Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Camping mekaniker

Som Danmarks autocamperspecialist vil du hos os komme til at beskæftige dig med montering af udstyr og tilbehør på nye og brugte autocampere samt afleveringsklargøring af solgte vogne.

Der vil også skulle udføres service på campingdelen så som gastest og fugttest samt vedligeholdelses services.

Det vil hovedsalig være campingdelen du skal arbejde på men almindelig bil mekanisk arbejde kan også forekomme.

Campingdelen er som et hus i miniformat hvor vi har de samme funktioner, vand, varme, sanitet og så en hel masse elektriske hjælpemidler som skal serviceres, men der er også traditionel skades reparation på metal og træ, så det vi søger er en ægte HÅNDVÆRKER som synes om nye udfordringer og ikke søger det traditionelle, men kan lide afveksling og udfordringer.

Vi har kunder fra hele Danmark og de øvrige lande i Europa, som ofte venter på at kunne køre videre, når deres feriebolig strejker, derfor vil der være en del kundekontakt og der kan opstå pressede situationer, hvor det er vigtig at kunne holde hovedet koldt og finde en løsning, så kunden kan fortsætte ferien.

Det er vigtig at du har en håndværks mæssig baggrund og erfaring, men det er ikke en betingelse men vi vil foretrække at du har en mekanikker uddannelse.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her