CC Rengøring søger en erfaren Customer Care Manager til rengøring

Operaid søger på vegne af CC Rengøring en erfaren Customer Care Manager til rengøring

- til vores hurtigt voksende Sjællandsafdeling.

Til at varetage det daglige ansvar for vores erhvervskunder, hovedsageligt i Københavnsområdet, søger vi en erfaren og kompetent Customer Care Manager.

Jobbet:

Du bliver ansvarlig for den daglige ledelse af rengøringsmedarbejderne og at rengøringskvaliteten til en hver tid lever op til de kontraktlige forpligtelser. Dette gøres via strukturerede kvalitetskontroller og et tæt samarbejde med kunden og baglandet hos CC Rengøring. De vigtigste opgaver bliver at instruere og udvikle medarbejderne, så I sammen sikrer, at kunden er tilfreds hver dag. Du vil ligeledes få ansvar for udarbejdelse af tilbud på ekstra opgaver, fakturering, registrering af løn og fravær, ferieplanlægning, sygdomsafløsning mv. Arbejdstiden er primært mandag – fredag, men aftenarbejde samt weekend vil kunne forekomme.

Krav til dig:

 • Solid ledererfaring fra rengøringsbranchen
 • Indgående kendskab til Clean-Manager, og gerne til Rengøringssystemet
 • Kvalitetsbevidst, fleksibel, mødestabil og ikke bange for at tage fat
 • Du har stor rengøringserfaring og ved, at det er detaljerne som er afgørende
 • Gerne uddannelse inden for rengøringsteknik – herunder rette behandling af diverse overflader
 • Du kan gå foran som leder og er motiveret af at udvikle dine medarbejdere
 • Du har flair for at yde den bedste service for vores gode kunder
 • Du er vild med at dække kundernes rengøringsbehov og dermed øge mersalget, samtidig med at du generelt har flair og lyst til salg på nye kunder i samarbejde med driftschefen
 • Gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner på dansk
 • IT, Word og Excel på brugerniveau
 • Du taler og skriver godt dansk og kan også begå dig på engelsk
 • Kørekort

Vi tilbyder:

En spændende og udfordrende stilling med nye opstarter, hvor du har stor indflydelse på din hverdag, muligheder for personlig og faglig udvikling. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. Hertil kommer arbejdsbeklædning samt diverse personalegoder.

Ansøgning:

Hvis du kan sige ja til ovennævnte krav, hører vi gerne fra dig. Send en kortfattet ansøgning via e-mail. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgninger. Tiltrædelse hurtigt, men vi venter gerne på den helt rette kandidat. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte driftschef Peter Madsen på tlf.: 28 88 17 43 i tidsrummet 10:00 til 12:00. Du er også velkommen til at besøge vores hjemmeside: www.ccrengoering.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.