Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cafemedarbejder til Havnens Perle

Havnens Perle er en stor grillbar eller som vi ynder at kalde den en danish diner.

Vi mangler 1-2 medarbejder til min. 30 timer pr uge. Weekendarbejde og aftenarbejde til 22.30 er en nødvendighed. Der vil være en ligelig fordeling af weekend- aften og dagsvagter.

Det forventes at man vil kunne arbejde minimum hveranden weekend på skiftende tider i tidsrummet 10.00- 22.30.

Vagterne har typisk en længde på 5-10 timer.

Da vi serverer øl og vin skal ansøger være fyldt 18 år.Arbejdet består af produktion af burgere, tallerkenretter, kundeekspedition og iøvrigt alt forefaldende køkkenarbejde.

Ansøger skal være i stand til at kunne arbejde hurtigt og have mange "bolde" i luften på én gang. Der udover skal man have et imødekommende væsen og være serviceminded.Man indgår i et team der består af yngre medarbejdere i alderen 18-30 år.

Gennemsnits timeløn vil være ca. 125 kr.Vi forventer engagement og flexibilitet.Det vil sige at vi forventer at du kan se en sport i at kunne nå mange ting på én gang med god kvalitet i arbejdet, være en del af et team samt være dine kollegaer behjælpelige med vagtbytte og lgn.Vagtplan opslåes en gang pr måned. Det kan være en god idé at ansøge ved personlig henvendelse i dagtimerne på hverdage inden 15.30.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her