Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Campus Vejle, HF & VUC søger studiesekretær

 

Vi søger en ny studiesekretær som skal varetage de studieadministrative funktioner på HF uddannelsen på Campus Vejle, HF & VUC, og som har lyst til at arbejde i et dynamisk uddannelsesmiljø. Du kommer til at afløse en af vores studiesekretærer, som har valgt at gå på pension i starten af 2021. Vi sørger for, at du får en grundig introduktion og oplæring inden du selv får ansvaret for opgaverne. Studiesekretærfunktionen er en meget alsidig funktion, hvor du kommer til at samarbejde med medarbejdere fra skolens forskellige afdelinger og du indgår i et team med flere studiesekretærer i et arbejdsmiljø, hvor der er en god uformel tone og plads til humor.

Om stillingen

Du vil som studiesekretær blandt andet arbejde med følgende:

  • Elevadministration på HF herunder aktivitetsindberetning til Undervisningsministeriet.
  • Eksamensplanlægning inkl. eksamensafvikling og udstedelse af beviser
  • Diverse indberetninger til eksterne instanser
  • Optagelsesproces i samarbejde med studievejlederne
  • Registrering af specialpædagogiske støttetimer
  • Telefonbetjening
  • Kontakt til kursister og andre uddannelsesinstitutioner.

Om dig

Du er udadvendt og ansvarsbevidst og kan lide at arbejde med mennesker. Du er god til at samarbejde og tænker i løsninger. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret med opgaverne og du trives med en arbejdsdag, hvor du får opgaverne fra hånden.

En væsentlig del af dit arbejde består af elevadministration. Derfor vil det være en fordel med et indgående kendskab til og erfaring med det studieadministrative system Ludus. Er du superbruger i Ludus vil det være et stort plus. Vi ønsker endvidere, at du er en meget erfaren bruger af Microsoft Office pakken især Word og Excel.

Derudover har du gode formuleringsevner både i skrift og tale og vi forventer, at du har erhvervserfaring fra lignende stilling.

Om Campus Vejle, HF & VUC
Campus Vejle, HF & VUC er en af regionens største uddannelsesinstitutioner med ca. 300 medarbejdere og ca. 2.500 årselever på ungdomsuddannelserne. Omkring 400 kursister går på HF. HF er en del af Gymnasieafdelingen som også består af HHX og EUX Business. Ud over de gymnasiale uddannelser huser Campus Vejle også EUD Business, VUC samt et kursuscenter.

Campus Vejle er Team Danmark skole og har et stort sportscollege. I Vejle, Ålborg, Århus, København og Åbenrå har vi afdelinger af vores AspIT-uddannelse.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn aftales på basis af overenskomst med relevant faglig organisation og på basis af din baggrund og erfaring. Din ugentlige arbejdstid udgør 37 timer.

Ansøgning
Send din ansøgning inkl. CV og eksamenspapirer via linket Søg jobbet. Ansøgningsfristen er torsdag den 17. september 2020. Vi forventer at afholde ansættelsessamtale i uge 39. Vi ønsker stillingen besat senest 1. november 2020.

Hvis du har spørgsmål
Er du velkommen til at kontakte administrationsleder Carina Lønborg på tlf. 72 16 26 26 eller e-mail clo@campusvejle.dk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.