Cafè Svalerne på Patienthotellet søger køkkenfaglig medarbejder, der brænder for bæredygtig madlavning

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en køkkenfaglig medarbejder til at drive den grønne omstilling i Café Svalerne, Cafeteriet og mødeforplejningen på OUH.

Har du interesse for at lave mad med lokale sæsonråvarer og passion for den grønne omstilling? Har du lyst til at inspirere andre med din viden om bæredygtig madlavning? Så er det måske dig, vi søger til at drive den grønne omstilling i køkkenet på et af Danmarks største hospitaler.

I spise områderne kan man hver dag købe morgenmad, frokost og aftensmad, og der er hele dagen et udvalg af alt fra sandwich, og kolde frokostanretninger til varm mad og diverse brød, kager og desserter. Blandt kunderne er både patienter, pårørende og hospitalets personale – og det skal være en god oplevelse at købe mad hos os.

For at imødekomme den grønne omstilling arbejder vi med en bæredygtighedsstrategi som er udviklet i samarbejde med Region Syddanmark. Vi har fokus på bæredygtighed, bl.a. gennem mål om at reducere forbruget af kød, gøre de grønne retter mere attraktive og undgå engangsprodukter, der hvor det er muligt.

Du vil blive ansat i Cafè Svalernes køkken, som er en del af Logistikafdelingen og har du lyst, kan du se mere om Logistikafdelingen og køkkenet her.

Jobbet er en fast stilling med start 1. oktober 2022

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Tilberede kold og varm mad, diæter og specialkost
  • Inspirere og planlægge nye alternativer med din viden om det grønne køkken
  • Ansvarlig for at mødeforplejning pakkes og sendes
  • Kassebetjening og servicering af vores mange kunder
  • Opfyldning af salgsdiske og varer
  • Rengøring, opvask og Egenkontrol (kontrol af rengøringsstandarder)

Vi ser gerne, at du:

  • Er uddannet kok, ernæringsassistent eller har anden køkkenfaglig uddannelse
  • Har passion for og gerne erfaring med arbejdet med grøn omstilling i et stort køkken
  • Har gåpåmod og er ansvarsbevidst
  • Er fleksibel og omstillingsparat, hvis der sker ændringer i dagens opgaver
  • Er mødestabil og kan lide en hverdag med skiftende arbejdsopgaver og arbejdstider

Vi tilbyder:

  • Et arbejde, hvor du vil få indflydelse på, hvilken mad, vi producerer
  • En arbejdsplads, hvor vi laver mad med mening, og hvor vi har det godt med hinanden
  • Personalegoder i form af sociale arrangementer, motionsklub, massageordning, feriehusudlejning mm.
  • 37 timers fast stilling med varierende arbejdstider fra 6:00-18:00 og kun har arbejde hver 4. weekend

Løn og ansættelse:

  • Ansøgningsfristen er søndag den 21. august 2022
  • Løn og ansættelse i henhold til overenskomst
  • Ansættelse start pr. 1. oktober eller snarest muligt
  • Ansættelsessamtaler afholdes i 34
  • Ansøgning skal ske elektronisk – benyt nedenstående link til at søge stillingen

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Cafè Svalerne på Patienthotellet søger køkkenfaglig medarbejder, der brænder for bæredygtig madlavning

Vi søger en køkkenfaglig medarbejder til at drive den grønne omstilling i Café Svalerne, Cafeteriet og mødeforplejningen på OUH.

Har du interesse for at lave mad med lokale sæsonråvarer og passion for den grønne omstilling? Har du lyst til at inspirere andre med din viden om bæredygtig madlavning? Så er det måske dig, vi søger til at drive den grønne omstilling i køkkenet på et af Danmarks største hospitaler.

I spise områderne kan man hver dag købe morgenmad, frokost og aftensmad, og der er hele dagen et udvalg af alt fra sandwich, og kolde frokostanretninger til varm mad og diverse brød, kager og desserter. Blandt kunderne er både patienter, pårørende og hospitalets personale – og det skal være en god oplevelse at købe mad hos os.

For at imødekomme den grønne omstilling arbejder vi med en bæredygtighedsstrategi som er udviklet i samarbejde med Region Syddanmark. Vi har fokus på bæredygtighed, bl.a. gennem mål om at reducere forbruget af kød, gøre de grønne retter mere attraktive og undgå engangsprodukter, der hvor det er muligt.

Du vil blive ansat i Cafè Svalernes køkken, som er en del af Logistikafdelingen og har du lyst, kan du se mere om Logistikafdelingen og køkkenet her.

Jobbet er en fast stilling med start 1. oktober 2022

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Tilberede kold og varm mad, diæter og specialkost
  • Inspirere og planlægge nye alternativer med din viden om det grønne køkken
  • Ansvarlig for at mødeforplejning pakkes og sendes
  • Kassebetjening og servicering af vores mange kunder
  • Opfyldning af salgsdiske og varer
  • Rengøring, opvask og Egenkontrol (kontrol af rengøringsstandarder)

Vi ser gerne, at du:

  • Er uddannet kok, ernæringsassistent eller har anden køkkenfaglig uddannelse
  • Har passion for og gerne erfaring med arbejdet med grøn omstilling i et stort køkken
  • Har gåpåmod og er ansvarsbevidst
  • Er fleksibel og omstillingsparat, hvis der sker ændringer i dagens opgaver
  • Er mødestabil og kan lide en hverdag med skiftende arbejdsopgaver og arbejdstider

Vi tilbyder:

  • Et arbejde, hvor du vil få indflydelse på, hvilken mad, vi producerer
  • En arbejdsplads, hvor vi laver mad med mening, og hvor vi har det godt med hinanden
  • Personalegoder i form af sociale arrangementer, motionsklub, massageordning, feriehusudlejning mm.
  • 37 timers fast stilling med varierende arbejdstider fra 6:00-18:00 og kun har arbejde hver 4. weekend

Løn og ansættelse:

  • Ansøgningsfristen er søndag den 21. august 2022
  • Løn og ansættelse i henhold til overenskomst
  • Ansættelse start pr. 1. oktober eller snarest muligt
  • Ansættelsessamtaler afholdes i 34
  • Ansøgning skal ske elektronisk – benyt nedenstående link til at søge stillingen

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.