Center Bakkehuset søger Social- og Sundhedsassistenter til Trioen

Center Bakkehuset (Trioen) søger 2 Social- og Sundhedsassistenter. Begge stillinger er på 30 timer. Tiltrædelse 1. juni (gerne før, eller snarest derefter).
 
I ”Trioen” er der fokus på brugerens ressourcer og muligheder frem for begrænsninger. Dagens forskellige aktiviteter er med til at udvikle og vedligeholde fysiske, psykiske og sociale kompetencer.
 
Social og Sundhedsassistentens primære opgave er:

  • At dække særlige behov for personlig pleje
  • At håndtere bl.a. topkateter og Mic-Key Sonde
  • At håndtere lungestimulerende masker
  • At håndtere medicin, herunder kendskab til virkning og bivirkning
  • At identificere almindeligt forekommende symptomer
 
Social- og Sundhedsassistenter på Center Bakkehuset samarbejder tværfagligt med andre faggrupper med udgangspunkt i pædagogiske handleplaner. Fagspecifikt vurderer de behovet for sundheds- og omsorgsrettede eller vedligeholdende opgaver.
Social- og Sundhedsassistenter på Center Bakkehuset skal derfor, udover ovenstående ”primære opgaver”, også kunne deltage aktivt i de pædagogiske tiltag, som udføres med de enkelte beboere.
 
Yderligere information på www.bakkehuset.rksk.dk eller ved Daglig leder Mette Zahle tlf. 99 74 18 69.
 
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst for Social- og Sundhedsassistenter.
 
Arbejdstiderne er dag- og aftenvagter samt hver anden weekend.
 
Ansøgningsfrist 30. april 2018. Samtaler finder sted den 3. maj 2018.
 
Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” herunder. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF- eller DOC-format.
 
Center Bakkehuset
Center Bakkehuset er Ringkøbing-Skjern Kommunes specialtilbud for voksne med betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Målgruppen er mennesker med udtalt udviklingshæmning oftest med følgehandicap som epilepsi, spasticitet, autisme, kommunikationsvanskeligheder eller medfødt døvblindhed. En større gruppe er karakteriseret ved ”Problemskabende adfærd”. Yderligere har vi dag- og fritidstilbud (§ 104).
 
På Center Bakkehuset bor 43 personer. Vi er ca. 150 engagerede medarbejdere, hovedsageligt pædagoger, men også andre faggrupper. Vi vægter at arbejde tværfagligt med respekt for forskellige faglige vinkler. Center Bakkehuset er en værdibaseret og lærende organisation, som anser medarbejderne for vores væsentligste ressource.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedsassistent søges

Blaabjerg Pleje- og Aktivitetscenter

Ringkøbing-Skjern
Vi søger en dygtig og fagligt kompetent social- og sundhedsassistent til en af vore enheder. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst men samtidig er fleksibel og evner det gode samarbejde. Du skal til enhver tid kunne leve op ...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent til blandede vagter

Skjern Hjemmepleje

Ringkøbing-Skjern
Skjern Hjemmepleje Skjern Hjemmepleje søger en social- og sundhedshjælper og en social- og sundhedsassistent til blandede dag- og aftenvagter.Stillingen ønskes besat pr. 01.05.2018 eller snarest herefter. Timetallet er gennemsnitligt 30 timer pr. ug...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Center Bakkehuset søger Social- og Sundhedsassistent til Paletten

Center Bakkehuset

Ringkøbing-Skjern
Center Bakkehuset søger en social og sundhedsassistent.Stillingen er på 30 timer ugentlig og med ansættelse fra 15. juni 2018 eller snarest herefter. Paletten søger engageret social- og sundhedsassistent, der er reflekterende, fleksibel og med et po...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Social og sundhedsassistenter til Egvad Plejehjem

Egvad Plejehjem

Ringkøbing-Skjern
Egvad plejehjem består af en demensafdeling (For-glem-mig-ej) med 20 beboere, en somatisk afdeling (Kastaniebo) med 21 beboere og akut aflastning (Bøgelund) med plads til 13 patienter. Vi søger en social- og sundhedsassistent 30 timer ugentligt fort...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Social- og sundhedsassistenter/hjælpere - Det er netop dig og dine kompetencer, som vi står og mangler!

Herning Kommune

Herning
Det er netop dig og dine kompetencer, som vi står og mangler! Vi søger friske social- og sundhedsassistenter hjælpere til Stillinger i dagvagt Stillinger i aftenvagt Stillinger i blandende vagter (dag aften)Timetal efter aftale. Der er vagt hver 2. ...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018