Campus 10 søger en trainee-lærer

Uddan dig til lærer og få undervisningserfaring samtidig!


Campus 10 i Thisted ønsker at ansætte en trainee-lærer til kommende skoleår til fagene dansk og engelsk.


Det er en stærk kombination!

I korte træk er det en uddannelse, hvor du læser til lærer tre dage om ugen og får SU for det. De to øvrige dage underviser du og får løn for det. Efter fire år står du med en læreruddannelse og solid undervisningserfaring oveni.


Det er en betingelse for at blive ansat, at du bliver optaget på læreruddannelsen. Du kan læse mere om uddannelsen på http://www.via.dk/uddannelser/paedagogik-og-laering/laerer/trainee-laerer.


På Campus 10 underviser vi elever på 10. årgang. Derudover har vi også Sprog 10, hvor eleverne er i gang med at lære dansk, inden de skal videre på en ungdomsuddannelse. Vi er nabo til mange af de uddannelsesmuligheder, de unge har efter Campus 10, og derfor er der naturligt masser af brobygning og samarbejde med ungdomsuddannelserne.


Hos os underviser vi ikke på traditionel vis!

Derfor skal du brænde for eksperimenterende undervisningsformer, som inddrager vores elever og motiverer dem til at opnå de bedst mulige resultater. Som ansat bliver du del af et lærerkollegie, hvor samarbejde, videndeling og fælles opgaveløsning er centrale elementer. Her er vi rundhåndede med ideer og sparring til hinanden!


Du skal brænde for vores målgruppe og se muligheder i at være en vigtig person i deres 10. skoleår. Da vi "kun" har eleverne i et enkelt år, er det afgørende at du hurtigt og natuligt skaber gode relationer.


Campus 10 har i dag 130 elever og 13 ansatte.


For yderligere oplysninger

Hvis du er interesseret i stillingen, så kom og besøg os. Vi vil gerne vise både lokaler, elever og eventuelt kommende kolleger frem.


Kontakt skoleleder Thomas Frost Andersen på 2445 5192 for at aftale et besøg.


Løn og ansættelsesforhold

Efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn. Ansøgere må påregne at blive anmodet om samtykke til indhentelse af børneattest.


Tiltrædelse den 1. august 2018.


Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist den 9. marts 2018. Vi forventer der afholdes samtaler i uge 12.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:17. januar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

EUC Nordvest søger historielærer til barselsvikariat

EUC NORDVEST Lerpyttervej 52

Historielærer til Thisted og Morsø Handelsgymnasium barselsvikariat Brænder du for historiefaget, vil du gerne dele rundhåndet ud af din viden, og kan du lide at arbejde med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop dén, vi med lys og lygte...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Trombakken søger en traineelærer

THISTED KOMMUNE

Trombakken søger en traineelærer Uddan dig til lærer og få undervisningserfaring samtidig! Trombakken, Snedsted skole, ønsker at ansætte en traineelærer til det kommende skoleår til fagene dansk, engelsk og håndværk design. Vi er Thisted Kommunes sk...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Uddan dig til lærer samtidig med at du arbejder på Østre Skole!

ØSTRE SKOLE

Uddan dig til lærer samtidig med at du arbejder på Østre Skole! Vil du tage en læreruddannelse, samtidig med at du arbejder ca. 10 timer om ugen på Østre Skole? Så er du den trainee-lærer, vi søger! Du får en unik mulighed for at kombinere lærerstud...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Rotationsvikar lærer

Mou Skole

Aalborg
Lærer til rotationsvikariat Mou skoleMou skole søger en læreruddannet rotationsvikar. Stillingen er på 30 timer og er tidsbegrænset fra 26.02.-01.06.Som ansøger til dette job, skal du være berettiget til at blive ansat som rotationsvikar. Hvis du er...