Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Center for Neurorehabilitering søger ergoterapeut

Center for Neurorehabilitering – Filadelfia søger ergoterapeut 37 timer/uge pr. 1. juni 2018 til 31. maj 2019 med mulighed for forlængelse.

CfN-Filadelfia yder intensiv neurorehabilitering til voksne som har pådraget sig moderate til svære følger efter hovedtraume, apopleksi eller anden form for hjerneskade. Vore 17 døgnklienter er indskrevet 2-5 måneder. Stillingen indgår i husets tværfaglige vagtplan. Der arbejdes fortrinsvis i dagvagt. Aften- og weekendvagter forekommer.

Hos CfN-Filadelfia følges Anne Fisher’s model OTIPM i den ergoterapeutiske arbejdsproces. Redskaberne COPM, AMPS og A-ONE anvendes målrettet. Arbejdet tilrettelægges tværfagligt i samarbejde med klienten og foregår i funktionelle dagligdags aktiviteter og lystbetonede interesseområder.

Der arbejdes på såvel krops- som aktivitets- og deltagelsesniveau indenfor ICF-rammen. Guidet interaktionsterapi (Affolter-modellen®), Facio-Oral-Trakt-Terapi (F.O.T.T.®), holdnings- og bevægelsesfacilitering (Bobath-koncept) samt Neurodynamisk Mobilisering er vore basale terapeutiske tiltag. Videre rehabiliteringsteorier og -metoder integreres, hvis indikeret.

Vi søger en kollega som:

  • Har ambition om til stadighed at udvikle sig fagligt og personligt
  • Har erfaring med neurorehabilitering eller anden relevant bred klinisk erfaring
  • Er idérig og handlekraftig i forhold til de ofte meget komplekse opgaver som vore klienter udfordrer os med
  • Er åben, fleksibel og engageret, kan prioritere egne opgaver og samtidigt medvirke i et godt fungerende tværfagligt samarbejde
  • Har en positiv indstilling til mennesker med funktionsnedsættelser pga. følger efter en hjerneskade samt et godt humør

Hos CfN-Filadelfia modtager du grundig og målrettet introduktion til specialet. Du har til stadighed muligheder for at videreudvikle dig både fagligt og personligt gennem sparring med meget erfarne fagprofessionelle som medvirker i de tværfaglige teams (neurologer, neuropsykologer, talepædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker/SSA, fysio- og ergoterapeuter). Du får tillige tilbudt at deltage i kurser, som afholdes af Filadelfias Udviklings- og Uddannelsesafdeling. Filadelfia er en selvejende non-profit institution, hvorunder CfN-Filadelfia hører. Endvidere inviterer CfN-Filadelfia regelmæssigt højtkvalificerede eksterne konsulenter til at afholde temadage og yde klinisk supervision.

Yderligere oplysninger eller aftale om et evt. besøg i afdelingen fås ved henvendelse til afdelingsterapeut Tine Højgård Hansen tlf. 58 27 12 68. Læs mere om CfN-Filadelfia på internetsiden www.filadelfia.dk

Løn- og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst. Stillings- og funktionsbeskrivelse kan ses i opslaget på vore hjemmeside. Vi ser gerne, at du søger online via www.filadelfia.dk.

Ansøgningsfrist er senest den 23. april. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 26/4.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her