Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cand.merc.aud. eller økonom til tilsyn med finansiel rapportering

I Finanstilsynets kontor for finansiel rapportering, FIRA, arbejder vi bredt med regnskabs- og revisionsmæssige forhold på hele det finansielle område og fører tilsyn med, at de finansielle virksomheder overholder regnskabsreglerne. Vores ambitionsniveau er, at vi opdager fejl, der har væsentlig betydning for regnskabsbrugerne, så disse kan blive rettet hurtigst muligt, og at vi medvirker til, at de finansielle virksomheders regnskaber er relevante og retvisende for brugerne. Til denne vigtige samfundsmæssige opgave søger vi nu en dygtig revisor eller økonom.

Hvad forventer vi af dig?
Du bliver en del af et team på 11 medarbejdere med baggrund inden for revision, økonomi mm. Vi forventer, at du kommer med en stor portion lyst til at lære, hvordan vi arbejder med at føre tilsyn med, om finansielle virksomheder overholder de gældende regnskabsregler (regnskabskontrol), og hvordan vi arbejder med at opdatere de særlige regnskabs- og revisionsregler for de finansielle virksomheder. Vi vil naturligvis sørge for at give dig en grundig oplæring.

Kan du sætte kryds ved følgende fire karaktertræk, er du et godt match til stillingen:

1. Du er god til at analysere og vil gerne kombinere økonomi og jura. Stærk analytisk sans kombineret med økonomisk eller revisionsmæssig faglighed og mod på at kombinere økonomi og jura indebærer, at du tidligt i ansættelsen kan indgå i et tværfagligt samarbejde med teamet i kontoret og være med til at vurdere, om regnskaberne fraviger fra reglerne, og om fravigelsen er af væsentlig betydning.

2. Du er god til at samarbejde og er en god formidler. Det er vigtigt, at du kan formidle komplekse problemstillinger især skriftligt men også mundtligt. Det er også vigtigt, at du er indstillet på et tæt samarbejde med kollegaer med forskellige uddannelser og en høj faglighed.

3. Du har mod på at lære nyt. Du synes, at det er spændende at arbejde med nye problemstillinger og at bidrage med gode analyser, fremstillinger og vurderinger, og du vil gerne følge tingene til dørs.

4. Du bliver motiveret af at løse vigtige samfundsopgaver. Du bidrager til at løse en vigtig opga-ve i arbejdet med at sikre tilliden til den finansielle sektor. Du trives i det politiske miljø og glæder dig over dit arbejdes relevans for resten af samfundet. Du kan levere et hurtigt output, når der er behov for det, men også arbejde med den fornødne omhyggelighed når situationen kræver det.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har en cand.merc.aud. uddannelse eller en økonomisk orienteret kandidatuddannelse, så du f.eks. er cand.polit., cand.oecon., cand.merc.fir. eller cand.scient.pol.
  • har relevant erfaring fra den finansielle og/eller offentlige sektor, men nyuddannede kommer også i betragtning.
Hvilke opgaver skal du især løse?
Dine primære opgave bliver at udføre regnskabskontrol. Herudover vil du deltage i dele af kontorets øvrige arbejde. Herunder f.eks.:

  • arbejdet med løbende at opdatere de særlige regnskabs- og revisionsregler for finansielle virk-somheder.
  • besvarelse af regnskabs- og/eller revisionsmæssige spørgsmål fra de finansielle virksomheder el-ler fra andre kontorer i Finanstilsynet.
  • opdatering af kontorets forretningsgange, arbejdsgangsbeskrivelser og analyseværktøjer.
  • bidrag til eller deltagelse i arbejdet med regnskab og revision i de europæiske tilsynskomiteer.
Hvordan er dine ansættelsesvilkår?
Din ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Du vil blive indplaceret som fuldmægtig eller specialkonsulent. I forbindelse med ansættelse skal du fremvise straffeattest.

Vi har et internt karriere- og kompetenceprogram, og når det kommer til arbejdsvilkår, er vi også en attraktiv arbejdsplads. Vi har flekstidsordning, betalt frokostpause, kantineordning, massageordning, renseriordning, fri parkering og fodbold-, løbe- og badmintonklubber.

Sådan ansøger du
Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på finanstilsynet.dk senest den 9. februar 2020. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kontorchef Trine Høybye på 61 93 07 47 eller til vicekontorchef Tine Heerup på 33 55 83 73.

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR-partner Carsten Andersen på 91 33 70 02.

Du kan læse mere om Finanstilsynet på www.finanstilsynet.dk – særligt under rubrikken ”Karriere”. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.