Cafébestyrer

Da vores dygtige cafébestyrer Hanne af helbredsmæssige årsager desværre er nødsaget til at stoppe, søger vi derfor en ny, til at stå for driften af byens bedste café.

Som cafébestyrer driver du, og har ansvaret for caféen. Stillingen er operativ, og du bruger størstedelen af din arbejdstid i den daglige drift.

Vi forventer, at du er velbevandret og kreativ i såvel det søde som det salte køkken, da din hovedopgave ligger i køkkenets produktion af lette retter og kager, -herunder tilpasning og sæsonskift af menukortets retter.

Med dit ansvar for resultater og personale, følger ligeledes arbejdsopgaver som skemalægning, introduktion og opfølgning af personale, varebestillinger, pengehåndtering, resultatopfølgning, markedsføring m.v.

Det er en fordel, at du har erfaring fra lignende ledende stilling indenfor detail- eller restaurationsbranchen. Som person er du udadvendt, har overblik og brænder for at give gæsterne den ypperste service. Derudover er du arbejdsom, og går forrest som leder af dit team. Du har gode samarbejsevner, og gør dit til at skabe en god atmosfære blandt både personale og gæster.

Vi tilbyder et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor hverdagen er præget af tempo- og sæsonskift. -En hverdag i en flot og velrenommeret café, med ansvarsbevidste og dygtige medarbejdere. Du får muligheden for at sætte dit eget præg på caféen, maden og udviklingen. Rollen som cafébestyrer for KaffeLaden er et match til dig, der ønsker at udvikle dine lederevner, samtidig med at have ansvaret for bundlinjen.

Er du den rette kandidat, så send din ansøgning idag vedhæftet bilag og foto. Vi holder løbende samtaler. Relevante ansøgere kontaktes i løbet af få dage.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Til Wecoveryou Herning søger vi en butikschef med stærk personlighed

Wecoveryou Herning

Herning
Til Wecoveryou Herning søger vi en butikschef med stærk personlighed Du elsker at sælge og kan begejstre andre i jagten på Wecoveryous fælles succes. Du kan skabe købsoplevelser for vores kunder blot med din personlighed Stillingen: Som butikschef f...
Indrykket:28. februar 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Wecoveryou Herning søger en butikschef med stærk personlighed

Wecoveryou Herning

Du elsker at sælge og kan begejstre andre i jagten på Wecoveryous fælles succes. Du kan skabe købsoplevelser for vores kunder blot med din personlighed Stillingen: Som butikschef får du ansvaret for butikkens drift og resultater, med fokus på team, ...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:28. april 2018

Butikschef (Langvarige forbrugsgoder)

Effektiv Rekruttering

Silkeborg
Du får det daglige ansvar for en meget veldrevet butik, som sælger langvarige forbrugsgoder til private, i det eksklusive Møbel Interieur Indretnings segment. Lidt om din hverdag Du vil sælge nogle af de allerbedste produkter på markedet Du yder sub...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Manager & Skifteleder til Burger King - Galten

Burger King Silkeborg

Vi ved, at medarbejdere der trives, skaber gode gæsteoplevelser. Vi leder efter dig, der tror på at et godt lederskab skaber god service. Som manager har du 100 ansvar for driften på dine skift. Du fordeler arbejdsopgaver, udvikler og motiverer dine...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018