Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Center for Grundskole søger AC-fuldmægtig (barselsvikariat) til politikudvikling og implementering af politiske aftaler på folkeskoleområdet med særlig fokus på udsatte børn og unge

Brænder du for politiske processer og gode ministersager? Kan du holde styr på detaljerne og samtidig have overblik? Så er du måske vores nye kollega i Center for Grundskolen i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Center for Grundskole søger en AC-fuldmægtig til generel politikudvikling og understøttelse af ministeriets arbejde med inklusion, trivsel og særlige elevgrupper.

Dine arbejdsopgaver
Du vil komme til at arbejde med opgaver i relation til udvikling i folkeskolen og inklusion, særligt:

  • Projektledelse og/eller projektdeltagelse i projekter med relation til særlige elevgrupper og inklusion.
  • Deltagelse i diverse tværministerielle arbejdsgruppe om indsatser, der skal styrke kvaliteten i forhold til udsatte elever.
  • Udvikling af vejledningsmaterialer om den nationale trivselsmåling og skolernes arbejde med trivsel.
  • Bidrage til koordinering og gennemførelse af politiske initiativer på området. Herunder koordinere på tværs af styrelser og departement.
Om dig
Du har en relevant kandidatuddannelse, fx cand.scient.pol., cand. scient. soc., cand. pæd. eller lignende. Vi ser gerne, at du har erfaring fra lignende stillinger fra centraladministrationen, kommuner, interesseorganisationer eller vidensmiljøer.

Du har stærke samarbejdsevner og er god til at tænke et skridt længere frem. Du trives med en til tider travl og uforudsigelig hverdag tæt på de politiske beslutninger. Vi forventer, at du har interesse for og viden om inklusion, trivsel og særlige elevgrupper på folkeskoleområdet, har et skarpt politisk blik og kan arbejde på et område med høj politisk bevågenhed.

Vi forventer herudover, at du:

  • Har forståelse for politiske processer og har mod på at samarbejde bredt med relevante aktører på folkeskoleområdet.
  • Har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner og kan skrive notater og sager mv.
  • Har gode samarbejdsevner, da du kommer til at indgå i et tæt samarbejde på tværs af ministeriet.
  • Trives med et stort selvstændigt ansvar.
  • Arbejder systematisk og har stærke processuelle og analytiske evner.
  • Bidrager til, at det er sjovt at gå på arbejde.
Om os
Center for Grundskole har ansvar for drift og udvikling af folkeskolens fag og indhold, tilsyn på grundskoleområdet, bekendtgørelser på folkeskole- og friskoleområderne og er en central samarbejdspartner for departementet i både udvikling og implementering af policy. Center for Grundskole arbejder sammen med resten af Styrelsen for Undervisning og Kvalitet for at sikre, at der er et solidt fagligt grundlag for de politiske beslutninger. Centret udgøres af ca. 60 medarbejdere fordelt på fem teams og to kontorchefer

Du vil blive en del af Team Vejledning og Udsatte børn og unge, som bl.a. har ansvaret for opgaver i tilknytning til temaerne inklusion, tosprogede, specialundervisning, interne skoler, PPR, trivsel og mobning. Teamet varetager koordinering af større tværgående udviklingsprojekter, udvikling og udmøntning af nye indsatser og bidrager til en række interne som eksterne projekter på området. Du kommer til at samarbejde tæt med STUKs udgående læringskonsulenter på inklusionsområdet.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lea Holst Reenberg, 4014 5052 eller kontorchef Christine Lindrum Iversen, tlf. 2670 4154.

Du kan læse mere om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på hjemmesiden http://www.stukuvm.dk eller generelt om Undervisningsministeriet på http://www.uvm.dk.
Løn- og ansættelsesvilkår
Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og senest den 1. februar 2021. Stillingen er tidsbegrænset og udløber 31. januar 2022.

Du bliver ansat som fuldmægtig efter gældende overenskomst. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer.
Ansættelsessted: Frederiksholms Kanal 26, 1220 København


Sådan søger du
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via vores hjemmeside på www.uvm.dk/job senest 27. november 2020. Vi forventer at holde samtaler uge 49/50.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.