Cand.scient.san. eller cand.cur. søges til projektstilling i Akutafdelingen - Optimering arbejdsgange i akutafdelingen

Cand.scient.san. eller cand.cur. søges til projektstilling i Akutafdelingen - Optimering arbejdsgange

Er det dig, der skaber synlige resultater for Akutafdelingen på Holbæk Sygehus? Du er rutineret i kvalitetssikring og har erfaring med optimering af arbejdsgange. Du får seks spændende måneder i projektansættelse til at kortlægge arbejdsgange i akutmodtagelsen. Den konkrete problemstilling vi ønsker belyst og eventuelt forandret, drejer sig om rekvirering af EKG på akutindlagte patienter på afdelingen. Du skal analysere arbejdsgangene og iværksætte tiltag, der kan forbedre flowet omkring EKG-tagningen i afdelingen.

Om afdelingen

Afdelingen har ansvaret for cirka 95% af de akutte patienter, der kommer til Holbæk Sygehus. Vi vurderer patienterne, stiller en diagnose og opstarter behandling. Det får vi klaret på cirka fire timer (gennemsnit) inden patienten enten indlægges eller udskrives.

I akutafdelingens sengeafsnit, Akut Diagnostisk Enhed, udreder og behandler vi en varieret gruppe af primært intern medicinske patienter. Her bliver patienter indlagt til fx observation eller til planlægning af mere komplicerede forløb.

På skadestuen arbejder vi målrettet med at optimere forløbene, fx med ultralydsvejledt femoralisblok til patienter med hoftefraktur.

Vi er 36 læger, 60 sygeplejersker og 11 sekretærer ansat i afdelingen.

Opgaven

Vi arbejder løbende med at forbedre vores behandling af patienter og med at optimere vores arbejdsgange. Til det formål har vi brug for fokuseret at forbedre arbejdsgangene omkring vurdering af hvilke patienter, der rekvireres EKG på samt mere effektiv brug af EKG taget i ambulancen.
Vi har cirka 23.000 patienter igennem til indlæggelse om året, og mange af disse får taget et EKG. Så en lille forbedring af arbejdsgangene vil have stor effekt på patientforløbene.

Dit primære arbejde går derfor ud på:

  • systematisk at gennemgå og analysere nødvendigheden af rekvirering af EKG på akutindlagte patienter

  • at undersøge hvordan en EKG taget i ambulancen kan overføres til sygehusets journalsystem

  • at udfærdige, iværksætte og implementere handleplaner og procedurer (og tilhørende D4 dokumenter) med udgangspunkt i de identificerede fokusområder

For at du kan få en fornemmelse af arbejdsgangene på afdelingen begynder din ansættelse med et kortvarigt klinisk ophold på afdelingen i blandende vagter (dag og aften).

Der er tale om en opgave om med faglig udvikling af drift og organisation. Der er ikke tale om et forskningsprojekt.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job Du kommer til at arbejde på et velfungerende sygehus, på en attraktiv og fagligt udfordrende arbejdsplads og et eftertragtet uddannelsessted. Vi sætter barren højt, og det viser sig på en række områder, hvor både akutafdelingen og Sygehuset er på forkant med udviklingen. Her får du mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi fortsat kan vise vejen, når det handler om akutområdet. Og ikke mindst bliver du bliver del af teamet af kompetente kolleger, som venter på at byde dig velkommen.

Om dig

Vi forestiller os, at du er cand.scient.san. eller cand.cur. Du trives med at arbejde selvstændigt. Du er udadvendt, imødekommende og fleksibel og så har du erfaring med:

• forskningsarbejde, dataindsamling eller kvalitetsarbejde

• iværksættelse af forandringsprocesser

• sygehusets journalsystem og D4

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er tidsbegrænset og som udgangspunkt en fuldtidsstilling i 6 måneder. Stillingen kan evt. kombineres med et job som klinisk arbejdende sygeplejerske, dvs. halv tid projekt og halv tid klinik. I den kombination er ansættelsen tidsbegrænset på 1 år.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest og efter aftale.

Du skal være opmærksom på, at du kommer til at færdes på en afdeling der også modtager og behandler patienter, der indlægges under diagnosen "obs COVID-19"

Kontakt Hanne

Skriv til ledende oversygeplejerske Hanne Baden Nielsen på hannni@regionsjaelland.dk, som kan besvare dine spørgsmål.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Udbudsjurist i barselvikariat til Region Sjællands Koncern Indkøb, Ny Østergade 7 i Roskilde

Region Sjælland

Sorø
Til Koncern Indkøbs Team Jura og Kontrakter søger vi en barselsvikar for en af vores udbudsjurister til 12 måneders ansættelse fra 1. april 2021. Jura og Kontrakter er et socialt og fagligt velfungerende team, bestående af 6 dygtige jurister som pri...
Indrykket:12. januar 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Udbudsjurist i barselvikariat til Region Sjællands Koncern Indkøb, Ny Østergade 7 i Roskilde

Region Sjælland

Sorø
Til Koncern Indkøbs Team Jura og Kontrakter søger vi en barselsvikar for en af vores udbudsjurister til 12 måneders ansættelse fra 1. april 2021. Jura og Kontrakter er et socialt og fagligt velfungerende team, bestående af 6 dygtige jurister som pri...
Indrykket:12. januar 2021