Category Manager, Home Office & Gaming Accessories

Kunne du tænke dig at være med til at skabe et varemærkeunivers indenfor Gaming & Home Office? Evner du at udvikle en hardware kategori fra bunden, og besidder du et naturlig visionært outlook? Så er det måske dig vi er på udkig efter.

PersonaleBørsen søger for vores kunde Aurora Group A/S, en ”Brand Evangelist”, der vil med på rejsen om at skabe Nordens mest attraktive kategori indenfor Home Office og Gaming Accessories.

Jobbet

Jobbet der tilbydes, er et udfordrende job i en dynamisk og vækstende nordisk virksomhed med kunden i centrum. Der fokuseres på at levere gennemtænkte koncepter både til detailhandlen og B2B segmentet.

Som Category Manager bliver du ansvarlig for hele kategorien, der indeholder tilbehør til computer og Gaming. Herunder kategoriens målsætninger for omsætning, indtjening, lagerværdier etc.

I tæt samarbejde med dine kolleger, bliver din primære opgave at udvikle kategorien fra bunden, skabe varemærkeuniverser, og videreformidle disse til virksomhedens interne og eksterne interessenter. Dine ansvarsområder vil blandt andet indeholde:

 • Opbygge en brandportefølje inden for kategorien
 • Ansvarlig for styring og udviklingen af kategorien herunder brandstrategi, forretningsplan, Brand Pillars m.m.
 • Budgetplanlægning og strategiske prioriteter
 • Opbygge et bredt markedskendskab indenfor kategorien via konkurrentanalyser
 • Opbygge stærke leverandørrelationer for optimal performance i markedet
 • Supportere salgsafdelingen med kundepræsentationer, prisstrukturer, tilbudsgivning, produkttræning og skræddersyede kampagner
 • Støtte marketing ved oprettelse af marketingplaner, årligt hjul, kundepræsentationer, POS, positionering etc

Videreformidling af varemærkernes DNA er en essentiel del af jobbet. Som primus motor for dine varemærker, vil du aktivt skulle drive og deltage på interne salgsmøder og eksterne kundemøder.

Virksomheden tilbyder

Du vil få engagerede kollegaer med en uformel omgangstone. I Aurora Group og Deltaco arbejdes der i en kultur, hvor der tages ansvar for egen funktion og gives frihed til at tage beslutninger. Opgaver løses i tæt samarbejde og sparring med kollegaer fra øvrige afdelinger.

Når du ikke er på forretningsrejse eller arbejder fra hjemmekontoret, så vil din dagligdag foregå på virksomhedens hovedkontor i Ballerup eller Älvsjö. Dette afhængig af om du er bosiddende nær København eller Stockholm. Stillingen refererer til Head of Category Management og indeholder ikke ledelse. Stillingen indeholder ca. 35 rejsedage om året. Primært i Norden.

Kandidaten

Vi tænker, at du har en handelsmæssig uddannelse og minimum 2-3 års erfaring fra lignende stilling med kategoriansvar, og nu er klar til næste step i din nystartede karriere. Det vigtigste er din karakter, passion og effektivitet.

Du har en naturlig interesse for teknik indenfor Consumer Electronics, Gaming og Computer, og har fingeren på pulsen når der tales produkter og varemærker. Som Brandspecialist for kategorien skal du:

 • Være struktureret og analytisk
 • Tage ansvaret for dine brands og vækste kategorien
 • Forstå vigtigheden af gode relationer og godt købmandskab
 • Kunne styre en bred portefølje med høj rotation og korte livscyklus
 • Være klar til at arbejde i højt tempo med komplekse opgaver i et internationalt miljø
 • Besidde gode samarbejdsegenskaber og være klar til at hjælpe dine kollegaer

Du har evnen til at begejstre dine nordiske kollegaer med dit engagement og viden inden for kategorien. Du er udadvendt og tillidsfuld og i stand til at opbygge et godt samarbejde med dine leverandører.

Løn

Løn efter forhandling, inkl. pension, sundhedsforsikring, frokostordning, fri telefon, wi-fi og lap-top.

Du ansættes på funktionærvilkår.

Sprog

Dansk og engelsk i skrift og tale.

Virksomheden

Aurora Group og Deltaco er i dag en førende partner i Norden med mere end 100 års erfaring indenfor forbrugerelektronik og med aktiviteter i 10 forskellige lande. Distributionen er samlet på et centrallager i Jönköping og et satellitlager i Lilla Edet i Sverige. Internt salg varetages lokalt og support samt Back Office varetages fra hovedkontoret i Ballerup, Danmark.

Aurora Group & Deltaco’s forretningskoncept består i skabe værdi for vores partnere gennem at bygge brands og bygge business. Vores mål er at være den stærkeste partner i Norden, respekteret for vores koncepter og serviceydelser, betroet for vores højt kvalificerede medarbejdere og fremragende eksekvering

We build your business – We build your brand

Aurora Group er en del af den svenske børsnoterede virksomhed Dist IT AB. For yderligere information: Aurora Group og Dist IT


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.