Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Center for ældre søger nye medarbejdere til Hjemmeplejen Team Nexø syd

Stilling 1: Social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper 30-37 timer i primært dagvagt

Stilling 2: Timelønnede afløsere

Kan du tilbyde Hjemmeplejen følgende kompetencer - så er det måske dig, der er vores nye kollega:

 • Du har en sundhedsfaglig uddannelse eller lysten til at arbejde med pleje af ældre borgere.
 • Du kan arbejde ud fra Center for Ældres kerneopgave i respektfuldt samarbejde med borgere, pårørende og kollegaer, også tværfagligt. Samt være tro mod det, vi i fællesskab beslutter.
 • Du kan arbejde selvstændigt inden for dit fagområde.
 • Du har en rehabiliterende tilgang til borgerne, og evner at yde omsorg med fokus på at understøtte de forskellige borgeres værdighed og ønsker for eget liv.
 • Du er stabil og har en positiv tilgang til dit arbejdsliv, og ønsker at være en del af, og aktivt bidrage til, et stærkt arbejdsfællesskab.
 • Du udviser omhu og ansvarlighed, er engageret og fleksibel, da vores arbejdsdage aldrig er ens.
 • Du vil gerne udvikle dig fagligt og personligt, og gerne bidrager til udvikling og forandringer til gavn for vores borgere og vores kerneopgave.
 • Du kan anvende IT på brugerniveau, gerne kendskab til omsorgssystemet Cura og metoden Fællessprog 3.
 • Du har kørekort til bil

Så kan Hjemmeplejen, Team Nexø Syd tilbyde dig:

 • En spændende arbejdsplads, med mange udfordringer.
 • En afvekslende arbejdsdag, hvor du er omgivet af engagerede og dygtige kollegaer og synlig ledelse.
 • Indflydelse på egne arbejdsopgaver.
 • Grundig individuel introduktion til dine opgaver.
 • Et arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på at dygtiggøre os, udfordre og udvikle os og levere en professionel hjemmepleje til borgerne.

Vi arbejder med at køre faste ruter, hvor der er tilknyttet kontaktpersoner som passer sammen med vagtplan, Vi har holdmøder hvor ruter, vagtplan og friønsker er i samspil med driften.

Vi anser os selv som et team hvor vi betyder noget for hinanden og hvor vi vægter arbejdsfællesskabet højt. Vi rummer hinandens forskellighed og støtter og vejleder hinanden. Vi har et stærkt og godt sammenhold og samarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.Kørekort til personbil er et krav.
Ansættelsen er pr. 01-06-2021 eller efter aftale

Praktisk information
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 09-05-2021. 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Pernille Merete Ipsen på 56927131 eller 24843489.

Center for Ældre
Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte.  Vores kerneopgave er at samarbejde med borgerne om at understøtte deres ressourcer og muligheder for at leve et aktivt, selvbestemmende og værdigt liv.Vi bestræber os på at dette samarbejde hver dag skal udfolde sig, så borgerne oplever høj grad af kvalitet. Vi træffer faglige og professionelle valg og bruger ressourcerne bedst muligt, ved at vi løser kerneopgaven sammen.
Vi samarbejder på tværs af centerets enheder med borgene , deres familier og et netværk af frivillige.
Som en del af holdet i Center for Ældre, har du gode muligheder for faglig udvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads

Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.
BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.