Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Café Sofa1 søger tjener med servicegen og glimt i øjet

Café Sofa1 søger tjener med servicegen og glimt i øjet

Hos Sofa1 præsenterer vi gæsterne for et familievenligt miljø i en hyggeligt indrettet og intim forretning som matcher vores ambitioner om at efterlade vores gæster med en mindeværdig oplevelse i hjertet af et turistbefolket Gilleleje.

Som tjener hos Sofa1 bliver du del af et serviceminded-team som år efter år løfter opgaven i at være mere end vores gæster forventer når de vælger at slå sig ned hos os, og hvad enten det er for at få en simpel kop kaffe eller et forudbestilt bord til fem, så er målsætningen at se dem igen.

- Vi forventer af dig
Den rette kandidat trives i et travlt miljø med massere af aktivitet og sjældent to helt ens dage. Vi bestræber os efter at skabe et afslappet og uformelt miljø for os selv, såvel som for vores gæster, men med fokus på kvalitet, godt humør og gæsten i fokus, hvorfor disse skal være nøgleord som du er i stand til at identificere dig selv med.

Hos Sofa1 tror vi på at menneskelige værdier gør forskellen, så hvis du ikke har direkte erfaring som tjener, men synes det lyder spændende og besidder du lysten til at kaste sig ud i det, så vil der i opstartsperioden være mulighed for grundig oplæring.

- Vi tilbyder dig
Gilleleje er de senere år blevet et mekka for danskere der søger noget frisk luft i deres fritid og turister fra hele Europa som søger at opleve den danske idyl og dette er en unik mulighed for at blive del af et fællesskab i hjertet af en af de mest besøgte turist-byer i Danmark, henover en af de mest aktive periode med torve-dage, koncerter og massere aktivitet.

Arbejdsdagen inkluderer et dagligt måltid, nogle fantastiske kollegaer og forhåbentligt massere af solskin på vores åbne torv.

- Om Sofa1
Vi er en veletableret familiecafé kørende på 10. år med et godt ry i Gilleleje og med et lige så veletableret team. Vores gæster er en sund blanding af gamle kendinge og nysgerrige turister hvis øje fanges af vores hyggelige omgivelser. Foruden et varieret menu-kort, er Sofa1 bygget på en koncept der hedder at ”alt” i butikken er til salg for besøgende gæster, med udgangspunkt i en helt speciel souvenir fra deres besøg i Gilleleje.

- Ansøgning
Stillingen er med ansættelse på fuldtid fra medio marts til medio oktober med mulighed for deltidsansættelse efterfølgende, men i første omgang for sommeren 2018.

Ansøgninger kan sendes til job@sofa1.dk med emnefeltet "Tjener - Sofa1"

Ved spørgsmål til stillingen, ring venligst på +45 4830 1520.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her