Gem job

Cater

DET GÅR STÆRKT:

MALSK Spisehus, Trelleborg Golfklub, Oksebrovej 13,4200 Slagelse 

søger derfor ambitiøse medarbejdere, der har lyst til at være en del af en spændende opstart, og udvikling af vores forretning. Du vil blive en del af vores energiske team, hvor venlighed, ansvar, kvalitet og æstetik er nøgleord.  
                                            
CATER:
Du er uddannet cater.

Du elsker at tænke på, at den mad du står og producerer, vil nogen sætte pris på.

Du er er vild med smukt anrettet mad. Det er naturligt for dig, at hver eneste servering du skaber, gør du dit bedste for at tænke igennem, fra start til slut?  

Weekend og aften arbejde kan forekomme. 

OM MALSK:

Malsk Spisehus er et nyt lækket spisested i Slagelse, i smukke, naturskønne og rolige omgivelser ved Trelleborg Golfklub. Vi elsker at skabe noget godt for og med vores gæster.

Hos Malsk Spisehus kommer gæsterne for at slappe af og hygge sig, og nyde den smukke udsigt. Vi ønsker at være det foretrukne lokale valg. Fra hverdagens sult til livets vigtige fejringer.

Vi er et spisehus der har godt værtskab og skøn, æstetisk mad på hjertet.

Vi går op i at give vores gæster en dejlig, nærværende smagsoplevelse, når de besøger hos. Og vi har en klar strategi; Vi vil være de bedste lokalt, til at levere og servere, på alle niveauer. 

Malsk Spisehus leverer en række forskellige ydelser og madoplevelser, herunder: daglig á la carte, frokostordninger til virksomheder, take away, inhouse møder og mindre konferencer, selskaber, morgenmad og brunch samt mad ud af huset til alle slags arrangementer. 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Tjek Malsk.dk samt Malsk på Facebook og Instagram ud, og mærk efter, om du kan se dig selv, i dette lækre set up. 

Ingen pb. Men send meget gerne en mail med eventuelle spørgsmål, telefonnummer, ansøgning og gerne billede til Dennis@malsk.dk. Så kontakter vi dig.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.