Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cater elev statsministeriet

Cater elev til kantine i København K.Har du lyst til at være en del af et velfungerende team i et godt køkken? Så er Cheval Blanc kantiner måske din nye arbejdsplads.

Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi mad fra bunden med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og vi ser frem til at glæde vores gæster med variation og sundhed - hver dag!

Lidt om jobbet

Hos Cheval Blanc kærrer vi os om vores medarbejdere, og vi lægger os i selen for at alle kan mærke det. Vi tror på vigtigheden af at alle udvikler sig fagligt og personligt så længe, de er en del af virksomheden. Vi prioriterer jobsikkerhed og gennemsigtighed i forhold til vilkår for ansættelsen. Det er en betingelse for ansættelsen at du kan blive sikkerhedsgodkendt.

Din profil

  • Du har gennemført grundforløbet
  • Du er en holdspiller
  • Du har ordenssans
  • Du er mødestabil
Kantinen

Kantinen er beliggende i København K. I køkkenet er vi 3 personer, der laver mad til ca. 90 personer dagligt. Vi lægger vægt på god mad lavet fra bundet og god service. Vi arbejder sammen, og løser i fællesskab vores opgaver og gør det i en ”god tone” til gavn for vores gæster og os selv.

Arbejdstiden er mandag til fredag kl. 07-15, men aftenarbejde kan forekomme.Tiltrædelse efter aftale.For yderligere oplysninger kontrakt køkkenchef Casper Holse tlf. 3392 2270.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.