Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cater

Cater til Café og Brasserie Skt. Gertrud - Odense

Restauranten er en franskinspireret café/brasserie i hjertet af Odense.

Vi serverer kvalitetsmad, både til frokost og om aftenen i vores brasserie og á la carte restaurant.

Vi søger en erfaren cater, der er kreativ og idérig, og som har lyst til at være en vigtig del af et team i et køkken med et varieret fransk inspireret menu koncept.

Maden tilbereder vi fra bunden og bruger friske kvalitetsråvarer. Køkkenteamet består p.t. af Køkkenchef, Souschef, 4 friske fuldtidskokke og 2 deltidskokke.

Restauranten er åben 7 dage om ugen og vores køkken har åbent fra kl. 09.00 - 22.00.

Vi tilbyder

  • En fast fuldtidsstilling med varierende arbejdstider
  • Gode kolleger og ordnede forhold
  • God løn der modsvarer dine kvalifikationer

Hvis du ønsker flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at skrive til Mark på markb@mail.tele.dk

Ansøgning:

Send e-mail med din ansøgning og CV til Mark Beetson på markb@mail.tele.dk

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330020713Phoenix-f4a20d4012019-05-09T00:00:00Cater

Cater til Café og Brasserie Skt. Gertrud - Odense

Restauranten er en franskinspireret café/brasserie i hjertet af Odense.

Vi serverer kvalitetsmad, både til frokost og om aftenen i vores brasserie og á la carte restaurant.

Vi søger en erfaren cater, der er kreativ og idérig, og som har lyst til at være en vigtig del af et team i et køkken med et varieret fransk inspireret menu koncept.

Maden tilbereder vi fra bunden og bruger friske kvalitetsråvarer. Køkkenteamet består p.t. af Køkkenchef, Souschef, 4 friske fuldtidskokke og 2 deltidskokke.

Restauranten er åben 7 dage om ugen og vores køkken har åbent fra kl. 09.00 - 22.00.

Vi tilbyder

  • En fast fuldtidsstilling med varierende arbejdstider
  • Gode kolleger og ordnede forhold
  • God løn der modsvarer dine kvalifikationer

Hvis du ønsker flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at skrive til Mark på markb@mail.tele.dk

Ansøgning:

Send e-mail med din ansøgning og CV til Mark Beetson på markb@mail.tele.dk

 

2019-07-05T00:51:17.887 Cater til Caf og Brasserie Skt. Gertrud - Odense Restauranten er en franskinspireret caf brasserie i hjertet af Odense. Vi serverer kvalitetsmad, både til frokost og om aftenen i vores brasserie og la carte restaurant. Vi søger en erfaren cater, der er kreativ og id rig, og som har lyst til at være en vigtig del af et team i et køkken med et varieret fransk inspireret menu koncept. Maden tilbereder vi fra bunden og bruger friske kvalitetsråvarer. Køkkenteamet består p.t. af Køkkenchef, Souschef, 4 friske fuldtidskokke og 2 deltidskokke. Restauranten er åben 7 dage om ugen og vores køkken har åbent fra kl. 09.00 - 22.00. Vi tilbyder En fast fuldtidsstilling med varierende arbejdstider Gode kolleger og ordnede forhold God løn der modsvarer dine kvalifikationer Hvis du ønsker flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at skrive til Mark på markb@mail.tele.dk Ansøgning: Send e-mail med din ansøgning og CV til Mark Beetson på markb@mail.tele.dk11jobnetf4a20d40100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-04T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3523803SCT GERTRUD ApS11Jernbanegade 85000Odense CDKDanmark0markb@mail.tele.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent757652JobNet4986544498654410009-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f4a20d40https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f4a20d40https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f4a20d40&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f4a20d40&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonCater1Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration361745955Mark Beetsonmarkb@mail.tele.dkDKDanmarkDKDanmark330135673Køkken souschef - OdenseRobot Vi søger engageret souschef til vores køkken i Bowl& 39 n& 39 Fun Odense Er du vores nye køkken souschef? Med en restaurant hvor vi altid har fart over feltet, søger vi netop nu en souschef med erfaring inden for køkkenbranchen. Du vil være med til at lave god mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl n Fun og The Grill. Du er engageret, kvalitetsbevidst og kan arbejde i et raskt tempo. Stillingen er nyoprettet, derfor kan du selv være med til at præge den indenfor vores koncepter. Er du fuld af gåpåmod og klar til at blive en del af et team, hvor højt arbejdshumør og gode arbejdsgange er en del af hverdagen? Så er det lige dig, vi leder efter! Om The Grill Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af snart 17 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at vi har retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar og stå klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter, som bliver tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende for gæsterne. Hvad kan vi tilbyde dig? Favorable arbejdstider fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden, hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere). 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid, at alle vores kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at I altid har jeres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Månedlige timer vil ligge indenfor 160-170 timer. Der kan forventes friweekend hver 2. weekend. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt. Løn efter kvalifikationer Et stort udvalg af personalegoder Som køkken souschef får du en stilling, hvor du får indflydelse og sammen med dit team skal skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling. Dine arbejdsopgaver Som souschef hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst både visuelt og smagsmæssigt. Du er køkkenchefens højre hånd. Du er en del af den daglige drift og løbende optimering Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder Ad Hoc opgaver Vi forventer, At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd. Kan du se dig selv i ovenstående stilling, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted allerede i dag. Stillingen er fuldtid, og lønnen aftales indviduelt efter kvalikationer og erfaring. Absættelse vil være til februar 2020 eller snarst herefter - Samtaler afholdes inden jul. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.Vi søger engageret souschef til vores køkken i Bowl'n'Fun Odense

Er du vores nye køkken souschef? Med en restaurant hvor vi altid har fart over feltet, søger vi netop nu en souschef med erfaring inden for køkkenbranchen. Du vil være med til at lave god mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl’n’Fun og The Grill. Du er engageret, kvalitetsbevidst og kan arbejde i et raskt tempo.

Stillingen er nyoprettet, derfor kan du selv være med til at præge den indenfor vores koncepter.

Er du fuld af gåpåmod og klar til at blive en del af et team, hvor højt arbejdshumør og gode arbejdsgange er en del af hverdagen? – Så er det lige dig, vi leder efter!

Om The Grill
Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af snart 17 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at vi har retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar og stå klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter, som bliver tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende for gæsterne.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Favorable arbejdstider fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden, hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid, at alle vores kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at I altid har jeres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Månedlige timer vil ligge indenfor 160-170 timer. Der kan forventes friweekend hver 2. weekend.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt.
  • Løn efter kvalifikationer
  • Et stort udvalg af personalegoder
Som køkken souschef får du en stilling, hvor du får indflydelse og sammen med dit team skal skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling.

Dine arbejdsopgaver

  • Som souschef hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.
  • Du er køkkenchefens højre hånd.
  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
  • Ad Hoc opgaver

Vi forventer,

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd.

Kan du se dig selv i ovenstående stilling, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted allerede i dag.

Stillingen er fuldtid, og lønnen aftales indviduelt efter kvalikationer og erfaring. Absættelse vil være til februar 2020 eller snarst herefter - Samtaler afholdes inden jul. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.
Bowl´n´Fun OdenseOdense C2019-12-05T00:00:002019-12-22T00:00:00
330125963KOMBUIS FOOD COMPANY søger køkkenchef i OdenseRobot Fra januar og gerne før har vi brug for dig og din erfaring til at styre vores produktionskøkken i Odense. Til dagligt laver vi frokost til virksomheder, mad til selskaber og driver en kontraktrestaurant. Medejeren og kokken André Cromhout har i dag ledelsen af køkkenet i Odense. Fra marts 2020 udvider vi vores forretning på Sjælland og har derfor brug for en kreativ og kompetent køkkenchef til at lede den daglige drift. Opgaverne Dine opgaver bliver: Menuplanlægning i samarbejde med André og det øvrige køkkenpersonale Indkøb Produktion Vagtplanlægning Økonomistyring Ledelse af dine kollegaer og deltagelse i ledermøder og forretningsudvikling Din arbejdstid vil være varierende, men dog hovedsageligt i dagtimerne i perioden fra april til september, hvor kontraktrestauranten er lukket ned. Om dig Du er faglært kok og har nogle års erfaring inden for faget - herunder erfaring med personale, vareindkøb og økonomi Du har erfaring med at lave mad til et større antal mennesker Du har erfaring med grønne og kødfrie retter eller er som minimum motiveret til at arbejde med det, og er indstillet på at klima bliver et tema i køkkenets hverdag Du går op i smag Du har lyst til at sætte dit præg på hverdagen i en ung virksomhed Du kan bevare overblikket i travle perioder og er omstillingsparat Du er ansvarsfuld og selvstændig - og er god til at motivere og inspirere dine kolleger Om din nye arbejdsplads I køkkenet, som ligger centralt i Odense er vi 3 medarbejdere, som hver dag laver frokost ud af huset til ca. 120 medarbejdere, og aftensmad til 40-80 i frimurerlogens restaurant, som er tilknyttet køkkenet. Vi har en restaurantchef til at køre service om aftenen og i forbindelse med selskaber. Om Kombuis Kombuis Food Company er en ung virksomhed, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på den daglige drift, udviklingen af køkkenet og forretningen generelt. Vi har dog en klar ambition om i 2020 at udvide vores salg af frokostordninger og selskaber. Klimaet og socialansvarlighed er en vigtig del af vores DNA og du skal derfor se mening i disse værdier i forhold til dit lederskab, den daglige drift, udviklingen af nye menuer og indsatsområder. André Cromhout arbejder på freelancebasis for kronprinsensparret. Han har været køkkenchef 8 år i kantinevirksomheden Fazer, hvor han 3 år i træk vandt prisen for verdens bedste kantine. André er udlært fra restaurant Kanalen i København og har erfaring fra restauranter i Danmark og Australien. Virksomheden ejes og drives af André og Kristian Fevejle Andersen. Se mere på www.kombuis.dk For yderligere information, kontakt André Cromhout på tlf. 30290670 eller Kristian Fevejle Andersen på tlf. 51442441 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt - vi indkalder løbende kandidater til samtale. Tiltrædelse: Efter aftale Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og CV til kombuis@kombuis.dk

Fra januar – og gerne før – har vi brug for dig og din erfaring til at styre vores produktionskøkken i Odense. Til dagligt laver vi frokost til virksomheder, mad til selskaber og driver en kontraktrestaurant.

Medejeren og kokken André Cromhout har i dag ledelsen af køkkenet i Odense.
Fra marts 2020 udvider vi vores forretning på Sjælland og har derfor brug for en kreativ og kompetent køkkenchef til at lede den daglige drift.

Opgaverne
Dine opgaver bliver:

  • Menuplanlægning – i samarbejde med André og det øvrige køkkenpersonale
  • Indkøb
  • Produktion
  • Vagtplanlægning
  • Økonomistyring
  • Ledelse af dine kollegaer og deltagelse i ledermøder og forretningsudvikling

Din arbejdstid vil være varierende, men dog hovedsageligt i dagtimerne i perioden fra april til september, hvor kontraktrestauranten er lukket ned.

Om dig

  • Du er faglært kok og har nogle års erfaring inden for faget - herunder erfaring med personale, vareindkøb og økonomi
  • Du har erfaring med at lave mad til et større antal mennesker
  • Du har erfaring med grønne og kødfrie retter – eller er som minimum motiveret til at arbejde med det, og er indstillet på at klima bliver et tema i køkkenets hverdag
  • Du går op i smag
  • Du har lyst til at sætte dit præg på hverdagen i en ung virksomhed
  • Du kan bevare overblikket i travle perioder og er omstillingsparat
  • Du er ansvarsfuld og selvstændig - og er god til at motivere og inspirere dine kolleger

Om din nye arbejdsplads
I køkkenet, som ligger centralt i Odense er vi 3 medarbejdere, som hver dag laver frokost ud af huset til ca. 120 medarbejdere, og aftensmad til 40-80 i frimurerlogens restaurant, som er tilknyttet køkkenet. Vi har en restaurantchef til at køre service om aftenen og i forbindelse med selskaber.

Om Kombuis
Kombuis Food Company er en ung virksomhed, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på den daglige drift, udviklingen af køkkenet og forretningen generelt.  Vi har dog en klar ambition om i 2020 at udvide vores salg af frokostordninger og selskaber.

Klimaet og socialansvarlighed er en vigtig del af vores DNA og du skal derfor se mening i disse værdier i forhold til dit lederskab, den daglige drift, udviklingen af nye menuer og indsatsområder.

André Cromhout arbejder på freelancebasis for kronprinsensparret. Han har været køkkenchef 8 år i kantinevirksomheden Fazer, hvor han 3 år i træk vandt prisen for verdens bedste kantine. André er udlært fra restaurant Kanalen i København og har erfaring fra restauranter i Danmark og Australien.

Virksomheden ejes og drives af André og Kristian Fevejle Andersen.

Se mere på www.kombuis.dk

For yderligere information, kontakt André Cromhout på tlf. 30290670 eller Kristian Fevejle Andersen på tlf. 51442441

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt - vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Tiltrædelse: Efter aftale

Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og CV til kombuis@kombuis.dk

Kombuis Food Company ApSOdense C2019-11-18T00:00:002019-12-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkken souschef - Odense

Bowl´n´Fun Odense

Odense C
Vi søger engageret souschef til vores køkken i Bowl& 39 n& 39 Fun Odense Er du vores nye køkken souschef? Med en restaurant hvor vi altid har fart over feltet, søger vi netop nu en souschef med erfaring inden for køkkenbranchen. Du vil være med til ...
Indrykket:5. december 2019
Udløbsdato:22. december 2019

KOMBUIS FOOD COMPANY søger køkkenchef i Odense

Kombuis Food Company ApS

Odense C
Fra januar og gerne før har vi brug for dig og din erfaring til at styre vores produktionskøkken i Odense. Til dagligt laver vi frokost til virksomheder, mad til selskaber og driver en kontraktrestaurant. Medejeren og kokken André Cromhout har i dag...
Indrykket:18. november 2019
Udløbsdato:15. december 2019