Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Call centermedarbejder

Jobbet

Afdelingen modtager dagligt ca. 800 opkald, som du skal være med til at omfordele, styre og udføre indkommende opkald til rette personer. Dette gøres med en professionel og serviceminded attitude. Du tilbydes en grundig oplæring i virksomhedens systemer, men det forventes, at du relativt hurtigt bliver selvkørende. 
 
Personen 
Du kan have mange indgangsvinkler til vikariatet, men det kræves, at du har en smilende stemme, et positivt væsen, og har du erfaring fra lignende opgaver, er det helt klart en fordel. Det er et krav, at du taler dansk og engelsk flydende samt har god forståelse for de nordiske sprog, da du også skal besvare opkald fra Norge og Sverige. 
 
Du bliver tilknyttet det faste team som tilkaldevikar, når der er sygdom, eller afdelingen skal afvikle ferie. Når du er på arbejde, er stillingen på fuld tid. 
 
Praktisk 
JKS står for rekrutteringsprocessen, og første samtale vil være på vores kontor i København. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi kalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte JKS København på tlf. 33770750  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her