Cafemedarbejder / Deltidsjob

STABIL, ENGAGERET, LOYAL & SMILENDE!

Kan du se dig selv beskrevet med de ovennævnte ord, så er det muligvis dig vi står og mangler, som vores nye medarbejder.

Vi mangler til tiltrædelse snarest muligt en cafemedhjælper til 30 timer pr uge med mulighed for mere, som også kan fungere som afløser. Du er evt igang med sabbatår, eller imellem uddannelse.

Vi kunne godt tænke os vores nye medarbejder er, smilende, initiativrig, loyal, flexibel, engageret og har kendskab til restaurations branchen. Sidst nævnte er dog ikke et krav.

Da det er i fødevarebranchen du kommer til at arbejde, er det enormt vigtigt at du samtidig er selvkørende, logisk tænkende og samtidig kan tåle lidt stress.

Tilgengæld tilbyder vi en stilling med rig mulighed for at få ansvar og mulighed for at udvikle sig personligt og socialt.

Lønnen bliver aftalt udfra kvalifikationer og evt krav.

Der vil blive afsat oplæringsdag og tiltrædelse vil være hurtigst muligt.  Der bliver afholdt samtaler løbende, såfremt at du ikke hører fra os senest 8. September. 2017, kan stillingen betragtes besat til anden side.

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning pr mail  til: job@cafe-k.net

Mærk ansøgningen "Cafemedarbejder"

 

OBS! Vores online jobsøgnings-formular giver ikke bekræftelse på modtaget ansøgning. Du er velkommen til at kontakte os telefonisk ved spørgsmål.

-------------------------------

Cafe K Er Fredericia & Trekants-områdets første sandwich bar og har eksisteret med samme ejer siden 2002. Vi har baseret vores værdier på den bedste hygiejne, friske og kvalitets råvarer og ikke mindst det bedste personale. Vi har gennem de sidste mange år formået at have glade og smilende kunder, og vores elite smiley er vores bevis på top hygiejne og fødevare-behandling.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her