Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Campus Vejle søger undervisere til HHX

Vil du bruge dine talenter på unge mennesker?

På Campus Vejle søger vi flere forskellige profiler til at undervise på Handelsgymnasiet pga. elevfremgang til det kommende skoleår. Således søger vi en underviser med kompetencer i engelsk og tysk, samt 3-4 økonomer til undervisningen i international økonomi, samfundsfag og virksomhedsøkonomi gerne suppleret med jura eller informatik. De to af stillingerne er barselsvikariater.

 

Vi tilbyder

Som underviser på Campus Vejle bliver du en del af et inspirerende team af kolleger, som arbejder for at levere den bedste undervisning til vores elever.

Vi har en uformel omgangstone, som er med til at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter medbestemmelse og det kollegiale højt.

Du bliver mødt af hjælpsomme og nysgerrige kolleger som sammen med dig planlægger undervisningsforløbet som er funderet i konkrete og relevante problemstillinger fra den virkelige verden.

Uanset om du er ny eller garvet underviser, vil vi støtte dig, så du lander godt og bliver fortrolig med undervisningsopgaven. Som ny medarbejder får du en mentor tilknyttet, så du kommer bedst muligt ind i arbejdet og finder dig til rette i lærerkollegiet.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse. Det er ikke et krav, at du har undervist tidligere, men du skal have lysten til at sætte dine kompetencer i spil inden for undervisning. Derudover ønsker vi at:

  • Du har lyst til at arbejde med unge mennesker
  • Du får glæde ved at formidle faglig viden som gør en forskel for elever og kollegaer
  • Du tænker globalt og møder verden med nysgerrighed og humor
  • Du er en teamplayer, men kan også yde en selvstændig indsats.
  • Du har bestået pædagogikum, men det er ikke et krav.
  • Du har muligvis interesse i at undervise i økonomifagene på engelsk.

 

Om Campus Vejle

Campus Vejle er en af regionens største uddannelsesinstitutioner med ca. 2.500 årselever på ungdomsuddannelserne. Omkring 1.200 elever går på Handelsgymnasiet. Gymnasieafdelingen omfatter desuden HF og EUX Business der har i alt omkring 600 elever. Ud over de gymnasiale uddannelser huser Campus Vejle også EUD Business, VUC og AspIT/AspIN. Campus Vejle er desuden Team Danmark skole og har et stort Sportscollege.

 

Om stillingen

Der er som udgangspunkt tale om fuldtidsstillinger, men deltid kan også være en løsning. Du ansættes i Gymnasieafdelingen med tilknytning til Handelsgymnasiet.

Du kan læse mere om Gymnasieafdelingen og Campus Vejle her www.campusvejle.dk

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn aftales på basis af overenskomst med relevant faglig organisation og på basis af din baggrund og erfaring. Ansættelse er pr. 1. augsut 2021.

 

Hvis du har spørgsmål 

Er du velkommen til at kontakte en af de to uddannelsesledere:

  • Thomas Dalgaard på tlf. 72 16 27 70 eller e-mail thda@campusvejle.dk
  • Joan Kaltoft på tlf. 72 16 26 64 eller e-mail joka@campusvejle.dk

 

Ansøgning

Send os din ansøgning hurtigst muligt og senest den 3. maj ved at klikke på linket "Søg jobbet ", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, CV, eksamenspapirer samt yderligere bilag. Vi holder samtaler løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.