Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Casual Beauty søger Frisør

Casual Beauty søger en uddannet frisør vi kan kontakte når vi løbende får større opgaver i virksomheder. Du vil typisk skulle på virksomhedsbesøg i 4-8 timer og vil være Casual Beauty´s ansigt udadtil.

Du vil løbende blive kontaktet når der er opgaver til dig. Opgaverne komme til at variere i størrelse og stederne kan variere. Stillingen passer perfekt til personen, der kunne tænke sig et bi-job ved siden af sit salon arbejdet eller personen der står uden job og kunne tænke sig at tjene lidt penge. 

Som Casual Beauty´s nye tilkalder frisør, bliver du tilbudt:

  • En spændende chance, med mulighed for fastansættelse senere. 
  • Timeløn på 180kr. 
  • En varieret hverdag.

Vi glæder os til, at høre fra dig og vi modtager ansøgninger fra hele Danmark :)   


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329807770Phoenix-a55a25a612018-05-08T10:03:33.177Casual Beauty søger Frisør

Casual Beauty søger en uddannet frisør vi kan kontakte når vi løbende får større opgaver i virksomheder. Du vil typisk skulle på virksomhedsbesøg i 4-8 timer og vil være Casual Beauty´s ansigt udadtil.

Du vil løbende blive kontaktet når der er opgaver til dig. Opgaverne komme til at variere i størrelse og stederne kan variere. Stillingen passer perfekt til personen, der kunne tænke sig et bi-job ved siden af sit salon arbejdet eller personen der står uden job og kunne tænke sig at tjene lidt penge. 

Som Casual Beauty´s nye tilkalder frisør, bliver du tilbudt:

  • En spændende chance, med mulighed for fastansættelse senere. 
  • Timeløn på 180kr. 
  • En varieret hverdag.

Vi glæder os til, at høre fra dig og vi modtager ansøgninger fra hele Danmark :)   

2018-07-07T00:50:58.850 Casual Beauty søger en uddannet frisør vi kan kontakte når vi løbende får større opgaver i virksomheder. Du vil typisk skulle på virksomhedsbesøg i 4-8 timer og vil være Casual Beauty´s ansigt udadtil. Du vil løbende blive kontaktet når der er opgaver til dig. Opgaverne komme til at variere i størrelse og stederne kan variere. Stillingen passer perfekt til personen, der kunne tænke sig et bi-job ved siden af sit salon arbejdet eller personen der står uden job og kunne tænke sig at tjene lidt penge. Som Casual Beauty´s nye tilkalder frisør, bliver du tilbudt: En spændende chance, med mulighed for fastansættelse senere. Timeløn på 180kr. En varieret hverdag. Vi glæder os til, at høre fra dig og vi modtager ansøgninger fra hele Danmark :)10Phoenixa55a25a6101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-06T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3240553Casual Beauty11vestergårdsvej 5, 2.tv2600GlostrupDKDanmarkORS/a55a25a6_logo.pngORS/Small/a55a25a6_logo.png155.6654790012.38332800
emil@casualbeauty.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid8Fuldtid46Permanent47Tidsbegrænset567480PhoenixMedium0011https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a55a25a6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a55a25a6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a55a25a6&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a55a25a6&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Salg/1.jpgBrænder du for at blive Frisør?12007991Dansk3Læse/ tale514105Frisør2Salg354852408emil@casualbeauty.dkemil@casualbeauty.dkDKDanmarkDKDanmark329982601fuldtids frisør.Robot Helin Hair Salon er en frisør salon hvor vi sætter vores kunder højt og behanlde dem godt. vi er en kæde salon på tre saloner som har beliggenhed i Værløse og Kokkedal og allerød.. Vores kunde kreds er fra barn til ældre.. så vis du har har en gode faglighed inden for frisør og er kreativ og går op i det du laver, så er det her du skal arbejde.

Helin Hair Salon er en frisør salon hvor vi sætter vores kunder højt og behanlde dem godt. vi er en kæde salon på tre saloner som har beliggenhed i Værløse og Kokkedal og allerød.. Vores kunde kreds er fra barn til ældre.. 

så vis du har har en gode faglighed inden for frisør og er kreativ og går op i det du laver, så er det her du skal arbejde.

 

Helin Hair salonVærløse2019-03-22T00:00:002019-04-30T00:00:00
329979926Frisør søges deltidRobot Kunne du tænke dig at arbejde 20 til 30 timer ugentligt på Frederiksberg? Du tilbydes at arbejde i en velkendt og hyggelig salon med fast løn og provision. Du får frihed under ansvar. Salonen har eksisteret i 20 år, og har stor fast kundekreds. Du tilbydes god løn med provision og flexibel arbejdstid og så har du følgende kvalifikationer, kontakt salonen for en samtale. Du er uddannet frisør, og kommer med erfaring Du har den 4-årige frisøruddannelse Du er smilende, positiv og en god kollega Du kan indgå i et team og bidrager til en god hverdag Du har et højt serviceniveau og er god til at sevicere dine kunde Du elsker mode og gør noget ud af dig selv. Så er du meget velkommen til at kontakte Salonen for en samtale. Henvendelse pr. email.

Kunne du tænke dig at arbejde 20 til 30 timer ugentligt på Frederiksberg?

Du tilbydes at arbejde i en velkendt og hyggelig salon med fast løn og provision. Du får  frihed under ansvar.

Salonen har eksisteret i 20 år, og har stor fast kundekreds.

Du tilbydes god løn med provision og flexibel arbejdstid og så har du følgende kvalifikationer, kontakt salonen for en samtale. 

                 Du er uddannet frisør, og kommer med erfaring

                 Du har den 4-årige frisøruddannelse

                 Du er smilende, positiv og en god kollega

                 Du kan indgå i et team og bidrager til en god hverdag         

                 Du har et højt serviceniveau og er god til at sevicere dine kunde

                 Du elsker mode og gør noget ud af dig selv.

Så er du meget velkommen til at kontakte Salonen for en samtale. Henvendelse pr. email.Loui Kramer Salon Romeo & JulieFrederiksberg2019-03-18T00:00:002019-04-30T00:00:00
329979242Frisør på Plejecenter SjælsøRobot Om jobbet Plejecenter Sjælsø søger frisør til salon på plejecenteret. Vi stiller lokale til rådighed, hvor frisørbehandlinger kan foretages og der skal betales leje af lokalet svarende til 20 af indtjening uden moms. Plejecenteret betaler for el, varme, vand, intern telefon ligesom vi stiller håndklæder til rådighed Vi forestiller os, at du har åbent 2 - 3 dage ugentligt og kan varetage behandling i salon såvel som på plejeafdelingerne og bo-enhederne. Du skal selv indkøbe og betale for hårmidler, sakse etc. Din profil Du er uddannet frisør og har holdt dig alour med faget ligesom du er tålmodig og samarbejder godt med ældre medborgere, som kan have forskellige funktionsnedsættelser. Du har et positivt og imødekommende væsen, taler klart og tydeligt ligesom du er rolig og udadvendt. Derfor skal du vælge os Vi har gennem mange år haft frisørsalon på plejecenteret og ønsker at fortsætte med dette tilbud til glæde for vore beboere og daggæster. Her bor 137 borgere og der kommer 25 daggøster dagligt, hvoraf mange fortsat nyder at få ordnet håret. Ansættelsesvilkår Du er selvstændig erhvervsdrivende og afregner for leje af lokalet. Om os Plejecenter Sjælsø er er stort plejecenter med 137 beboere og 35 daggæster dagligt. Vi ligger skønt med udsigt ned til Sjælsø. Ansøgning, samtale og kontakt Du søger jobbet ved at klikke på knappen Søg stilling nedenfor. Samtaler: afholdes efter udløb af ansøgningsfristOm jobbet

Plejecenter Sjælsø søger frisør til salon på plejecenteret.

Vi stiller lokale til rådighed, hvor frisørbehandlinger kan foretages og der skal betales leje af lokalet svarende til 20 % af indtjening uden moms.

Plejecenteret betaler for el, varme, vand, intern telefon ligesom vi stiller håndklæder til rådighed

Vi forestiller os, at du har åbent 2 - 3 dage ugentligt og kan varetage behandling i salon såvel som på plejeafdelingerne og bo-enhederne.

Du skal selv indkøbe og betale for hårmidler, sakse etc.

Din profil

Du er uddannet frisør og har holdt dig alour med faget ligesom du er tålmodig og samarbejder godt med ældre medborgere, som kan have forskellige funktionsnedsættelser.

Du har et positivt og imødekommende væsen, taler klart og tydeligt ligesom du er rolig og udadvendt.

Derfor skal du vælge os

Vi har gennem mange år haft frisørsalon på plejecenteret og ønsker at fortsætte med dette tilbud til glæde for vore beboere og daggæster. Her bor 137 borgere og der kommer 25 daggøster dagligt, hvoraf mange fortsat nyder at få ordnet håret.

Ansættelsesvilkår

Du er selvstændig erhvervsdrivende og afregner for leje af lokalet.

Om os

Plejecenter Sjælsø er er stort plejecenter med 137 beboere og 35 daggæster dagligt. Vi ligger skønt med udsigt ned til Sjælsø.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: afholdes efter udløb af ansøgningsfrist

Rudersdal KommuneBirkerød2019-03-16T00:00:002019-03-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

fuldtids frisør.

Helin Hair salon

Værløse
Helin Hair Salon er en frisør salon hvor vi sætter vores kunder højt og behanlde dem godt. vi er en kæde salon på tre saloner som har beliggenhed i Værløse og Kokkedal og allerød.. Vores kunde kreds er fra barn til ældre.. så vis du har har en gode ...
Indrykket:22. marts 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Frisør søges deltid

Loui Kramer Salon Romeo & Julie

Frederiksberg
Kunne du tænke dig at arbejde 20 til 30 timer ugentligt på Frederiksberg? Du tilbydes at arbejde i en velkendt og hyggelig salon med fast løn og provision. Du får frihed under ansvar. Salonen har eksisteret i 20 år, og har stor fast kundekreds. Du t...
Indrykket:18. marts 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Frisør på Plejecenter Sjælsø

Rudersdal Kommune

Birkerød
Om jobbet Plejecenter Sjælsø søger frisør til salon på plejecenteret. Vi stiller lokale til rådighed, hvor frisørbehandlinger kan foretages og der skal betales leje af lokalet svarende til 20 af indtjening uden moms. Plejecenteret betaler for el, va...
Indrykket:16. marts 2019
Udløbsdato:25. marts 2019