Cater eller køkkenassistent til barselsvikriat

Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det måske dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads
Vi søger en nytænkende madhåndværker, der elsker at lave mad af gode, friske råvarer – lokale og i sæson til vores personalerestaurant hos Alfa Laval, Aalborg. Vores team består af 3 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 220 gæster.

Dine arbejdsopgaver bliver alsidige med ansvar for

  • Tilberede varm/ kold buffet, salatbar og bagning
  • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.

Hvem er du og hvad står du for?
Vi har brug for dig, der brænder for at skabe god mad af høj kvalitet. Det ligger i dit DNA at have interesse for, og fokus på, sund og bæredygtig mad.

Du er udlært cater eller har anden relevant uddannelse, for eksempel køkkenassistent. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer.

Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde / varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør.

I vores køkkener er det vigtigt at samarbejde om at give kunderne den bedste oplevelse.

Vi tilbyder
En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted
Eurest kantine hos vores kunde Alfa Laval, Gasværksvej 21, 9000 Aalborg

Arbejdstider
Mandag til torsdag kl. 6-14 og fredag kl. 6.30 -14.
Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen.

Tiltrædelse pr. 1. april 2020 eller efter aftale. Vikariatet har en varighed på ca. 10 måneder.

Søg jobbet
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside https://compassgroup.easycruit.com/vacancy/2458039/31612?iso=dk;
Send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest den 27. februar, da vi behandler ansøgningerne løbende og ansætter når den rette kandidat er fundet.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Kantineleder Kirsten Pejstrup Sudergaard på +45 24453591.

Hvorfor Compass Group Danmark?
Hos os får du en arbejdsplads, hvor gode ideer bliver værdsat. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og, at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes.
Vi arbejder målrettet med hvilke fodaftryk vi sætter i forhold til bæredygtighed, madspild etc.

Om Eurest

Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330167744Phoenix-6290756e12020-01-30T00:00:00Cater eller køkkenassistent til barselsvikriat

Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det måske dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads
Vi søger en nytænkende madhåndværker, der elsker at lave mad af gode, friske råvarer – lokale og i sæson til vores personalerestaurant hos Alfa Laval, Aalborg. Vores team består af 3 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 220 gæster.

Dine arbejdsopgaver bliver alsidige med ansvar for

  • Tilberede varm/ kold buffet, salatbar og bagning
  • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.

Hvem er du og hvad står du for?
Vi har brug for dig, der brænder for at skabe god mad af høj kvalitet. Det ligger i dit DNA at have interesse for, og fokus på, sund og bæredygtig mad.

Du er udlært cater eller har anden relevant uddannelse, for eksempel køkkenassistent. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer.

Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde / varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør.

I vores køkkener er det vigtigt at samarbejde om at give kunderne den bedste oplevelse.

Vi tilbyder
En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted
Eurest kantine hos vores kunde Alfa Laval, Gasværksvej 21, 9000 Aalborg

Arbejdstider
Mandag til torsdag kl. 6-14 og fredag kl. 6.30 -14.
Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen.

Tiltrædelse pr. 1. april 2020 eller efter aftale. Vikariatet har en varighed på ca. 10 måneder.

Søg jobbet
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside https://compassgroup.easycruit.com/vacancy/2458039/31612?iso=dk;
Send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest den 27. februar, da vi behandler ansøgningerne løbende og ansætter når den rette kandidat er fundet.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Kantineleder Kirsten Pejstrup Sudergaard på +45 24453591.

Hvorfor Compass Group Danmark?
Hos os får du en arbejdsplads, hvor gode ideer bliver værdsat. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og, at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes.
Vi arbejder målrettet med hvilke fodaftryk vi sætter i forhold til bæredygtighed, madspild etc.

Om Eurest

Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

 

Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det måske dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en nytænkende madhåndværker, der elsker at lave mad af gode, friske råvarer lokale og i sæson til vores personalerestaurant hos Alfa Laval, Aalborg. Vores team består af 3 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 220 gæster. Dine arbejdsopgaver bliver alsidige med ansvar for Tilberede varm kold buffet, salatbar og bagning Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring. Hvem er du og hvad står du for? Vi har brug for dig, der brænder for at skabe god mad af høj kvalitet. Det ligger i dit DNA at have interesse for, og fokus på, sund og bæredygtig mad. Du er udlært cater eller har anden relevant uddannelse, for eksempel køkkenassistent. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Vigtigst af alt du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør. I vores køkkener er det vigtigt at samarbejde om at give kunderne den bedste oplevelse. Vi tilbyder En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst. Arbejdssted Eurest kantine hos vores kunde Alfa Laval, Gasværksvej 21, 9000 Aalborg Arbejdstider Mandag til torsdag kl. 6-14 og fredag kl. 6.30 -14. Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen. Tiltrædelse pr. 1. april 2020 eller efter aftale. Vikariatet har en varighed på ca. 10 måneder. Søg jobbet Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside https: compassgroup.easycruit.com vacancy 2458039 31612?iso dk Send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest den 27. februar, da vi behandler ansøgningerne løbende og ansætter når den rette kandidat er fundet. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Kantineleder Kirsten Pejstrup Sudergaard på 45 24453591. Hvorfor Compass Group Danmark? Hos os får du en arbejdsplads, hvor gode ideer bliver værdsat. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og, at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes. Vi arbejder målrettet med hvilke fodaftryk vi sætter i forhold til bæredygtighed, madspild etc. Om Eurest Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.11Jobnet6290756e100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-02-27T00:00:000000https://compass-group.dk/job-og-karriere/ledige-jobs-soeg-uopfordret/0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3701380Rued Langgaards Vej 8 København S Compass Group11Rued Langgaards Vej 82300København SDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset10000893233JobNet5107158510715810028-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6290756ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6290756ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6290756e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6290756e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgCater eller køkkenassistent til barselsvikriat12008001Dansk3Læse/ tale512214Køkkenassistent18Hotel og restauration364052983Kirstennoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330172907To køkkenmedarbejdere til spændende stillinger i Fritidscenter Østerbro NordBasic Brænder du for at lave mad, og synes du, at mad til børn og unge er vigtigt? Kan du selvstændigt stå for lækker og sund mad til vores medlemmer i dagligdagen? Kan du derudover udvikle en madaktivitet sammen med og til vores børn og unge? Søg en af stillingerne som køkkenmedarbejder, hvor selvledelse, udvikling og arbejdsglæde er i centrum. Vi mangler to køkkenmedarbejdere til 30 timer om ugen fra den 1. marts 2020 eller snarest muligt derefter. Vores to nye kollegaer skal henholdsvis være tilknyttet matriklerne Karlsvognen og Kildevæld. Om Fritidscenter Østerbro Nord Fritidscenter Østerbro Nord (FCN) er en spændende organisation, som indeholder klubberne Kildevæld, Karlsvognen og Kennedygården. Vi er normeret til 550 børn og unge i alderen 10-18 . Udover dagligdagen på matriklerne har vi et tæt samarbejde på tværs af centret og med kultur- og foreningslivet på Østerbro. Vi er en personalegruppe med solide faglige kompetencer og et stærkt socialt sammenhold. Vi bevæger os naturligt fra matrikel til matrikel og udvikler vores pædagogiske praksis sammen. Arbejdstiden vil primært ligge i dag- og eftermiddagstimerne samt en aften om ugen til kl. 21.00. Ydermere skal du kunne sige ja til arrangementer, kolonier og aktiviteter også i weekenderne. FCN er en del af Indre By Østerbro Klynge H. Forventninger til vores nye køkkenmedarbejdere Tager ansvar for FCN s madtilbud, hvor sund og varieret kost er i højsædet Ansvarlig for indkøb af mad Ansvarlig for udarbejdelse af menuplan under hensyntagen til specielle behov Daglig rengøring af køkkenerne Vejleder for vores ungarbejdere Erfaring med tilberedelse af mad til mange personer Vi tilbyder Vi kan tilbyde en stilling, der medfører stor indflydelse på udviklingen af vores café. Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø med højt til loftet, hvor en blanding af tilberedelse af mad, administration omkring maden og pædagogiske opgaver er en del af arbejdsdagen. Sparring med kompetente kollegaer på tværs af matriklerne og mulighed for kurser og efteruddannelse. Ugentligt personale- eller afdelingsmøde. Løn- og ansættelsesforhold Er efter gældende overenskomst. Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest samt referencer. Kan du se dig selv i ovenstående, så giv os et kald Du kan ringe på 3916 0101 efter kl. 13.30 og spørge efter Camilla Tang, hvis du vil vide mere om dette spændende job eller komme forbi på et besøg. Søg via nedenstående link senest torsdag den 20. februar 2020 Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 9 og 10.

Brænder du for at lave mad, og synes du, at mad til børn og unge er vigtigt? Kan du selvstændigt stå for lækker og sund mad til vores medlemmer i dagligdagen? Kan du derudover udvikle en madaktivitet sammen med og til vores børn og unge?

Søg en af stillingerne som køkkenmedarbejder, hvor selvledelse, udvikling og arbejdsglæde er i centrum.

Vi mangler to køkkenmedarbejdere til 30 timer om ugen fra den 1. marts 2020 eller snarest muligt derefter. Vores to nye kollegaer skal henholdsvis være tilknyttet matriklerne Karlsvognen og Kildevæld.

Om Fritidscenter Østerbro Nord
Fritidscenter Østerbro Nord (FCN) er en spændende organisation, som indeholder klubberne Kildevæld, Karlsvognen og Kennedygården. Vi er normeret til 550 børn og unge i alderen 10-18+.

Udover dagligdagen på matriklerne har vi et tæt samarbejde på tværs af centret og med kultur- og foreningslivet på Østerbro.

Vi er en personalegruppe med solide faglige kompetencer og et stærkt socialt sammenhold.

Vi bevæger os naturligt fra matrikel til matrikel og udvikler vores pædagogiske praksis sammen.

Arbejdstiden vil primært ligge i dag- og eftermiddagstimerne samt en aften om ugen til kl. 21.00.

Ydermere skal du kunne sige ja til arrangementer, kolonier og aktiviteter – også i weekenderne.

FCN er en del af Indre By/Østerbro Klynge H.

Forventninger til vores nye køkkenmedarbejdere

  • Tager ansvar for FCN’s madtilbud, hvor sund og varieret kost er i højsædet
  • Ansvarlig for indkøb af mad
  • Ansvarlig for udarbejdelse af menuplan under hensyntagen til specielle behov
  • Daglig rengøring af køkkenerne
  • Vejleder for vores ungarbejdere
  • Erfaring med tilberedelse af mad til mange personer

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en stilling, der medfører stor indflydelse på udviklingen af vores café.

Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø med højt til loftet, hvor en blanding af tilberedelse af mad, administration omkring maden og pædagogiske opgaver er en del af arbejdsdagen.

Sparring med kompetente kollegaer på tværs af matriklerne og mulighed for kurser og efteruddannelse.

Ugentligt personale- eller afdelingsmøde.

Løn- og ansættelsesforhold
Er efter gældende overenskomst.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest samt referencer.

Kan du se dig selv i ovenstående, så giv os et kald
Du kan ringe på 3916 0101 efter kl. 13.30 og spørge efter Camilla Tang, hvis du vil vide mere om dette spændende job eller komme forbi på et besøg.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 20. februar 2020
Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 9 og 10.

ORS/Small/kk_logo_small.pngFritidscenter Østerbro NordKøbenhavn Ø2020-02-06T14:04:19.2902020-02-20T00:00:00
330169937Køkkenmedarbejder til daginstitution Solstrålen i København NVBasic Solstrålen søger en dygtig og engageret køkkenmedarbejder til at lave sund og lækker mad til 160 børn i alderen 0-6 år. Vi har brug for dig, som har erfaring med digital menuplanlægning, vareindkøb, madproduktion, egenkontrol, budgetstyring og rengøring kan arbejde efter Københavns Kommunes måltidspolitikker, blandt andet hensigten om at leve op til 90 økologi har sans for æstetisk og velsmagende madproduktion til målgruppen af børn i alderen 0-6 år har erfaring med madproduktion til mange personer kan arbejde struktureret og levere mad til tiden hver dag er velkommunikerende på dansk, både skriftligt og mundtligt, og kan indgå i daglig dialog og koordinering med de pædagogiske fagpersoner har lyst til at være en del af et børnehus og være med til at udvikle institutionen med specifikt fokus på sundhed og smagsoplevelser i pædagogiske sammenhænge Vi kan tilbyde 160 sultne og mad-nysgerrige børn i et børnehus med stor fokus på det pædagogiske måltid et veludstyret køkken med moderne faciliteter og maskiner et hus, hvor køkkenet har en central placering, og hvor køkkenet har et tæt samarbejde med de øvrige faggrupper i huset et hus med en flerkulturel brugergruppe og derfor mange forskellige madtraditioner skiftende arbejdstider i tidsrummet kl. 6.45-16.00 et tværgående køkkennetværk med de øvrige institutioner i klyngen Løn- og ansættelsesforhold Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Arbejdstiden er 35 timer om ugen. Ved evt. ansættelse indhenter vi udvidet referencer samt straffe- og børneattest. Tiltrædelse snarest muligt. Mere information Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker du en rundvisning, så er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Mette Salling på 2829 4313. Søg via nedenstående link senest mandag den 17. februar 2020 Der afholdes samtaler uge 8

Solstrålen søger en dygtig og engageret køkkenmedarbejder til at lave sund og lækker mad til 160 børn i alderen 0-6 år.

Vi har brug for dig, som

  • har erfaring med digital menuplanlægning, vareindkøb, madproduktion, egenkontrol, budgetstyring og rengøring
  • kan arbejde efter Københavns Kommunes måltidspolitikker, blandt andet hensigten om at leve op til 90% økologi
  • har sans for æstetisk og velsmagende madproduktion til målgruppen af børn i alderen 0-6 år
  • har erfaring med madproduktion til mange personer
  • kan arbejde struktureret og levere mad til tiden hver dag
  • er velkommunikerende på dansk, både skriftligt og mundtligt, og kan indgå i daglig dialog og koordinering med de pædagogiske fagpersoner
  • har lyst til at være en del af et børnehus og være med til at udvikle institutionen med specifikt fokus på sundhed og smagsoplevelser i pædagogiske sammenhænge

Vi kan tilbyde

  • 160 sultne og mad-nysgerrige børn i et børnehus med stor fokus på det pædagogiske måltid
  • et veludstyret køkken med moderne faciliteter og maskiner
  • et hus, hvor køkkenet har en central placering, og hvor køkkenet har et tæt samarbejde med de øvrige faggrupper i huset
  • et hus med en flerkulturel brugergruppe og derfor mange forskellige madtraditioner
  • skiftende arbejdstider i tidsrummet kl. 6.45-16.00
  • et tværgående køkkennetværk med de øvrige institutioner i klyngen

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst.

Arbejdstiden er 35 timer om ugen.

Ved evt. ansættelse indhenter vi udvidet referencer samt straffe- og børneattest.

Tiltrædelse snarest muligt.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker du en rundvisning, så er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Mette Salling på 2829 4313.

Søg via nedenstående link senest mandag den 17. februar 2020
Der afholdes samtaler uge 8

 

ORS/Small/kk_logo_small.pngSolstrålenKøbenhavn NV2020-02-03T14:02:54.3972020-02-17T00:00:00
330176545Sulten køkkenmedarbejder til daginstitutionen RingertoftenBasic Genopslag Ringertoften, der ligger i København NV søger en dygtig, engageret køkkenmedarbejder med gode samarbejdsevner til at lave sund, lækker og næringsrig mad til 110 børn i alderen 0-6 år. Vi har brug for en kollega, som selvstændigt kan stå for digital menuplanlægning, digitalt vareindkøb, madproduktion, egenkontrol, budgetstyring og rengøring har en faglig relevant uddannelse, enten som kok eller anden ernæringsproduktionsfaglig uddannelse kan arbejde efter Københavns Kommunes måltidspolitikker, blandt andet hensigten om at leve op til 90 økologi har sans for æstetisk og velsmagende madproduktion til målgruppen børn 0-6 år har erfaring fra lignende stilling kan arbejde struktureret og hver dag levere mad til tiden er velkommunikerende på dansk, både skriftligt og mundtligt, og kan indgå i daglig dialog og koordinering med de pædagogiske fagpersoner har lyst til at være en del af et børnehus, og vil være med til at udvikle institutionen med specifikt fokus på sundhed, smags- og æstetiske madoplevelser i pædagogiske sammenhænge Vi kan tilbyde 110 sultne og madnysgerrige børn i et børnehus med stor fokus på det pædagogiske måltid et veludstyret køkken med moderne faciliteter og maskiner et hus, hvor køkkenet pædagogisk har en central placering og et tæt samarbejde med de øvrige faggrupper i huset et hus med en flerkulturel brugergruppe, og således mange forskellige madtraditioner arbejdstid i tidsrummet 07.30-14.30 et tværgående køkkennetværk med de øvrige institutioner i klyngen, hvor vi udveksler gode ideer og der er plads til sparring og vidensdeling Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er på 35 timer ugentlig og aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Ved evt. ansættelse indhenter vi udvidet referencer samt straffe- og børneattest. Mere information Ønsker du yderligere information om stillingen eller en rundvisning, kan du kontakte pædagogisk leder Søren Reinholt Dreier på 5153 1438. Søg via nedenstående link senest fredag den 28. februar 2020.

Genopslag

Ringertoften, der ligger i København NV søger en dygtig, engageret køkkenmedarbejder med gode samarbejdsevner til at lave sund, lækker og næringsrig mad til 110 børn i alderen 0-6 år.

Vi har brug for en kollega, som

  • selvstændigt kan stå for digital menuplanlægning, digitalt vareindkøb, madproduktion, egenkontrol, budgetstyring og rengøring
  • har en faglig relevant uddannelse, enten som kok eller anden ernæringsproduktionsfaglig uddannelse
  • kan arbejde efter Københavns Kommunes måltidspolitikker, blandt andet hensigten om at leve op til 90% økologi
  • har sans for æstetisk og velsmagende madproduktion til målgruppen børn 0-6 år
  • har erfaring fra lignende stilling
  • kan arbejde struktureret og hver dag levere mad til tiden
  • er velkommunikerende på dansk, både skriftligt og mundtligt, og kan indgå i daglig dialog og koordinering med de pædagogiske fagpersoner
  • har lyst til at være en del af et børnehus, og vil være med til at udvikle institutionen med specifikt fokus på sundhed, smags- og æstetiske madoplevelser i pædagogiske sammenhænge

Vi kan tilbyde

  • 110 sultne og madnysgerrige børn i et børnehus med stor fokus på det pædagogiske måltid
  • et veludstyret køkken med moderne faciliteter og maskiner
  • et hus, hvor køkkenet pædagogisk har en central placering og et tæt samarbejde med de øvrige faggrupper i huset
  • et hus med en flerkulturel brugergruppe, og således mange forskellige madtraditioner
  • arbejdstid i tidsrummet 07.30-14.30
  • et tværgående køkkennetværk med de øvrige institutioner i klyngen, hvor vi udveksler gode ideer og der er plads til sparring og vidensdeling

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på 35 timer ugentlig og aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Ved evt. ansættelse indhenter vi udvidet referencer samt straffe- og børneattest.

Mere information
Ønsker du yderligere information om stillingen eller en rundvisning, kan du kontakte pædagogisk leder Søren Reinholt Dreier på 5153 1438.

Søg via nedenstående link senest fredag den 28. februar 2020.

ORS/Small/kk_logo_small.pngRingertoftenKøbenhavn NV2020-02-12T11:07:52.5472020-02-28T00:00:00
330175824Køkkenmedarbejder til Børnehuset i BrønshøjBasic Børnehuset Håbets Allé søger en køkkenassistent til fastansættelse til varetagelse af køkkenfunktionen i forhold til de madordninger, der er i daginstitutioner i Københavns Kommune. Om jobbet Stillingen er på 25 timer ugentligt fra den 1. marts 2020 eller snarest derefter, med en foreløbig arbejdstid fra kl. 08-13 på alle ugens hverdage. Jobbet vil primært bestå af at tilberede vores tre måltider, som er et lille måltid til formiddag, frokost og eftermiddagsmad. Ligeledes er der oprydning, egenkontrol og rengøring af køkken samt let vasketøj, som en del af opgaverne. Vareindkøb består udelukkende af indkøb af råvarer via Kvantum. Du skal foretage menuplanlægning, som overholder fødevarestyrelsens anbefalinger om måltider i institution, samt understøtte personalet i det pædagogisk måltid og inddrage børnene. Der er desuden en opgave i at lave mindre måltider til aftenarrangementer, samt turmadpakker. Vores forventninger Vi forventer, at vores nye køkkenmedarbejder har erfaring med 3-6 årsområdet, vil kunne give børnene en sund, varieret og nærende kost i det daglige, samt mad til børn med særlige madbehov. Det kræves, at kosten skal være minimum 90 økologisk grundet guldmærket, og i øvrigt overholde Københavns Kommunes politikker. Det forventes, at køkkenmedarbejderen kan overskue og overholde det budget, som er afsat til madordningen. Og at vedkommende har en god ordenssans, kan begå sig i et hus præget af megen energi, hvor forandringer er en del af dagligdagen, samt at indgå som en del af hele personalegruppen og være åben for inddragelse af børnene i køkkenet. Da alle vareindkøb foregår via kvantum forventer vi, at du har gode computeregenskaber, og gerne har erfaringer med systemet. Om os Børnehuset Håbets Allé er under Københavns Kommune, og er en lille institution der er normeret til 22 børn. Derfor arbejder vi meget tæt og alle ansatte er en naturlig del af personalegruppen. Vi vægter det nære højt og du vil få stort kendskab. På matriklen er der opsamling af børn der skal med udflytterbussen kl. 08.30 om morgenen. Ansættelsesforhold Løn ifølge overenskomst. Yderligere information Har denne annonce vakt din interesse, og er du kvalificeret til denne stilling, kan du se yderligere info om institutionen på www.haabetsalle.kk.dk eller ringe på 2961 0858 og snakke med pædagogisk leder Merete Varntoft Jørgensen. Søg via nedenstående link senest tirsdag den 25. februar 2020. Samtaler afholdes i uge 9 evt. uge 10.

Børnehuset Håbets Allé søger en køkkenassistent til fastansættelse til varetagelse af køkkenfunktionen i forhold til de madordninger, der er i daginstitutioner i Københavns Kommune.

Om jobbet
Stillingen er på 25 timer ugentligt fra den 1. marts 2020 eller snarest derefter, med en foreløbig arbejdstid fra kl. 08-13 på alle ugens hverdage. 

Jobbet vil primært bestå af at tilberede vores tre måltider, som er et lille måltid til formiddag, frokost og eftermiddagsmad. Ligeledes er der oprydning, egenkontrol og rengøring af køkken samt let vasketøj, som en del af opgaverne.
Vareindkøb består udelukkende af indkøb af råvarer via Kvantum. Du skal foretage menuplanlægning, som overholder fødevarestyrelsens anbefalinger om måltider i institution, samt understøtte personalet i det pædagogisk måltid og inddrage børnene. Der er desuden en opgave i at lave mindre måltider til aftenarrangementer, samt turmadpakker.

Vores forventninger
Vi forventer, at vores nye køkkenmedarbejder har erfaring med 3-6 årsområdet, vil kunne give børnene en sund, varieret og nærende kost i det daglige, samt mad til børn med særlige madbehov. Det kræves, at kosten skal være minimum 90% økologisk grundet guldmærket, og i øvrigt overholde Københavns Kommunes politikker. Det forventes, at køkkenmedarbejderen kan overskue og overholde det budget, som er afsat til madordningen. Og at vedkommende har en god ordenssans, kan begå sig i et hus præget af megen energi, hvor forandringer er en del af dagligdagen, samt at indgå som en del af hele personalegruppen og være åben for inddragelse af børnene i køkkenet.

Da alle vareindkøb foregår via kvantum forventer vi, at du har gode computeregenskaber, og gerne har erfaringer med systemet.

Om os
Børnehuset Håbets Allé er under Københavns Kommune, og er en lille institution der er normeret til 22 børn. Derfor arbejder vi meget tæt og alle ansatte er en naturlig del af personalegruppen. Vi vægter det nære højt og du vil få stort kendskab.
På matriklen er der opsamling af børn der skal med udflytterbussen kl. 08.30 om morgenen.

Ansættelsesforhold
Løn ifølge overenskomst.

Yderligere information
Har denne annonce vakt din interesse, og er du kvalificeret til denne stilling, kan du se yderligere info om institutionen på www.haabetsalle.kk.dk eller ringe på 2961 0858 og snakke med pædagogisk leder Merete Varntoft Jørgensen.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 25. februar 2020.
Samtaler afholdes i uge 9 evt. uge 10.

ORS/Small/kk_logo_small.pngBørnehuset Håbets Allé - BørnehaveBrønshøj2020-02-11T13:08:41.0172020-02-25T00:00:00
330175300Ufaglært køkkenmedarbejder til EAT SkolemadenBasic EAT er Københavns Kommunens største og meget ambitiøse skolemadsordning. Vi søger en engageret og motivereret ufaglært køkkenmedarbejder til vores POP-team, hvor de primære arbejdsopgaver er pakkeri, opvask og grovklargøring af grøntsager. Stillingen indeholder ikke madlavning. Hvad er EAT EAT er mere end bare mad. EAT er også et ambitiøst frokosttilbud, der sætter fokus på omsorg, mæthed, oplevelser, fællesskab og læring omkring måltidet. På den måde er EAT med til at danne grundlaget for en forbedret folkesundhed, og til at skabe en forbedret madkultur, maddannelse og bæredygtighed. Vores fokus er velsmagende, varieret hverdagsmad med inspiration fra alle verdens køkkener, kulinarisk autenticitet og minimum 90 økologi. EAT er tilpasset de officielle ernæringsanbefalinger og er afstemt til børnene i forhold til alder, smagspræferencer og portionsstørrelser. EAT Skolemad er en bydækkende enhed under Børne- og Ungdomsforvaltningen og sælges i dag med succes på ca. 45 københavnske folkeskoler. Vi producerer dagligt 5.000-10.000 portioner i EAT-centralkøkkenet på Nørrebro, og maden færdigtilberedes og anrettes derefter i EAT-boder på skolerne. Dine kompetencer og kvalifikationer Du har eller er indstillet på at erhverve dig hygiejnebevis Du har erfaring med arbejde i storkøkken, opvask og eller pakkeri Du kan læse og forstå dansk Du trives med en travl hverdag og fysisk arbejde Du er omstillingsparat og har ordenssans Du er mødestabil og ansvarsbevidst Du har erfaring med teamarbejde og værdsætter et anerkendende arbejdsmiljø med madglæde i centrum EAT tilbyder EAT giver plads til medindflydelse og personlig samt faglig udvikling og du vil løbende blive tilbudt relevante kurser eller videreuddannelse EAT er en arbejdsplads i konstant udvikling, drevet i et fagligt stærkt miljø, med tværfaglige vinkler EAT er et køkken, der altid arbejder med udgangspunkt i det gode håndværk, sæsonbestemt og økologisk og med kolleger,der brænder for deres fag EAT vægter medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljø højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde EAT er en arbejdsplads, der følger skolernes årsplan, og du vil således blive lønbrøksreguleret, så du kan følge skolerne feriekalender Løn efter gældende overenskomst samt lokal løndannelse Mere information I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest. Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. april 2020. Ved spørgsmål eller ønske om yderligere information kan du kontakte produktionskoordinator Ulla Elmelund Rasmussen på 4029 6744 hverdage mellem kl. 10.00 og 11.00. Ansøgningen vedlægges CV, eksamensbeviser samt anden relevant materiale. Søg via nedenstående link senest tirsdag den 25. februar 2020 Ansættelsessamtaler bliver afholdt i uge 9.

EAT er Københavns Kommunens største og meget ambitiøse skolemadsordning. Vi søger en engageret og motivereret ufaglært køkkenmedarbejder til vores POP-team, hvor de primære arbejdsopgaver er pakkeri, opvask og grovklargøring af grøntsager. Stillingen indeholder ikke madlavning.

Hvad er EAT 
EAT er mere end 'bare' mad. EAT er også et ambitiøst frokosttilbud, der sætter fokus på omsorg, mæthed, oplevelser, fællesskab og læring omkring måltidet. På den måde er EAT med til at danne grundlaget for en forbedret folkesundhed, og til at skabe en forbedret madkultur, maddannelse og bæredygtighed. 

Vores fokus er velsmagende, varieret hverdagsmad med inspiration fra alle verdens køkkener, kulinarisk autenticitet og minimum 90 % økologi. EAT er tilpasset de officielle ernæringsanbefalinger og er afstemt til børnene i forhold til alder, smagspræferencer og portionsstørrelser. 

EAT Skolemad er en bydækkende enhed under Børne- og Ungdomsforvaltningen og sælges i dag med succes på ca. 45 københavnske folkeskoler. Vi producerer dagligt 5.000-10.000 portioner i EAT-centralkøkkenet på Nørrebro, og maden færdigtilberedes og anrettes derefter i EAT-boder på skolerne. 

Dine kompetencer og kvalifikationer

  • Du har eller er indstillet på at erhverve dig hygiejnebevis
  • Du har erfaring med arbejde i storkøkken, opvask og/eller pakkeri
  • Du kan læse og forstå dansk
  • Du trives med en travl hverdag og fysisk arbejde
  • Du er omstillingsparat og har ordenssans
  • Du er mødestabil og ansvarsbevidst
  • Du har erfaring med teamarbejde og værdsætter et anerkendende arbejdsmiljø med madglæde i centrum

EAT tilbyder

  • EAT giver plads til medindflydelse og personlig samt faglig udvikling og du vil løbende blive tilbudt relevante kurser eller videreuddannelse
  • EAT er en arbejdsplads i konstant udvikling, drevet i et fagligt stærkt miljø, med tværfaglige vinkler
  • EAT er et køkken, der altid arbejder med udgangspunkt i det gode håndværk, sæsonbestemt og økologisk og med kolleger,der brænder for deres fag
  • EAT vægter medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljø højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde
  • EAT er en arbejdsplads, der følger skolernes årsplan, og du vil således blive lønbrøksreguleret, så du kan følge skolerne feriekalender
  • Løn efter gældende overenskomst samt lokal løndannelse

Mere information
I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest. Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. april 2020.

Ved spørgsmål eller ønske om yderligere information kan du kontakte produktionskoordinator Ulla Elmelund Rasmussen på 4029 6744 hverdage mellem kl. 10.00 og 11.00.

Ansøgningen vedlægges CV, eksamensbeviser samt anden relevant materiale.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 25. februar 2020
Ansættelsessamtaler bliver afholdt i uge 9.

ORS/Small/kk_logo_small.pngEAT SkolemadKøbenhavn N2020-02-10T17:37:09.0372020-02-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

To køkkenmedarbejdere til spændende stillinger i Fritidscenter Østerbro Nord

Fritidscenter Østerbro Nord

København Ø
Brænder du for at lave mad, og synes du, at mad til børn og unge er vigtigt? Kan du selvstændigt stå for lækker og sund mad til vores medlemmer i dagligdagen? Kan du derudover udvikle en madaktivitet sammen med og til vores børn og unge? Søg en af s...
Indrykket:6. februar 2020

Køkkenmedarbejder til daginstitution Solstrålen i København NV

Solstrålen

København NV
Solstrålen søger en dygtig og engageret køkkenmedarbejder til at lave sund og lækker mad til 160 børn i alderen 0-6 år. Vi har brug for dig, som har erfaring med digital menuplanlægning, vareindkøb, madproduktion, egenkontrol, budgetstyring og rengø...
Indrykket:3. februar 2020

Sulten køkkenmedarbejder til daginstitutionen Ringertoften

Ringertoften

København NV
Genopslag Ringertoften, der ligger i København NV søger en dygtig, engageret køkkenmedarbejder med gode samarbejdsevner til at lave sund, lækker og næringsrig mad til 110 børn i alderen 0-6 år. Vi har brug for en kollega, som selvstændigt kan stå fo...
Indrykket:12. februar 2020

Køkkenmedarbejder til Børnehuset i Brønshøj

Børnehuset Håbets Allé - Børnehave

Brønshøj
Børnehuset Håbets Allé søger en køkkenassistent til fastansættelse til varetagelse af køkkenfunktionen i forhold til de madordninger, der er i daginstitutioner i Københavns Kommune. Om jobbet Stillingen er på 25 timer ugentligt fra den 1. marts 2020...
Indrykket:11. februar 2020

Ufaglært køkkenmedarbejder til EAT Skolemaden

EAT Skolemad

København N
EAT er Københavns Kommunens største og meget ambitiøse skolemadsordning. Vi søger en engageret og motivereret ufaglært køkkenmedarbejder til vores POP-team, hvor de primære arbejdsopgaver er pakkeri, opvask og grovklargøring af grøntsager. Stillinge...
Indrykket:10. februar 2020