Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cafemedarbejdere til Svaneke Is

Svaneke Is søger cafémedarbejdere til iscafé i Svaneke, Bornholm, Sæson 2018

Vi søger i øjeblikket cafémedarbejdere, som kan tage ansvar for driften, når caféchefen ikke er til stede. Det er vigtigt at kunne holde overblik og instruere de yngre kollegaer for at kunne få driften til at fungere optimalt.

Jobbet består i at indgå i den daglige drift såsom kundeekspeditioner, vaffel- og pandekagebagning samt afrydning og opvask. Der vil være vagter i dag- og aftentimerne samt weekenderne.

Vi forventer, at du:

- Kan tage ansvar for driften i iscaféen, når lejligheden byder sig

- Kan tage initiativ for at sikre opgaverne bliver løst ordenligt

- Er imødekommende og servicemindet

- Er pligtopfyldende

- Have mulighed for at kunne åbne cafeen om morgenen 

Hos Svaneke Is forventer vi et udadvendt personale, der er klar på de udfordringer det bringer at have med mange kunder at gøre i løbet af sæsonen. Vi bestræber os på at yde den bedst mulige kundeservice, og det forventer vi at alle vores ansatte støtter op om.

Ydermere er hygiejnekursus og relevant erfaring fra en lignende stilling en fordel.

Vi tilbyder:

En stilling, hvor du har mulighed for at tage ansvar, og du i samarbejde med dygtige kollegaer med indgående branchekendskab kan udvikle dig. Der vil også være mulighed for en personalekøbsordning. 

Hvis du er interesseret kan du sende en ansøgning til Caféchef Kiki Petersen på kp@svaneke-is.dk med emnefeltet ”ansvarlig 2018”. Der vil blive afholdt samtaler løbende, da vi gerne ser personerne ansat hurtigst muligt.

Svaneke Ismejeri 

”Svaneke Is – Ren nordisk nydelse”

For mere information om Svaneke is se www.facebook.com/svanekeis


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her