Caterelev, smørrebrød og catering

Hvad tilbyder vi?

Vi kan tilbyde dig et job i et levende og spændende miljø hvor vi årligt producerer ca. 1.000.000 portioner god mad.

Vi sætter en ære i at lave så meget som muligt fra bunden, samtidig med at vi altid følger med tiden og gerne går forrest for at sætte standarten i vores branche.

Høj faglighed, kundefokus, service og fleksibilitet er nøgleord hos os, og du vil få stor mulighed for at suge til dig af vores mange dygtige kollegaer i de forskellige kantiner,

alt sammen noget som gør at vi på Grundfos kan tilbyde en meget bred og alsidig uddannelse.

Vi er en værdi basseret virksomhed som strækker os langt for at løse en hver opgave som måtte ønskes.

Dette gør at du efter endt uddannelse vil have en fyldt værktøjskasse med mange gode kompetencer, som vil give dig et solidt fundament for din fremtid i branchen.

Vi har et ambitiøst og højt niveau i vores kantiner, hvor vi ikke læner os op af ordet ”PLEJER”.

Grundfos er Danmarks bedste store virksomhed, og vores holdning er, at rammer er til for at blive udfordret.

Nye initiativer bakkes op, og du vil opleve attraktive ansættelses- og uddannelsesvilkår, der sætter fokus på arbejdsglæde og sammenhæng mellem arbejdsliv og familieliv.

Hvad drejer jobbet sig om?

Som caterelev på Grundfos går du målrettet efter en både solid og fleksibel uddannelse med mulighed for at lære faget i alle facetter - lige fra tilberedning af buffeter og mad ud af huset til service og kundefokus, alt sammen tilberedt sæsonbetonede råvarer med stor fokus på variation. Arbejdstiden er 37 timer fordelt over mandag-torsdag 6.00 – 14.15. fredag 6.00 – 13.45. Vi har lukket i ferier og på helligdage. Jobbet indebærer dog ca. 2-3 weekendvagter pr. år.

Hvad skal der til for at søge?

Vores forventninger til dig som lærling er, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve, erhvervs-uddannelsernes grundforløb, og at du har en naturlig vilje og lyst til at lære og udvikle dig. Du skal brænde for at opnå en stor faglig indsigt og have lyst til løbende forandringer. Du har en professionel holdning og går efter det bedste - lige fra gode råvarer og spændende tilberedninger til service og kundepleje. Du vil få en international kontaktflade, og du skal gerne beherske engelsk. Er du over 25 år, SKAL du vedhæfte en realkompetencevurdering (RKV), som du får på en erhvervsskole. Dig som person: Punktlig og seriøs. Godt og smittende humør, samt stort gå på mod. Sans for detaljen. Præsentabel og imødekommende. Engageret og kreativ. Klar på at lære nyt. Kan modtage – og lære af – kritik.

Yderligere information

Du kan læse om vores uddannelser på www.grundfos.dk/erhvervsuddannelser eller kontakte kantineleder Jakob Olesen, mobil 40116860. Send din ansøgning elektronisk ved at benytte linket "Søg denne stilling/Apply". Alle ansøgninger behandles umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.