Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerchef aspirant - Næstved

CENTERCHEF ASPIRANT SØGES TIL BOWL’N’FUN OG RESTAURANT THE GRILL I NÆSTVED Ønsker du at gøre karriere indenfor oplevelses- og restaurationsbranchen og drømmer du om at lede et af vores centre med ansvar for drift, medarbejdere, høj gæstetilfredshed og ikke mindst være den stolte m/k bag gode resultater? Så har du lige nu en unik chance for at få den bedst mulige start på et nyt eventyr i Bowl’n’Fun & Restaurant The Grill som Centerchef Aspirant.

Om os
Bowl´n´Fun er Danmarks største bowling- og forlystelseskæde med i alt 16 centre. Vi har vores 17. center under opbygning i Aalborg og drømmene slutter ikke her. Vi ønsker også udvidelse på Sjælland, hvilket du nu har muligheden for at blive en del af. Alle kædens centre tilbyder masser af oplevelser og har en tilhørende restaurant, The Grill, hvorfra vi hver dag tilbyder en stor og lækker Big Time Grillbuffet. I restauranten er vores fornemmeste opgave at servicere de mange gæster og sørge for, at de får gode smagsoplevelser og mad af høj kvalitet i hyggelige omgivelser. Herudover rummer kæden aktiviteter som Bowling, Happie´s Legeland, Gokart, Laser Hero, Escape Rooms, Virtual Reality, Minigolf og Skydesimulator, blot for at nævne nogle.

Dine kvaliteter
Som leder i et af Bowl’n’Fun & The Grills centre, står du i spidsen for alle centerets medarbejdere. Du viser vejen og sørger for at skabe et sundt, sjovt og motiverende arbejdsmiljø, hvor alle hver dag samarbejder for at levere fantastisk service og nærvær til vores gæster, så de får nogle uforglemmelige oplevelser, når de besøger os. Du ser muligheder, tager initiativ og følger dine opgaver til dørs.

Stillingen som aspirant
De første 6-12 måneder vil du have din daglige gang i vores center i Næstved, hvor du vil få en grundig introduktion til stillingen som Centerchef. Du vil blive trænet til en kommende ekspansion på Sjælland, hvor du påtænkes at stå i spidsen for dit eget center helt fra starten samt blive klædt på til at kunne vikariere i et eller flere af vores øvrige centre efter behov.

Under de første 6-12 måneders træning vil du bl.a. få indgående kendskab til vores koncepter, værdier, IT-systemer, arbejdsgange og relevante kurser.

Nærværende og synlig udadtil
Som Centerchef i Bowl’n’Fun & The Grill er du centrets ansigt udadtil. Du tager dig både af de administrative opgaver og er synlig overfor gæsterne og dit personale. Vi forventer derfor, at du har et godt overblik og en struktureret tilgang til dine opgaver. Du skal være tilstede i centret, så gæsterne kender dit ansigt og du er tilgængelig for dine medarbejdere. Smil, nærvær og imødekommenhed er derfor nogle af de kvaliteter, som beskriver dig som person. Du sætter en ære i at drive et center, der yder en service overfor gæsterne, så I bliver deres "top of mind" ved valg af spise- og oplevelsessted.

Udvikling af dig og dine medarbejdere og fokus på værdier
Som Centerchef sørger du for udvikling og træning af dit team af ungarbejdere, værter/værtinder, buffister, kokke, en souschef, tekniker samt køkkenchef således, at vores service altid matcher centrets glade og forventningsfulde gæster og dermed lever op til vores værdier. Derfor går vi meget op i at udvikle dig både fagligt og personligt. Dette sker i form af deltagelse i kurser og uddannelser, hvor du får værktøjer, du kan benytte i dit daglige arbejde.

Dine kvaliteter:

 • Du har erfaring fra restaurationsbranchen og kender til vigtigheden af god hygiejne.
 • Du trives med at have mange bolde i luften.
 • Du er servicemindet og enig i, at gæsten er vigtigst i vores forretning.
 • Du kan lide at have kontakt til og servicere gæsterne.
 • Du har gode lederevner og gerne erfaring hermed.
 • Du ikke er bange for at tage ansvar og gå forrest.
 • Du er topsælgeren, der yder en ekstra indsats for at være den bedste.
 • Du kan lide at arbejde i et team.
 • Du er fleksibel og træder til, når behovet opstår.
 • Du kan arbejde hver 2. weekend – du skal være synlig i centret når dine gæster er der.
 • Du skal have lysten til at arbejde om aftenen, da det særligt er her vi har travlt.

Det er en fordel at være flytbar, men dette er ikke et krav.

Opstart ønskes hurtigst muligt.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til samtale.

Vi ser meget gerne, at du udover din motiverede ansøgning og dit CV uploader en video af dig selv, hvor du præsentere dig selv og med dine egne ord fortæller, hvad der motivere dig, hvad lige præcis du kan bidrage med hos os og hvordan du vil gøre det (max 3 minutter). Videoen kan oplades efter dit CV, når du ansøger, eller optages direkte ved at klikke på "optag din video", når du ansøger (sidste mulighed forudsætter, at du har kamera på den enhed, du ansøger fra).

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.