Cafemedarbejder

Kulinaris startede helt tilbage i 1997 med en drøm om at gøre sund livsstil lækkert, nemt & sjovt. Forudsigelige fastfood steder findes overalt, så vi forestillede os noget ekstraordinært.   

Få et job på en af byens bedste sandwichbarer og vær med til at fortsætte drømmen på en ung tempofyldt arbejdsplads med en afslappet omgangstone og kærlighed til mad , mennesker og nærmiljø.   

Du har let til smil og nyder at have med andre mennesker at gøre. Kan arbejde hurtigt uden at miste overblikket. Er moden af sind og er interesseret i at levere kvalitetsmad til vore kunder. Der er vigtigt du har erfaring fra tidligere jobs, så som madlavning (sandwiches, bagels, pizza, salater etc.)Har du haft lidt kasseerfaring så er det også en fordel. De fleste vagter vil du skulle arbejde alene, så det er vigtigt du er selvstændig motiverende.   

Du skal kunne arbejde ca. 15-20 timer om ugen og ca. hver 2-3 weekend efter et fast arbejdsskema. juni, juli & august er der mulighed for flere timer. Du får en måltid mad, mens du er på arbejde og vores åbningstider er 10-20, så du kan stadigvæk nå at læse lektier eller være sammen med vennerne efter arbejde. Send en mail og vi finder en dato for en samtale. Mail: renem@hotmail.dk 

Tiltrædelse hurtigst muligt.   Bedste Hilsener   René http://www.kulinaris.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her