Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cafemedarbejder / Deltidsjob

SNART STUDENT? SKAL DU HOLDE SABBATÅR?
ER DU STABIL, ENGAGERET, LOYAL & SMILENDE?

Kan du se dig selv beskrevet med de ovennævnte ord, så er det muligvis dig vi står og mangler, som vores nye medarbejder.

Vi står og mangler en sød teammedlem til tiltrædelse snarest muligt til ca 15-30 timer pr uge med mulighed for mere, som også kan fungere som afløser.

Bliver du snart student og planlægger at holde sabbatår? Evt. imellem uddannelser, så passer jobbet dig ret godt.

Vi kunne godt tænke os at vores nye medarbejder er, smilende, initiativrig, loyal, flexibel, engageret og har kendskab til restaurations branchen. Sidst nævnte er dog ikke et krav, da løbende oplæring vil foregå.

Da det er i fødevarebranchen du kommer til at arbejde, er det enormt vigtigt at du samtidig er selvkørende, logisk tænkende og samtidig kan holde hovedet koldt, når det går lidt stærkt.

Vi tilbyder en stilling med rig mulighed for at få ansvar og mulighed for at udvikle sig personligt og socialt.

Lønnen bliver aftalt udfra kvalifikationer og evt krav.

Lyder det som noget for dig, så swipe dig til et job hos os på MEEW app.
Find appen på app store og google play under MEEW APP.                                                  Alternativt er du velkommen til at sende en mail med ansøgning + cv & billede til job@cafe-k.net

 

Der vil blive afsat oplæringsdag og tiltrædelse vil være hurtigst muligt.  Der bliver afholdt samtaler løbende, såfremt at du ikke hører fra os senest 1 August 2019, kan stillingen betragtes besat til anden side.

 

 

 

 

-------------------------------

Cafe K Er Fredericia & Trekants-områdets første sandwich bar og har eksisteret med samme ejer siden 2002. Vi har baseret vores værdier på den bedste hygiejne, friske og kvalitets råvarer og ikke mindst det bedste personale. Vi har gennem de sidste mange år formået at have glade og smilende kunder, og vores elite smiley er vores bevis på top hygiejne og fødevare-behandling.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.