Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Center for Grundskolen søger AC-fuldmægtig (barselsvikariat) til politikudvikling og implementering af politiske aftaler på folkeskoleområdet

Brænder du for politikudvikling? Har du lyst til at sætte retning for udviklingen i folkeskolens fag og indhold? Så er du måske vores nye kollega i Center for Grundskolen i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Center for Grundskolen søger en AC-fuldmægtig til politikudvikling og understøttelse af ministeriets arbejde med folkeskolens fag og indhold.

Dine arbejdsopgaver

Du vil komme til at arbejde med opgaver i relation til udviklingen i folkeskolen og folkeskolens fag, særligt:

 • Udarbejdelse af politiske initiativer inden for folkeskolen og folkeskolens fag, herunder indsamling af eksisterende viden og erfaringer til vidensunderbyggelse af initiativer og udspil
 • Implementering af politiske aftaler om folkeskolen
 • Projektledelse af større projekter med relation til folkeskolens fag og indhold f.eks. i forbindelse med strategier, udviklingsprojekter, undersøgelser o.l.
 • Udvikling og drift af folkeskolens fag, hvor du evt. kan blive tovforholder for et eller flere fag.
 • Koordinering på tværs af Børne- og Undervisningsministeriets to styrelser og departement
Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, f.eks. cand.scient.pol., cand. scient. soc. eller lignende.

Du har erfaring fra lignende stillinger enten fra centraladministrationen, vidensmiljøer, interesseorganisationer, kommuner eller konsulenthuse. Vi forventer, at du interesserer dig for policyudvikling, har et skarpt politisk blik og er i stand til at have mange bolde i luften. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation.

Vi forventer herudover, at du:

 • Har forståelse for politiske processer og har mod på at samarbejde bredt med relevante aktører på folkeskoleområdet.
 • Har erfaring med at indsamle og formidle eksisterende viden fra forskning og erfaringer fra praksis
 • Har viden om og erfaring inden for folkeskoleområdet, herunder gerne indsigt i folkeskolens fag, indhold og Fælles Mål
 • Har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner og kan skrive notater og sager mv.
 • Har gode samarbejdsevner, da du kommer til at indgå i et tæt samarbejde på tværs af ministeriet.
 • Trives med et stort selvstændigt ansvar.
 • Har stærke processuelle, strategiske og analytiske evner.
 • Har en selvstændig og struktureret arbejdsform med fokus på at bevare overblikket og sikre resultater og fremdrift.
 • Bidrager til, at det er sjovt at gå på arbejde.
Om os

Center for Grundskolen har det samlede ansvar for grundskolen i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, herunder løbende drift og udvikling af folkeskolens fag og indhold, implementering, tilsyn, og folkeskolens rammer, herunder lovgivning og bekendtgørelser. Centret er i øvrigt en central samarbejdspartner for departementet i både udvikling og implementering af policy. Centret udgøres af ca. 50 medarbejdere fordelt på fem teams og to kontorchefer.

Du vil blive en del af det team, som har ansvaret for folkeskolens fag og indhold. Teamet består af 14 faste medarbejdere og tre studenter og har opgaver med udvikling af fag og emner i folkeskolen. Derudover beskæftiger teamet sig med en række tværgående temaer i folkeskolens undervisning som eksempelvis evaluering, it, bevægelse og læremidler. Derudover har teamet ansvaret for større tværgående projekter som implementering af regeringens naturvidenskabsstrategi, forsøgsprogrammet om teknologiforståelse i folkeskolen, program for god og motiverende undervisning og det danske formandsskabsprojekt for Nordisk Ministerråd om Nordiske Unge i Bæredygtige Fællesskaber.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Marie Bilde, på telefon 2149 1204 eller kontorchef Christine Lindrum Iversen, på telefon 2670 4154.

Du kan læse mere om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på hjemmesiden http://www.stukuvm.dk eller generelt om Børne- og Undervisningsministeriet på http://www.uvm.dk.


Løn- og ansættelsesvilkår
Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og senest den 1. januar 2021. Stillingen er tidsbegrænset og udløber 31. december 2021.

Du bliver ansat som fuldmægtig efter gældende overenskomst. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer.

Sådan søger du
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via vores hjemmeside på www.uvm.dk/job senest den 16. november 2020. Vi forventer at holde samtaler den 20. november og den 24. november 2020.

Vi holder to runder af samtaler og der vil være en case, der skal løses forud for anden samtale.


Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.