Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

C&D Foods (Denmark) A/S søger HACCP IFS/BRC medarbejder til vores kvalitetsafdeling

C&D Foods søger snarest muligt 1 dygtig og engageret kollega til vores kvalitetsafdeling, der har ansvaret for at sikre og vedligeholde alle processer i forhold til fødevarer sikkerhed og fødevarestandarder på højt niveau.

Vi er inde i en rivende udvikling, med voksende volume, nye kundemarkeder og implementering af fødevare standarder på øverste hylde.

Vi tilbyder

Et spændende, udfordrende og bredt favnende job med en bred kontaktflade internt i huset, hvor du vil have stor kontakt med ledere og medarbejdere i produktionen og administrationen.

Ansvar og opgaver

Det vil være en forudsætning, at du har indgående kendskab til og erfaring med HACCP, IFS og BRC.

Du får ansvaret for at kvalitetssikre vores produktions processer, og at vores kvalitetsprocedurer fortsat holdes på et højt niveau. Dine resultater vil være med til at sikre en high performance produktion.

Du skal være med til at fastholde vores HACCP beskrivelser - IFS/BRC standarder i dagligdagen. Det betyder, at du få et stort ansvar for, at kvalitetssikre de interne linjer i tæt samarbejde mellem kvalitetschef, produktionens medarbejdere og ledere, samt andre interessenter.

Du skal være klar til at tage et stort ansvar for at lykkes med opgaven.

Personprofil

 • Fødevare Teknolog, Mejeri ingeniør, kemi ingeniør eller tilsvarende uddannelse, der giver dig en god indgangsvinkel til at arbejde med fødevarer og store systemer (IT, Fødevarer Standarder, proces systemer, data behandling og statistikker).
 • En relevant praktisk erfaring med HACCP, IFS og BRC kan også være din baggrund.
 • It interesseret og interesse i at være superbruger af ERP, produktions styrings systemer, kvalitetsstyringssystemer i kvalitets afdelingen.
 • Proces kendskab
 • Kendskab til præsentation af data
 • Foretage interne audits
 • Deltager i leverandør audit
 • Deltager i div. kunde audits m.m
 • Gode kommunikationsevner.
 • Du har en struktureret og metodisk tilgang til arbejdsopgaver og flair for at kunne præsentere resultater på en forståelig måde.
 • Engelsk i skrift og tale.

Ansøgningsfristen er snarest . Send din ansøgning til http://www.cdfoods.com/contact/manufacturing/denmark/

 

C & D Foods er en division i ABP Food Group, som har en omsætning på EUR 2,5 mia., 8.000 ansatte og 30 fabrikker over hele verden. C & D Foods har en omsætning på EUR 320 mio., 1.000 ansatte og 9 fabrikker, hvoraf C & D Foods (Denmark) A/S i Esbjerg er en af dem med 400 ansatte. Vi er Europas største producent af hunde- og katte mad i bægre.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her