:9. januar 2020

Faglært kok/ernæringsassistent til Region Hovedstadens mødecenter

Region Hovedstaden

Hillerød
Er du uddannet kok eller ernæringsassistent? Har lyst til at være del af en travl arbejdsplads under konstant udvikling? har du lyst til at være omdrejningspunktet i teamet og bindeleddet til ledelsen i en stilling som teamkoordinator? Så er det mås...
Indrykket:7. november 2019
Udløbsdato:29. november 2019