Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cafe Sofa1 i Gilleleje søger denne sæsons energiske tjenere til teamet - Er det dig?

Hos Sofa1 præsenterer vi gæsterne for et familievenligt miljø i en hyggeligt indrettet og intim forretning, som matcher vores ambitioner om at efterlade vores gæster med en mindeværdig oplevelse i hjertet af et turistbefolket Gilleleje.

Som tjener hos Sofa1 vil du, sammen med resten af teamet, være med til at skabe den helt rigtige atmosfære for vores gæster igennem smilende og imødekommende service, der giver dem lyst til at komme tilbage igen og igen. Vi er en veletableret familiecafe, som dette år åbner for sæsonen for 14. år i træk. Vores gæster er den perfekte blanding af gamle kendinge og nysgerrige turister, der trækkes ind af den helt specielle charme, som er Sofa1.

Vi forventer af dig
Den rette kandidat trives i et travlt miljø med massere af aktivitet og sjældent to helt ens dage. Vi bestræber os på at skabe et afslappet og uformelt miljø i godt humør for os selv, såvel som for vores gæster, men med fokus på kvalitet, ansvarlighed og stærkt fællesskab, hvorfor dette bør være værdier du er i stand til at identificere dig med.

Hos Sofa1 tror vi på, at menneskelige værdier gør forskellen og vi værdsætter derfor, at din personlighed skinner igennem til den ekstraordinære service vi forventer fra vores tjenere. Erfaring fra tidligere jobs i branchen er at foretrække, men vi sikre selvfølgelig en grundig oplæring ved ansættelse.

Mere specifikt, så forventer vi at;
- Du er serviceminded ud over det sædvanlige
- Du samarbejder nemt og ubesværet med andre
- Du er ikke bange for at tage kontakt til potentielle gæster og er meget imødekommende
- Du forstår vigtigheden af fleksibilitet og udstrakt service og er mødestabil
- Du bevarer overblikket – også de dage tingene går stærkt!
- Du trives med skiftende arbejdstider, både i hverdagen og weekenden.
- Sidst, men ikke mindst, har du humor og er frisk på et godt grin med dine kollegaer

Ud over dette er det et ekstra plus, hvis du bor i Nordsjælland, men ikke et must!

Vi tilbyder dig
Arbejdsdagen hos os inkluderer et dagligt måltid, nogle fantastiske kollegaer og rig mulighed for at være med til at skabe en helt eminent oplevelse for vores gæster. Vi er altid interesserede i at forbedre os og det håber vi, at du vil være med til at sikre. 

Ansøgning
Stillingen er med ansættelse på fuldtid fra medio april/maj til medio oktober med mulighed for deltidsansættelse efter sæsonens afslutning – dog i første omgang for sommeren 2021.

Send os din ansøgning på job@sofa1.dk med emnefeltet “Tjener – Sofa1", og hvis du brænder inde med spørgsmål, ring da venligst +45 48301520.

Vi ser frem til at læse din ansøgning!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.